Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEşler arasında cinsel ilişkinin sınırı olur. Kur’an’da cinsi münasebetin ana gayelerinden birinin neslin devamı olduğu ifade edilmiş ve kadının üreme organından olmak kaydıyla ilişkinin şekil açısından serbest bırakıldığı bildirilmiştir. Allah Teâlâ şöyle buyurmuştur:
“Sana kadınların adet halini soruyorlar. De ki, o bir eziyettir. Adet günleri onları rahat bırakın. Temizleninceye kadar kendilerine yaklaşmayın. Tertemiz oldular mı, onlara Allah‘ın size buyurduğu yerden yaklaşın. Allah tevbe edenleri sever, tertemiz olanları da sever.
Kadınlarınız sizin için bir tarladır. Tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendinize ön hazırlık yapın. Allah‘tan sakının ve ona kavuşacağınızı bilin. Bunu inananlara müjdele.” (Bakara, 2/222-223)07 Yorumla
Soran+1 yılDini açıdan günah evet bunu biliyorum ama müslüman diye ayırt etmeden bütün kesimin fikrini soruyorum
- +1 yıl
Müslüman diye ayırt etmeden bütün kesim derken sen Müslüman değil misin sana ne diğer kesimlerden Müslümansan eğer Dinimizin dediğine uyacaksın
Soran+1 yılSen her şeye uyuyor musun 5 vakit namaz kılıp , 30 gün orucunu tutuyor musun, hayvanlara insanlara iyi davranıyor musun, içki sigaradan uzak duruyor musun, gözünü haramdan sakınıyor musun? Durumun varsa zekatını verip hacca gidiyor musun? Bürün herkese dininden olsa da olmasa da transsa da değilse de hata günah işlemişse de saygı duyar mısın? İlk önce kendimiz müslüman olalım adam akıllı sonra insanlara dini öğretiriz. İlk önce kendiniz uyun sonra biz de sizi gale alırız
- +1 yıl
Evet yapıyorum ki senin gibi ahlaksız bir kıza burda ne yapması gerektiğini söylüyoruz en azından senin gibi saçma salak sorular sorup millete kendimizi cahil olarak göstermiyoruz cahilliğin kafana da vurmuş ne yapıyorsan yap bana ne
Soran+1 yılZaten beni tanımadan ahlaksız diyerek ne olduğunu belli ettin. Benim namusumu çok biliyorsun herhalde ben doğruyu söyledim siye ahlaksız diyorsan senin çok ahlaklı olduğundandır. Sevdiğim bir söz vardır: bir yerde kim ahlak bekçiliği yapıyorsa en ahlaksızı odur diye
Soran+1 yıl@İndeepth boş ver kardeşim ahlak ne bilmiyorlar. Allah anal seks yaparsak bize zulmeder ama tecavüzcülere buyurun geçiniz der diyecekler sanıyorlar anlatamazsın. Bunların ahlak sandıkları şey saygısızlık anlatamazsın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence normal. Çünkü muazzam bir haz veriyor erkeğe. Ve bence yapmayı bilirsen eğer kadının da acıdan alınan zevki biliyorsa, çok zevkli bir eylem. Ki kaç kez , kaç kişiyle yaptım. Hiç öyle aşırı acıdı çok kötüyüm diyeni duymadım. Yapamıyorlar genelde insanlar. Bu arada işin dini boyutunu vs katmıyorum, sadece alınan zevk ve olaya bağlı olarak söylüyorum.
019 Yorumla
Soran+1 yılTabi ben de zaten fiziksel ve psikolojik olarak soruyordum. Aynı tanıdığım biri gibi anlatmışsınız 😂 sizi merak ettim
Cevap sahibi+1 yılFiziksel ve psikolojik olarak etkisi vardır illa. Ve yine buna ek olarak, kişiden kişiye göre bu etkiler değişiklik gösterir. Hahaha öyle mi tanışıyor muyuz pek sanmıyorum ama iyi biri mi o tanıdığınız kişi aklında kötü yer etmek istemem 😂
Soran+1 yılHayır değildi iyi biri değildi ama öyleymiş gibi gözükürdü
Soran+1 yılSoruyu beğenirseniz o musunuz değil misiniz öğrenebiliriz 😂
Cevap sahibi+1 yılAklında kötü yer etmek istemiyorum o zaman ya. Burada falan mıydı yoksa tanıştığın kişi 🥺 Eğer öyleyse daha kötü çünkü
Cevap sahibi+1 yılHahah beğendim 😂
Soran+1 yılEvet buradandı ama siz değilsiniz iyi bakalım 😂 yok başkası idi
Cevap sahibi+1 yılİyi bari sevindim. Yoksa üzülecektim, kötü şeyler hatırlattığım için size 😂😂
Soran+1 yılYok siz edinmezsiniz zaten kişi bellidir değil mi 😂
Cevap sahibi+1 yılBen değilsem tabiki, aklında kötü yer edinmem. Edinmek de istemem zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılYani kötü yer edinmek istemem 😂 diğer türlü yer edinsem çok sorun değil ama 🌺😂
Soran+1 yılYok yok değilsiniz kötü yer de edinmezdiniz tam aksi olurdu aksine hani bazı insanlar üzse bile güzel kalıyorlar ya öyle biri oldu maalesef benim için
Cevap sahibi+1 yılHadi ya nasıl biriydi ki bu kişi anlatmak istersen anlatabilirsin istersen. Ya da tanımak istersen de beni, konuşmak isterim
Soran+1 yılAnlatıp da anıları depreştirmeyelim 😂
Cevap sahibi+1 yılHahah o zaman susayım mı, bazı şeyler tesadüfte kalmasın diye düşünmüştüm de o yüzden ahahha 😂
Soran+1 yılYazayım size avokadolu mu mutsuz olan mı kullanıcı adınız
Cevap sahibi+1 yılMutsuz olan mesaj kutumu açayım
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılYazabilirsin
+1 yılBen hayatımda hiç anal seks yapmadım. Kimle konuşsam acıyor diyor kadınlar. Erkekler daha zevkli diyor. Denemedim merak ediyorum ama acıyorsa acı değil zevk vermek isteri
00 Yorumla
Çiftin meşrebine göre değişir bu. Kimi hoşlanır , kimi merak eder bir kere yapar, kimi de tabu olarak görür. Genelde merak edilip yapılır ancak beklendiği gibi olmaz ve bırakılır. NAdiren zevk alınır.
41 Yorumla- +1 yıl
Sence pekii?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
49Cevap
+1 yılKadının orası bile bize çekici görünüyor, bu görüntü isteğe yol açıyor zararı ve dini boyutu belli, yapılmamalı.
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. En azından tadına bakmak isteyebilirler. Dini boyutu ayrı. Sağlık açısından tedbiri alırlarsa sorun olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSadece merak, kadınlar özellikle her ne kadar istemem dese de sırf meraktan kabul ediyorlar bir şekilde,
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim için normal. Yeterki eşimde bunu istesin. Ki arada bir yapıyoruz ama hala eşim tam anlamıyla alışmış değil. Ama istekli.
00 Yorumla
+1 yılAnal seks kadın için güzel oranı % 1 dir eşini çok seven kırmak istemeyen yaptırır öğle kadın için bir zevki yok ayrıca dinimizde kesin yasaklardan
00 Yorumla
+1 yılAperatif kullanılabiliyor arada, çok ön plana çıkmamalı diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet belki ayda 1-2 kere
- +1 yıl
Kafana göre işte belli bir sıklık düşünmedim.
+1 yılİşte bomba soru anal öyle zevklidir ki yaparsanız kişi bağımlı hale gelir uyuşturucu gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkadınların çok sevdiğini düşünmüyorum. burada seviyorum diyenlerin yüzde 90 ı toptur
25 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerden anal seven mi top
Cevap sahibi+1 yılkadın kılıklı pembeliler
Soran+1 yılHee dönsmdmdks sence anal kötü mü iyi mi işini bilen biri yaparsa yaşamamışta olabilirsin tabi
Cevap sahibi+1 yılişini bilen biri diye bişey yok. gtüne aynı kalınlıkta bişey soksun onu söyleyen erkekelr. eğer acımıyorsa kadınlara teklif etsinler
Soran+1 yılÖyle diyorlar maalesef ama kötü gerçekten zor, zaman gösterecek artık
+1 yılBirçoğu merakla başlıyor yapmaya, anal darlık gecene kadar da devam ediyor..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Önce merakla başlar.. sonra da iki taraflı zevk için devam eder 👍🏻
00 YorumlaYapıp hoşuna giden var, yapmadığı halde merak eden var, asla yapmam diyen var, yaptıktan sonra bir daha yapmama kararı alan var. Var da var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılHak yolu varken bk yoluna girilmez hem günah boyutu var hemde hastalık kapıyor insan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben severim anal ilişkiyi hem vajinadan daha dar hem daha sıcak haliyle çok daha fazla zevk verir.
Partnerlerimden isterim ama ısrar etmem.00 Yorumlayaslanınca altına bez baglarsınız artık kadınların yazık edıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAnal her bayan yapmaz yapanlarda zevk alıyor bakirelikden ayrılmaak istemen
10 Yorumla
+1 yılÇok seven erkek kadınlar var. Şu resimde ki kalçaya anal yapmamak mümkün mü?
00 Yorumlakimini analdan daha çok zevk alıyor kimide merakdan yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılherkes analdan zevk alamaz cok greklı olmasada o daracık delık erkeklerı delı edıyor
00 Yorumla Bence özenti kimine görece bakire olduğu için mecburiyet
00 Yorumla
+1 yılYapacak bir kız bulursak tecrübe edeceğiz de yok işte
00 YorumlaÇok dar oldugun dan guzel
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk olarak bakma fikrin ne
Erkekler dar deliğe girmeyi severler.
00 Yorumla
+1 yılErkeğe zevk verir kadına acı verir. bazen merak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılonce merak sonra istek
00 Yorumla
+1 yılTabiki normal değil anormal bir merak
00 YorumlaEğer gerektiği gibi uygulanırsa bir zevke dönüşür.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı hazlar denemek için olabilir, merak bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnormal. Orası ilişki için yaratılmadı.
21 Yorumlaanal normaldir zevklidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarada bir o dar lik hissedilebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben sevmem. Merak bence
00 Yorumla
+1 yılBence normal ve doğal değil
00 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca ne sevdim ne yaptım
00 Yorumla
+1 yılAsla yapmadım yapmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen merak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal çok güzel ve zevkli
00 YorumlaNormal bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılMerak
00 Yorumla Merak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçin de merak olduğu kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnormal sen yapmadnmı hç
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım
Cevap sahibi+1 yılbence dene
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılZararlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)17 güNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk alanı gördüm 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke anal seven kız olsa servet oder yine denerim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Denenebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılZevk tir bence
00 Yorumla
+1 yılBence sadece merak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen yapamam.
00 Yorumla
+1 yılHerşey merktan 😊
00 Yorumla
+1 yıliki taraflı bakmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok zevklıymışş
00 Yorumla