Kadının cinsel bölgesi uyarı sırasında genital bölgesinde ıslanma artmakta ve salgılanan sıvılar dışarı doğru gelmektedir. Normalde zararsız ve mikrop taşımayan sıvıları erkeğin yutmasında herhangi bir sakınca yoktur. Ancak partnerinizin beyaz renk akıntısı mantar olabilir, bu durumda öncelikle mantar enfeksiyonunun tedavisi gerekir. Ayrıca oral seks öncesi Kadının genital bölgesini sabunla yıkaması, o kısımlara sprey sıkması veya parfüm sürmesi doğru değildir. Oral seks yaparken vajinadan akan sıvıyı yutmak doğru mudur?
Oral seks yaparken Kadın cinsel organından akan sıvıyı yutmak doğru mudur?
Ağzıma kötü birşey gelmedi şimdiye kadar ama yalamak hatta somurmak içini emmek parmaklarımla ona mastırbasyon yaotıktan sonra parmağıma gelen ıslaklıgı ağzıma götürmek ağız dolusu vajinaya abanmak bayılıyorum kadınını titreyerek boşalmasına sebep olmaya
Öncelikle temiz bir vajina çok önemlidir fakat akan sıvıyı yutmak farklı bir fantezi boyutuna girse de yapmam böyle bir şey. Bunu yapacağımıza daha güzel şeyler yapabiliriz.
Eğer her hangi bir hastalığı yoksa akan sıvının ağza gelmesinde bir sorun olacağını sanmıyorum. Şu zamana kadarda bir sorun yaşamadım çok şükür allaha.
Her kadının ki yutulmaz bildiğin birisi olan temiz bir kadınsa olabilir mesela eşinin ki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
o bolgeye yabanci madde temizlk maddesi sivi sabun sampuan vs kesinlikle surulmemeli vajina ic yapisinin kendine ait bir ph degeri vardir kullandiginiz temizlik maddeleri kimyasallik içerir asidik veya bazik yapida olduklarindan organa ait ph yapisini bozar buda mantar enfeksiyon vs olusmasina yol acar kesinliklet kullanilmamalidir