Mastürbasyon öncelikle cinsel uyarılmayla başlar. Cinsel uyarılma sonrası kendini doğru ve yeterli bir şekilde tatmin etmeye mastürbasyon denir. Özenle giyilmiş iç çamaşırları ve güzel bir koku sizi daima zevkin doruklarına çıkarmak için temeli oluşturacaktır. Odanın sessizliği ve doğru yerlere dokunularak yapılan mastürbasyondan çok zevk alırsınız. Yastıkla mastürbasyon, Masajla mastürbasyon, Sürtünerek mastürbasyon, Suyla yapılan mastürbasyon ve vibratörle yapılan mastürbasyonun ayrı ayrı fantezisi vardır. Peki sizler doğru mastürbasyon tekniklerini ne kadar iyi biliyorsunuz?
Kadınlar için doğru mastürbasyon teknikleri nelerdir?
Niye kendi kendini tatmin etmenin derdindesin bebeğim. Kızların mastürbasyona ihtiyacı yok ki. Her zaman bir partner bulabilirler. Git bir tane zenci bul. Uzan yatağa bırak kendini ona.
Mastürbasyonu bilmem ama ben partnerimi ıslatmak için klitorisle oynayıp biraz parmağımı içine sokuyorum bayılıyor. Önce yavaş yapıyorum sonra hızlanıyorum, sonra bir anda durup çok ani bir hareketle içine parmağı iyice sokuyorum. Online yaparken de bu şekilde komutlarla çok güzel sonuçlar aldım.
Ortam rahatsa ve kadın sonunda illa orgazm olacam diye kendini kasmadan yaparsa muhtemelen orgazmda olur zevkte alır ayrıca her kadın için ayni olan bir teknik olmayabilir ama vibratör çok etkili