bu tarzda hafif vucudu toplu genelde yapancı uyruklu erkklerin vucudu böyle oluyor konyaaltın da

Bence olgunluk vs değil kalıplı iri bir erkekte ilgini çeker bunun sebebi artık sıradanlaşn bir cinsel hayatın yani vajinan artık o penise bağışıklık kazanmış o vucuda sanki biraz farklı heyecan adrenalin salgılamak istiyor vucut. İlişkinizde bence biraz boyut değiştirmelisin eşin softsa ona sert olmasını söyle sert olsun vucudunda ki dokunuşları vs 👍 belliki ilişkide yolunda gitmeyen bişey var birde burda subliminal mesaj sezdim gibi ama detayda 🙏 bu arada senle aynı şehirdeyimişiz şaşırdım gerçekten 🙄
Ama kıllı erkek konusu benide kararsız bıraktı 1 sene öncesine kadar hep lazer yapıcam diyodum bu 1 sene içinde 4 5 kadın la denk geldim hiç biri kıllarımı almamı istemedi yani kadınların bir çoğu artık kıllı erkeklerden hoşlanıyor daha erkeksi daha sert diyolar kıllı ve kalıplı birde iyi bir penis tabiki 🐣
Yaşına bakarsak olgunlardan genç erkeklere ilginin kayması gerekiyor bence sende fantezi var bence, olgun bir adamı zevke ulaştırma, onunda sana soru sormadan her türlü seks yapması fikrini çekici buluyorsun, birde anlıyorum ki büyük penislere aşıksın sünnetsiz olması da çekici gelebilir bu nedenle yabancı erkeklerden hoşlanıyorsun. Antalya’daysan değerlendir, orasının ortamı harika bende geldiğimde yabancılarla fazlasıyla ilgileniyorum.
Hayır yaşlanmıyorsun dişiliğini tam anlamı ile yaşamak ve kadınlığınla gurur duymak istiyorsun..Çünkü senin yaşında bir kadın olgun bir erkek tarafından çok ama çok mutlu edilir.. Yalnız o olgun erkek erkek gibi erkek ise... Sonsuz saygı ile sevgiyi görür ve huzur ile mutlu olursun.. Tecrübenin argumanıdır.
dönem dönem insanların istekleri değişebiliyor bu çok normal :)
bilmiyorum eşim cok kibar ve zarif birisi evlenirken o tarz erkleri beyeniyordum yaklşik 1 senedir filan kalıplı ve hafif kıllı erklere dehşeh bir ilgim var zor tutuyorum bazen kendimi
tamamen beni tarif etmissin duygu alette 18 zaten tam senliğim
Cevap
92Cevap
Yaslanmiyor
Aksine. olgunlasiyorsun

Olgunluk kasla para pul mal mulk mevki makam son model kiyafetler evlerle olmuyor
Adamlikla oluyor
O tarz adamlari arzulayanlar
Sonra hep hayal kirikligina ugruyor
Ne yazikkki
Gençken pazara gittiğinde karpuz, kavun alıp gelirdin eve geldiğinde melek çıkardı cocuktun cunki anlamiyordun büyüdün şimdi gitsen yoklarsin ağırlığına bakarsın karpuzun, kavunun iyisini gözünle bile anlarsın... İnsan olsun böyle yiyecek içecek vs olsun olgunlaştıkça güzelleşir 🤗😘
Yasin 33 ama cok guzel seksisin yaslanma. degil. senin. azmalarin baslamis preofilde gogus uclarin ve kalcan kocaman cok guzel gorunuyorlar sende benim ilgimi cektin bebegim
Duygu hanım yaşlı değilsin aksine güzel ve tatlı kadınsın çokta olgunsun fiziğin muhteşem tsnışma imkanımız olabilir mi
Olgunluk çağının sınırına gelmişsin ve artık gerek hayat gerekse seks tecrübesi olan erkeğin tadını ve değerini anlamışsın. Doğru bir tercih diyebilirim.
55 yaşına kadar yolu var daha henüz gençsin ama zaman içinde insanım istekleri ve farklı düşünceleri değişebilir.
Dayı kaldırmış geziyor ben utanırım o nasıl utanmıyor bişey soracaktım kadınlar erkilernirmi gorseldeki gibi bir erkek görseler plajda sokakta 🤭
Seksten beklentilerin farklılaşıyor, kafa yapın değişiyor. Diğer bir değişle yaşlanıyorsun da denebilir.
Hatır tecrübesiz ve toy erkeklerden sıkıldığının göstergesi.
Yeni fantazilere yelken açmışsınız bence. Yaşla bir ilgisi yok gibi duruyor😃
Aslında yaslanmaktan ziyade edindigin tecrübelerin etkisidir bu
Genç erkek ile olgun erkek arasındaki farkı anlamaya başladığın için böyle oluyor. Deniz kenarında güneşlenir iken çaktırmadan bakan kızlar çok oldu. İnceliyorlar ne varsa.
Sen de onların dikkatine çekiyorsundur kesin. Olgun ve tecrübeli olmak iyidir erkekte 😊
Yaşlılık belirtisi değil fantezi isteği bunlar bende olgun seviyorum
olgun erkekler her zaman daha ılgıcı cekıdır kı yaslılıkla alakası yok bence :))
Yani yaşınız 33 evli değilsinizdir umarım bekarsaniz normal değil mi zaten sizde artık orta yaşlı sayikirsiniz
karakter kişilik oturunca gerisi çel çocuk geliyor muhtemelen. olgun aklı başında ve aktif görünen erkek uyandırıyodur dürtülerini
Her olgun erkeğin vücudu böyle değil. %5 ' lik bir oran var belki daha az. Yaşlanıyorsun...
Bende 50 yas uzeri kadinlara merak saldim. Inanilmaz ilgimi cekiyorlar
E teklif et birine seni soyunma kabininde düzsün 😄
Çok gençsin daha, cinsellik ölene kadar devam eder.
Senin de fiziğin güzel, me ellerin harika, benim ki gibi büyük
genelde bu durumlarda daha gence yönelinir bence bu durum sizin tam tersi durumu gösteriyor
Olgun erkek iyidir candir tecrubelidir ama 28 ve üstü sende az değilsin ama
Bence yaşlansaydın gençlere ilgi duyardın, bu durum hep tam tersi olur :D
Yaşlı olanlar daha tecrübeli oluyor her zaman ilgimi çekmeyi başarıyorlar
görsele bakılırsa olgunluk değil ilgini çeken :D :D :D
Biz her zaman istenilen Biz herzaman istenilen tarafız zaten
Yasn 33 tamm seksisin
Hossun.
Olgun sevmende anlasilablr ama resimdeki gibi tcoskun tipli mali kaldirip gezentipi sevisiosan bnce olgun degil baska bisy seviosun
Abla işi daha iyi bildiklerini düşünüyorsan onun için de ilgini çekiyor olabilir
Bu arada sormak istediklerim var abla t attmm bakarsann 😔
bende antalya da yaşıyorum. Konyaaltı sahıhınde böyle böyle insanlar hiç görmedim. İlgini ceken spor gemısşi olan kalıplı orta yaşlı iinsanlar mı yoksa başka bir şeyi kalıplı insanlar mı anlamadım😄
Benimde senin gibi olgun ve dolgun biri ilgimi çekiyor
Benim kafadan bende 40 50 arasi falan seviyorum olgun hatunlar güzel geliyor gözüme
evet yaşlılıktan olabilir bende olgun kadınlardan hoşlanıyorum 33 35 arası yaş.
Bırakın şu yaşlıları biraz ya :) Etrafta o kadar çıtır var
benım de 30 üstü kadınlar sanırım bazı donemlerde bu olabılıyor
güzelim sende olgun sayılırsın olgun sevmen normal fantazını yakında gerceklestırırsın dayanamassın sen
Beraber yürüyüş yapalım kocan evde yokken haber ver bende konyaaltındayım takılalım 🙈🔥😍
iyi de güzelim sanki 18liksin de olgun erkek hoşuma gitmeye başladı diyorsun kartlamışsın normal 😂
evet yşlanıyorum kart oldum dogru ondan dır digerleri cocuksu geliyor
Olgun erkekler seni tatmin edemez
Yorumlara bakip cikcam.
Resimdeki gibi olgunlar?
İlgini kim çekiyorsa onlarla takıl sende
Bende olgun bayanlara ilgi duyuyorum dermişim 😂
ablacım bence ilgi çeken olgunluk olmamış..
sen evli değilmiydin?
Bizim oralardan geçme o zaman.
Ayı daha yakışıklı fotoğrafını koyduğun yaratıktan
adam çadırı kurmuş bir de poz vermiş :D
benim gibi gençler çekmesi lazımdı ilginç
Tutku ve arzuyu olgun erkekler sağlar.
Yani 30 dan sonra normaldir :D
aynı yaştayız ama olmazmı böyle :)
Sana daha çekici ve seksi geliyor olsa gerek
Beni de ilgi alanına alirmisin
Hadi hayırlı olsun :)
Olgundan ziyade dolgun istiyor gibisin
olabilir silp giyerseler hele birde
Giydiğimiz oldu.
Ama.
Bu kadar dikkat çekeceğini düşünmemiştim
Olgunlaştıkça gençlere ilgi duyman gerekir
Tabiki kişiden kişiye değişir ama gençler olgunlara olgunlar gençlere düşer ters orantı var biraz tabiki kural değil
Sen nasıl seviyorsun
Biseksül misin
Grup yapıyor musun
Kız erkek kaç kişiydiniz
Kadının sorusunu işgal ettik
Yapmadım ben grup
33 yaşında 20 lklere bakıcak değilsin ya :)
Senin ilgini başka bişey çekmiş aslında
aaa sen konya altındamısın?
evet evimde orda
süper birazdan plajda olucam ben gel denize girelim :)
bir şey dicem senin kocanın adı tolga mı
evet neden sordun
hiçç tamam
Mesela?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?