Cinsel Yaşam Kadınlar sekste neden bu kadar sesli? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 219 Kadınlar sekste neden bu kadar sesli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
TransPelin2 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tutamıyorum zevkten inlerim 4 4 Yorumla coldfire224 +1 yıl İnlemekde erkeğe zevk veriyo galiba Yorumla coldfire224 +1 yıl Hiç yapmadım ama herhalde öledir Yorumla TransPelin2 +1 yıl Belki Yorumla coldfire224 +1 yıl Aynen belki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kadinin sesli ya da sessiz yapan erkektir. bimdn erkek inletir kudurtur 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadinlar daha cok zevk aldigi icin 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl daha mı çok zevk alıyolar acaba 10 6 Yorumla oGökyüzüBeyiO45 +1 yıl bencede cok zevk alinir Yorumla onurgulmez1907 +1 yıl Doğru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @onurgulmez1907 nerden biliyonuz ne siz kadın oldunuz ne de ben erkek asla bilinemiyecek bir soru Yorumla oGökyüzüBeyiO45 +1 yıl hic iliskiye girmedim bilemiycem Yorumla onurgulmez1907 +1 yıl Benim düsüncem böyle. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @onurgulmez1907 kimsenin düşüncesini merak etmiyorum başkalarını yorumlarına salça olmayı bırakın belki adam derler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kadınlar fazla abartıyor. zaten ahh demelerinin sebebi yok o tam bir aldatmaca yani zevk almıyorlar 1 0 Yorumla
sempatik_boy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Erkeğini daha cok azdırmak için sesliler kadınlar 1 2 Yorumla Elcinvogue +1 yıl herseyide ustunuze alınmayın pess Yorumla sempatik_boy +1 yıl @Elcinvogue benim yorumum böyle ister kabul edin ister kabul etmeyin hatta benimle ayni fikirde olan kadınlarda var inanmazsaniz bir soruda siz sorun siteye benim düşüncemi destekleyen kadınları görmüş olursunuz hanımefendi Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Vallahi ya ses iyidir ama 😊 1 0 Yorumla
mr_seran_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Sana bişey girse sende ötersin 3 2 Yorumla mr_seran_ +1 yıl @Ffles Yorumla mr_seran_ +1 yıl @Ffeles Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Daha iyi rol yaptıkları için 🤭🤭🤭 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence o bana da girse ses cıkarırım, 😃😃😃 1 2 Yorumla TransPelin2 +1 yıl Jkkhfsdgjkkkgf güldüm ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @TransPelin2 zaten gülün diye söyledim Yorumla
Ertüp Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Yapmacık yapan var ya 1 0 Yorumla
Musti3335 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Kadınlar daha çok zevk alıyorlar benim fikrim bu 1 0 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Çünkü zevke geliyorlar 0 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Zevk alan her kadın çığlık atar Yorumla
Dibinekadarhadi Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 77% +1 yıl O zevki yaşa sonra sor bu soruyu 😂 0 0 Yorumla
Jokerrr_33 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl yani içine alan kişi olduğu için olabilirmi 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sessiz olmaz#Emirhancankir1 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sesli olması güzel ben çok seviyorum 1 0 Yorumla
Nevvie Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl bir çogu rol 4 1 Yorumla Gordion26 +1 yıl Ben kül yutmam. Rol yapanı anlarım ama Yorumla
marcus26 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. zevk aldıklarından 1 0 Yorumla
onurgulmez1907 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl O cisim girince ne olacak dayanamıyor bağırıyor 0 0 Yorumla
laviiniaa1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Öylemiymiş🧐 6 1 Yorumla beterbocekk +1 yıl Değil mi? Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Acı ya da haz duygusundan kaynaklı olabilir 0 0 Yorumla
Gogo_latte Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Size sormalı bilimsel açıklamasını siz bilirsiniz 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Almakta zorlaniyor benimkiler 0 0 Yorumla
mehmetkaan89 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Bazilari iyi rol yapiyor. Bazilari iyi zevk aliyor 0 0 Yorumla
038kys038 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zevklerini doya doya yaşamak istiyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Tutamıyorum zevkten inlerim
İnlemekde erkeğe zevk veriyo galiba
Hiç yapmadım ama herhalde öledir
Belki
Aynen belki
kadinin sesli ya da sessiz yapan erkektir. bimdn erkek inletir kudurtur
Kadinlar daha cok zevk aldigi icin
daha mı çok zevk alıyolar acaba
bencede cok zevk alinir
Doğru
@onurgulmez1907 nerden biliyonuz ne siz kadın oldunuz ne de ben erkek asla bilinemiyecek bir soru
hic iliskiye girmedim bilemiycem
Benim düsüncem böyle.
@onurgulmez1907 kimsenin düşüncesini merak etmiyorum başkalarını yorumlarına salça olmayı bırakın belki adam derler
Kendinden geçiyorlar çünkü
kadınlar fazla abartıyor. zaten ahh demelerinin sebebi yok o tam bir aldatmaca yani zevk almıyorlar
Daha çok zevk alıyorlar
Kadın bağırmayi sever
Daha iyi uyarici etkisi oldugu kesin
Erkeğini daha cok azdırmak için sesliler kadınlar
herseyide ustunuze alınmayın pess
@Elcinvogue benim yorumum böyle ister kabul edin ister kabul etmeyin hatta benimle ayni fikirde olan kadınlarda var inanmazsaniz bir soruda siz sorun siteye benim düşüncemi destekleyen kadınları görmüş olursunuz hanımefendi
Vallahi ya ses iyidir ama 😊
Sana bişey girse sende ötersin
@Ffles
@Ffeles
Kadınlar her şeyi dolu dolu hisseder ve o yüzden
Daha iyi rol yaptıkları için 🤭🤭🤭
Bence kadın daha çok zevk alıyor 😊
Kendini kaybediyorlar sexse
Yanii
Bence o bana da girse ses cıkarırım, 😃😃😃
Jkkhfsdgjkkkgf güldüm ya
@TransPelin2 zaten gülün diye söyledim