+1 yılKocanızda size yönelik cinsel isteği azaltan en önemli faktör, ilişkinin özellikle penisin rahim üzerinde yaratacağı travmanın, bebeğe zarar vereceği düşüncesidir. Bu nedenle seks denemesi, çoğu zaman eşinizin endişesi ve kendini kontrolü ile tatsızlaşır.
Hamilelikte mutlaka seks yapılması gerektiği düşüncesi ve sizin fiziksel yapınızdaki değişiklikler nedeni ile eşinize artık çekici gelmediğinizi düşünmeniz, seksi, zevk için yaşanan bir paylaşımdan çok, yapılması gerekli bir görev haline getirir. Eşiniz sizi hala çekici bulduğunu kanıtlamak için seksi, “yapmak zorunda kaldığı bir işlev” olarak hissedebilir.
Sorunu Nasıl Aşacaksınız?
Eğer sizde veya eşinizde cinsel istek artmış, diğerinde azalmış ise o zaman problemlerin ortaya çıkması muhtemeldir. Cinsel isteksizlik ile karşılaşan bir çiftin, bu düşüncelerini birbirleri ile paylaşmaları, sorunu çözecek en önemli anahtardır. Seksin mutlaka cinsel birleşme ile sonuçlanması gerekmediğini, dokunma, sarılma, okşama ve sevgi sözcüklerine de ihtiyaç duyduğunu unutmayın.
Sizi ve Eşinizi tebrik ediyor bebeğinizi sağlıkla sıhhat le kucağınıza almanızı temenni ediyorum
#Selametle20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn son yazdığım bencelere bakarsan bu durumu bilimsel olarak ve kişisel tecrübelerimi derleyerek anlattım ;) hamilelik erkeğin testesteron hormonunu düşürür. Yani tamamen normal bir durum, ya testesteron seviyesi düşer ya da çocuk düşer. Sizdede normal olarak testesteron düşmüş ;)
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılArzulamaktan ziyade sen hamilesin ve karninda bebek var bir canli var kendini kötü hissediyordur seninle o isi yaparken
10 Yorumla
+1 yılErkekler eşleri hamileyken cocuklarına bir zarar gelir kaygısı ile cinsellikten uzak dururlar.
Bu konuda bilinçli bir erkek düşük riski yoksa cinselliğin hiç bir zararı olmadığını hatta faydaları olduğunu bilir ve eşini arzulamaya devam eder.
Bilinçlendirmek gerekir, kaygıları varsa ortadan kaldırmak adına.00 YorumlaSenin ve bebeğin sağlığı için endişe ediyor olabilir. Ayrıca değişen vücudun bir çok erkek için farklı bir durum ve tedirgin olmuş olması normal.
Anlaman gereken şu, bu seninle ilgili değil. Belki kafasında endişeler var baba olmakla ya da gelecekle alakalı. Konuşmak önemlidir, konuşun
Ayrıca seks yapmasanız bile dokunmak, öpüşmek bunlar da önemlidir.00 Yorumla
+1 yılStatün değişiyor eş anne oluyor bir süre afallayabilir bu çok normal. Seni anlıyorum hamile kadınların libidosu yükselişe geçebilir hormonların sürekli değişiyor bu da çok normal. Ama bazı erkekler pozisyonlar sınırlı olduğu için bebeğe zarar verir düşüncesiyle uzak durabiliyor. Bazı erkeklerde de soğuma oluyor. Bazıları da hiç etkilenmiyor. Geçici bir süreç merak etme
22 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı yorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı erkeklerde veya kadınlarda hamilelik sürecinde geçici geri adım olabiliyor ama bence hemen böyle düşünmeyin. Bizde bu dönemleri geçirdik, eksilme olmadı. Sadece büyüme sebebiyle hareketler biraz değişti pozisyonlarda o kadar, hatta hamileliğin birinde, zaman dolmuştu biliyorduk, ama henüz doğum belirteci yoktu ilişkiye girdik herşey normal. Ertesi günü sabahta normal ve yine normal süreç yani ilişkiye girmemizle alakası söz konusu değil. Günün ilerleyen saatlerinde doğuma gittik. Diyeceğim o ki, azalma olmadı hatta farklı bir süreç olduğu için kimi zaman istek daha da artış gösterdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende tam tersi, ilk 3 ay hiç seks istemedim midem bulanıyordu, öpüşmek bile istemiyordum, Hatta eşim istiyor diye ağlıyordum.. Sonra birden azmaya başladım doğuma kadarda yaptık hiç sorun yaşamadık.. üzerime çıkmaya korktuğu için ben üzerine oturup gel git yapıyordum veya o içimdeyken üzerinde masturbasyon yapıyordum. Geçer merak etme oda korkuyordur bebeğe birşey olacak diye.
61 Yorumla- +1 yıl
Fennaa 😁
+1 yılMerhaba, hamile kadınlar cinsel olarak daha çok arzulanir aslında, kendine bakan, hamileliği bahane ederek hayatı eşine zehir etmeyen her hamile kadın gerek eşi gerekse başka erkekler tarafından arzulanir... eşinde isteksizlik belirtisi gördün mü sen?
10 Yorumla
+1 yılkadınların bu hamilelikteki cinsel arzularını anlayabiliyorum
Hep bir çirkinlik , unutulmuşluk, beğenilmeme düşünceleri var kafalarında. Ama öyle değil , erkekte kadın kadar duygu ve hormon değişikliği yaşar. Cinsellik acaba çocuğuma zarar verir mi diye düşünebilirler ( ki zararı da vardır ) . Hiç bir hamilelik evresinde cinsel ilişki denenmemeli bence. Açılmalara , akabinde erken doğuma sebebiyet verebilir. Bunun ötesinde kadının orgazm anında ürettiği sıvıda , amniyotik sıvıya karışarak bebek için ciddi problemler yaratabilir Deneyimlemiş biri olarak erkeğin üzerine gidilmemesi , bunun bir problem mi yoksa doğal bir durum mu sorusunun cevabını kestirebilmek için , doğum sonrasını beklemesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuç olarak cinsellik 2. Derece bir ihtiyaçtır. Huzur bozmak yerine sabırlı olabilirsiniz00 YorumlaÖncelikle Allah analı babalı büyütsün.
Soruya gelince malesef evet. Erkekler karıları hamileyken aldatma eğilimindedir çünkü şişik bir karınla ona çekici gelmiyorsun. İnşallah doğumdan sonra düzelirsiniz. Çünkü çoğu erkek doğumdan sonra karılarını sadece anne olarak görüyor. Çoğu kadının erotik hikayesi çocuk yaptıktan sonra bitiyor. Ama sen doğumdan sonra kiloları hızlıca verirsen hala güzel kalırsan bitmeyebilir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişiden kişiye değişiyor bu durum. Benim eşim de beni arzulamiyor sanırım sadece ilişki isteğini karşılıyor gibi geliyor bana da.. bazı erkeklerin ise hamile kadını ekstra çekici bulduğunu gözlemliyoruz. Yapacak bir şey yok elde olanla idare etmek durumunda her iki taraf da.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınların hamilelik döneminde istenmiyormus gibi hissettiği duygu yoğunluğu yaşadığı bir dönem sizinki diğer yönden bakarsanız eğer eşiniz böyle davranıyorsa buda onun essek ligi kusura bakmayın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHamile kadınlar karnı şişken rahat seks yapamaz yapıcagı hareketler ve pozisyonlar sınırlı oldugu için sıkıntılıdır buda o anki cinseligi biraz etkiler tabi görüntüsü şisman gibi sekilsiligide var
00 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe fark eder çoğu erkek bebeğe birşey olur diye eşiyle ilişkiye girmiyor. Buda bilgisizlikten kaynaklanıyor
10 YorumlaEndişelenmeyin bende eşim hamileyken ona zarar verecekmişim psikolojisine kapılıyordum eşim bana değil bebeğe aitmiş gibi yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılYapabilirsiniz düşük riski yoksa. Doktora sor bir . O korkuyor olanilir zarar vermekten. Doktora sorduktan sonra sen git eşine teklif et yapın
10 Yorumla
+1 yılÇocuğunuza. Birşey olucak diye korkuyor olabilir ama bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bu arada hayırlı sağlıklı dogar insallah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. Aksine eşim hamileyken bende arzu çok arttı. Ama 9 ayda bir kez ilişki oldu. Eşim benden uzaklaştı. Senin yaşadıklarını yaşadım. Sende istek daha da artmıştır normale göre. Çünkü bu işin normali bu
00 Yorumladun bır p*rno ızledım kadın karnı burnunda doguracak ama nasıl seks yapıyor kendısı adamla seks yapıyor adam yatıyor ve kadın o halde kendını tatmın edıyor cok fecıydıı
10 Yorumla
+1 yılHamile olduğun için duygu karmaşası yaşıyor olabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamile bir kadınla sevişmeyi çok istiyorum sırf bu yüzden bile evlenebilirim çok ayrı bir zevk olduğunu düşünüyorum adınıza üzüldüm eşiniz bu işlerden pek anlamıyor sanırım size ve bebişinize sevgiler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Arzulamıyor derken tavrı nasıl seni incitmekten mi korkuyor yoksa sırtını dönüp yatıp uyuyor mu?
10 Yorumla
+1 yılhamile bir kadını arzulayacağıma duvara sürterim daha iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla hormonlar seni dolduruyor gelme oyunlarına sana ve bebeğinize birşey olur diye korkuyordur ondan yaklaşmıyordur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılHamile olduğu için sizi ve bebeginizi düşündüğü için
00 Yorumla
+1 yılArzulasa ne olacak? Önden yasak arkadan verecek misin?
04 Yorumla- +1 yıl
Doktor yasaklar normalde. Ama esininki uzun değilse yapabilirsin.
- +1 yıl
İsteği kabul etsene
bu durumu yaşamadım bilemem ama bence oyle bişey yoktur
00 YorumlaHamile kadınlar çekici bence ama karı koca ilişkisinde bakış açısı nasıl oluyor bilmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arzulanır. Haftada kaç kere ilişki yaşıyorsunuz.Önce kaç idi
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli değilim ama arzulaması gerekiyor.
Doktor tavsiyesine uygun şekilde özel yaşamı aksatmayin.
Allah anali babali büyütsün.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sana öyle geliyordur bebeğe zarar veririm diye korkuyodur
10 YorumlaTecrübesiz kişiler hamilelikte bebeğe zarar gelecek diye korkabiliyor. Ama işin aslı öyle değil doğuma 1-2 hafta kalana kadar cinsellikte hiç bir sıkıntı yok hatta farklı bir heyecanı var. Bence seninki korkuyor
00 YorumlaYa asıl güzel olan hamile bir bayanla seks yapmak bayan mı seks yapmak biliyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılarzlanır ama butun erkekler aynı degıldır belkı bebege bısey olur dıye korkuyordur bence bır kadının en guzel en yumusak en tatlı halı hamıle oldugu zamandır
00 Yorumla belki sana ve bebeğe zarar veririm diye korkuyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 tane evli ve hamile partner im oldu kocaları tarafından ilgilenmeyen hamile kadın candır yatakta
20 Yorumla
+1 yılEvet arzulanmıyor karımızı sevmediğimiz için değil babalık psikolojisi çocuğa zarar verme korkusu gibi birsürü nedeni var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebege birsey olmasın diye yaklaşmiyordur sor eşine onunla konuş..
00 YorumlaBebeğe zarar vereceğini düşündüğü için size karşı ilgisi azalıyor normal bir durum
00 Yorumla
+1 yılhamileyken seks daha super olur bence heleki kizlarin en istekli oldugu donemler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılValla esim ilerde hamile olsa bile hicbir zaman istegim azalmaz, onun da oyle
00 Yorumla
+1 yılcocuk olduktan sonra daha düzene girdi eşim hamile iken daha istekliydi buda benim işime geliyordu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler genelde kadınlarını hamileyken aldatıyor yaşlar kaç sizin
00 Yorumlahormonlardan dolayı böyle hissediyor olabilirsin kendini üzme
00 YorumlaBazi erkeklerin istegi azalabiliyor. Konusun esinizle
00 Yorumla
+1 yılHamilesin ama rahatsız olmaz mısın yaparken
10 Yorumla
+1 yılÇocuğa dokunur diye şeeediyodur🙄
10 Yorumla
+1 yılBenim artar sütünü içerim
00 Yorumla
+1 yılArzulmıyorsa problem baskadır
00 YorumlaAksine internette hamile videoları dolu
00 Yorumla
+1 yılHamile olduğun için rahat bırakmak istiyordur
00 YorumlaHamileyken de normal günler gibi olmalı
00 Yorumla
+1 yılEvet bu normal. ama genede arzular
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHamile kadın daha seksi olur
00 Yorumla Yani bir kırılma olur şüphesiz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen amna bile korum 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapiliyor esinle konus
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben hamile iken daha cok arzulamistim.
00 Yorumla
+1 yılhamile kadın sikilmez. günah.
00 Yorumla
+1 yılbelki daha dikkatli davranıyrdur
10 Yorumlaİlginç
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım