Kocamla ne zaman kavga etsek o kavganın hırsıyla kendimizi yatakta buluyoruz ve baya baya iyi sevişiyoruz. Ama böyle olunca sorunlarımız havada kalıyor gibi hissediyorum, sorun yaratır mı bu durum
Eşimle her kavgamız ateşli bir sevişmeyle bitiyor, bu durum ileride sorun yaratır mı?
Sexiniz e sözüm olmaz ama haklısın sorunları kavga etmeden çözmek gerek yoksa bu birikim ileride evliliğinizin çatlamasına sebep olur ve birde önerim eğer mümkünse şık bir restoranda anlaşmalı olarak baş başa konuşun ve yine eminim kavgalarınız hallolmayacak şeyler değildir
Kavgayla başlayıp sekse çevirmek çok iyi. Fakat seksten sonraki mutluluğu kullanarak espriyle karışık konuya geri dön" ama ben haklıyım yalan mı" gibi laflarla konuya geri çek tekrardan. Konuşup çözün sorunu sonra bu kadar ara yeter zaten tekrar seks yapın
Aslında bir yönden iyi. En azından sorunlarımızı bu şekilde bertaraf ediyorsunuz. Ama ilerleyen zamanlarda, bu kadar ateşli seks yapamayacağınıza göre. Tekrar kavga ettiğinizde bu şekilde çözemeyeceksiniz
Sorunları çözüyorsunuz ya, sorunları sorun etmeyin işte tam sorunken çatır çatır yatakta çözün. Yaşın da gerçekse bundan daha iyisi olmaz bence. En arzu ettiğim beraberlik :)
Sorunlar ciddiyse ve yine de konuşulmuyor ve böyle üzeri kapatılıyorsa iyi değil. Bana öyle geliyor ki kesinlikle öngörü değil bu, tamamen bir olasılık , bir zaman sonra bir tarafın ilgisi azaldıkça “bana saygı duymuyorsun, benim söylediklerimi ciddiye almıyorsun, beni dinlemiyorsun “ başlıklı tartışmalar başlayabilir, tartışmalar arttıkça bu kez yanına bir de artık eskisi gibi sevişmiyoruz başlığı eklenebilir. O yüzden konuşabilmeyi , sorunun kök nedenini çözmeyi ertelemeyin. Sevişmek gerçekten o kadar da önemli değil. En önemli şey iletişim.
Tabii ki sorun. Bir problem çözülmeden havada kalıyor ve konuşmamak için seks yapıyorsunuz. Sonrasında da konuşma gereği duymuyorsunuz büyük ihtimalle. Birikiyor da birikiyor. Siz iletişimi kenara bırakıp sekse odaklanıyorsunuz. Bu da ilerde o sorunların yüzeye daha kötü çıkmasına sebep olacak. Hatta sevişirken bile kafanızda bunlar olabilir belki.
Sorunları anlık olarak uzaklaştırmak gibi olabilir. Yani ister istemez aynı sorunları yaşayacaksınız. Nereye kadar ertelersiniz sorunlarınızı? bu durum yaşandıktan sonra eşiniz ile sorunlarınızı konuşmanız en doğrusu. Daha sorunlu bir kavga yaşayabilirsiniz. Biran önce konuşmak en doğrusu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hiç sorun yaratmaz aksine daha iyi olur. Böyle durumlarda Seks bir bakıma ilaç yerine geçiyor. Önemli olan hiç kavga etmeden yaşamak ama böyle bir hayatta sorunsuz tartışmasız yaşamak elbette mümkün değil, Kurtarıcı olarak seksin devreye girmesi iyi bir hareket, en azından şiddet olmuyor. Her ne kadar kavga etsenizde asla yatağınızı ayırmayınız.
Aslında adam kavga ederek alamadığını sevişerek almaya çalışıyor gibi. Hırsla girişiyor mu sana? İlerde sorun olmaz çünkü kavgadan sonra herkes kendi işleriyle uğraşmaya gider zira uzun vadede seks evli çiftlerin en az yaptığı şey. :-)))
Kavga sırasında salgılanan epinefrin aynı zamanda ciddi bir afrodizyaktir,, sizi birbirinize çeken şey budur aslında o an... sorunların havada kalmasi elbetteki pronlemdir,,, kaç yıllık evlisiniz
birbirinize olan siniriniz ancak böyle giderilmeli zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bence siz de ufak efek sorunlar var aranizda cinsellik de bundan dolayi az kavga edincede cinsel yönünüz ortaua cikip libido ucuyor.. her ciftte olur bu... tadini cikar