#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Vallahi ben açık konuşayım sana ben özel yerlerindeki kılları tüy dökücü kremle alıyorum fakat öteki kıllara hiç dokunmuyorum ve çok da güzel olur biliyor musun tertemiz pırıl pırıl zaten kadında da erkekte de özel bölgelerde kıl Hiç iyi durmuyor Yalansa yalan de
Etek tıraşı yapıyorum sadece. Zaten o bölge ve sakal bıyık dışında vücudumda pek kıl çıkmıyor. Koltuk altım bile 3-4 ayda rahatsız edici düzeyde kıllanıyor.
Bakıma önem veririm ama ağda yaptırmam.
Görseldeki sevgilin mi?
Cevap
38Cevap
Mutlaka birliktelik öncesi dikkat ediyorum.. Kişisel bakım mutlaka önemli... Olmazsa olmaz bana göre.
Vücut bakımıma çok özen gösteririm. Ağdaya ihtiyacım yok.
Erkekte Ağda olayina sicak bakmiyrm. ayrica guzel bir vucudun yoksa ( erkek olarak) cocuk gibi gorunuyor. Diger acidan kadin erkek farketmez temizlige ve bakima onem verilmesi liskiye ve karşibdakine duydugun saygiyo gsterir.
Ben epilasyona gitmis biriyim ayrıca birlikte olmadan önce mutlaka temizlik hijyen yapmadan buluşmaya gitmem
dün sırtıma yaptım baştan aşağı
spora devam ediyorum
ama kızlar ağdalı erkekleri sevmediği için ön tarafıma yapmıyorum.
Kendime saygımdan veriyorum, vermeyenle ikincisi olmaz. Temizlik konusunda titizim, oda temiz olacak
Tabikide temiz olmak şarttır ilişkiden önce duş ve varsa ağda jilet vs.. alınmalidir karşı açık tarafa saygı mabinda
bu abideki vücud bende olsa dokuncak hatunlardan para isterim :) Ama genel olarak özelikle sevişme ihtimalim varsa dikkat ederim temizliğimi falan
Vücut bakımıma çok özen gösteririm. Ağdaya ihtiyacım yok.
Vücudum kıllı değildir özel bir isteğim olmadı ama duştan sonra krem sürerim
Vücuduma önem veririm ve ağda yapmama gerek yok, çok kıllı olmayan bir vücudum var.
Son derece önem veriyorum ancak ağda yaptırmam.. Bakım ve temizlik her şeyin önündedir..
:)) belli yerlerde agda kullaniyorum..
Temizlik her acidan onemli;)
bu fücut da ne be kardeşim. bakımına önem veririm tabii ki ama ağda yapmadım hiç. göğüs kıllarımı seviyor kızlar :)
Benim zaten çıkmıyorki hiç. Azıcık çıkıyor onuda alıyorum zaten
Ağda değil ama vücut bakımına oldukça özen gösteren biriyim
Onem veriyorum. En sonunda epilasyona basladim. Fakat buz lazer 1 ay sonrasina gun verdi
valla vücudum bu şekilde değil yani göğüs bacak bölgemde kıl var ama özel yerimi her zaman tıraş ederim :)
vücuduma gereken önemi veremiyom. hem biraz kiloluyum hem sırtımda, kolumda ve göğsümde yaralar var kaşımaktan..
Kadinda killi vajinaya bayilirim. Bende agda yapmiyorum. seks esnasinda killarin surtmeside ayri zevk verir.
Yilda bir kere. Zaten yılda bir kere sevişiyorum
Kaslar biraz daha iri olsa fotodaki vücut çok güzel 😍
Gögsümde doğuştan tüy yok manken gibiyim kıllı degilim 🤭
Veririm. Partnerimin karşısına tertemiz çıkarım ki bende aynısını isterim.
Vücut bakımına önem veriyorum. Ağda yaptırmam.
Bu vücuda sahip olan biriyle asla evlenmem.
Neden
Erkeksi değil mi zaten şuna bak taş gibi
Escinsel olduğum için evet.
Böyle vücut isteriz de, olmuyor. gjhfjk
Ben fitness sporcusuyum. Ama tuy falan aldirmadim
Ağda yaptırmak normal yoldan halldederin 😁
Bırakın tüylü sevelim
hiç ağda yapmadım yapmam da :D
Killi olsam yapardim ama degilim
Cinsel yaşamla ilgisini anlamadım?
Tüm vücut lazerliyim.
Veririm solarium ve agda her daim