Neden olmasın. Bunun tedavisi var, ilacı var, spreyi var, psikolojik desteği var. Ancak tek beklentisi seks olan bir insan partnerini bundan dolayı terk eder. Çünkü destek olmak, sabretmek gerekirse kendini ikinci plana atmak istemez. Kısaca bencildir diyebiliriz ( sözüm meclisten dışarı).
94 Yorumla- +1 yıl
Ben bencil değilim istediğim erkeği seçme özgürlüğüne sahip bir bireyim
- +1 yıl
Pardon 😊
En İyi Cevaplar
Cinsellikte evlilik
Flört ya da partnerlik doneminde
En buyuk sorun
Ama on yargiyla davranmamak
Bunun altinda yatan faktörü bilmek gerek
Buna bakarsaniz kadinda da vajinusmus olgusu oluyor kadin kısırligi oluyor
Burda pozitif ayrımcılık yapmak niyetim asla yok
Âmâ
Nerde iyi gunde kotu günde hastalıkta saglikta el ele kol kola omuz omuza vermek
Yalan mi oldu modern tip bilimi bu olgulari ortadan kaldirmak icin var
Diyelim evliyim esim olmasinda bana cocuk vermedi tipta care bulamadı ben asla aska leke dusurmem o benim esim der sonsuza kadar el ele kol kola omuz omuza olurum
Adamlik insanlik bunu gerektirir
Partnerim esim beni ilk zorlukta terk ediyorsa kusura bakmayin kadin yâda erkek bu onun karekterini gosterir10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Yani cogunuz hayir demis sanirim siz hic yatakda yarim kalmadiniz belkide ondan erken bosalan biri karsindaki kadini mutsuz eder bu net elbette sevgi bir yere kadar orter ama bu bence ayrilik icin onemli bir etken katiliyorum mehtap hanima
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır tabisi düşünsene sen hiç boşalaöıyosun tam zevk alıyosun adamın işi bitiyor bir kadın olarak herşey karsılıklı olmalı
52 Yorumla- +1 yıl
Hayat bir tek cinsellikmi?
- +1 yıl
Konumuz bu evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalan erkekte sorun yaşamazsın erken doyandan yaşarsın misal ben her birleşme de 4 kere felan boşalırım hatta ilkini sadece uzun süren 1 saatlik ön sevişmede boşalırım yani kişi 30 dk da boşalsa bile 2. İçin devam etmese erken boşalmadan farksızdır
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani önemli olan. Kişinin erken boşalması değil. Partnerini doyurmasıdır. 1 biter 2 ye başlar o biter 3 e başlar hatta bir erkek ne kadar sık boşalırsa kadın için daha haz verici olur gözlemlerim böyle. Çünkü jçkadın mutlu olur kendisinin ne kadar etkileyici olduğunu görür ve öz güveni artar. Bu yüzden bir erkek 4 5 kere boşalmalıdır. Şahsen aynı şey bende de olur partnerim bir ilişkide 5 6 kere orgazm oldumu daha mutlu olurum daha iyi odaklanırım haz alırım
- +1 yıl
Hadi ya mesela şöyle mi olacak erkek 10 saniyede boşalacak sonra yarım saat bekleyecek bir daha yapacak. Oldu canım tren kaçtı
Cevap sahibi+1 yıl10 saniye nedir ya 😂😂penisin kalkması zaten 1 dk 😂
Cevap sahibi+1 yılDostum zaten 1. yi boşalan penis inmez bile direk ikiye geçer
Cevap sahibi+1 yılPenisi hiç çıkarmadan 1. yi boşalıp 2. ye geçmişliğim var
Cevap sahibi+1 yılŞimdi benim ilki ön sevişmeyi oralı uzun tuttuğum için zaten onca dakika sakso oral derken ilişkiye girince 10 dk ya 15 dk ya geliyor bende bu yüzden ilkini ön sevişmede boşalırım 1 saat kadar sürer ön sevişme zaten kadında yeterince uyarılır ön şevilme önemli daha sonra 1 2 dk ya penis kalkar bu 1 2 dk da oral vs ile geçer soğuma olmaz sonra 2. İse 30 dk sürer
Cevap sahibi+1 yılSenin dediğin sadece erken boşalma değil ereksiyon sorunu olan biri de
Cevap sahibi+1 yılYani o bahsettiğiniz kişide ciddi sıkıntı var
- +1 yıl
Tamam yeterli
Cevap sahibi+1 yılBen 4. den sonra bile 30 dk kalksın. Diye beklediğimi hatırlamıyorum beslenme çok önemlidir enerji gerekirse bol bol fındık fıstık pekmez tüketsin sevgilin. Şahsen ben kız arkadaşımla 4 5 saat kalıcağım zaman birer redbull fındık fıstık bitter çikolata yoğun performans için enerji lazım
- +1 yıl
Sen hala orda mısın tamam bravo sana en büyük sensin süpersin ok
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah ya öyle bir şey demedim ki 🙄
Kesin yorum yapan erkekler bir anda geç boşalırım yazmıştır, diye düşündüm ama, alınanlar gücenenler olmuş :) ilginç.
Türk erkeklerinin çoğunluğunda bu problem var. O kadar var ki, bunum bir sorun olduğumum bile farkında değiller. Sanırım bu yüzden erkekliklerini ince bir ipliğe bağlı olarak görüyorlar. O yüzden bakire kadın istiyorlar "benden önceki benden iyimiydi acaba" kaygısı.
Hanımların işi zor15 Yorumla- +1 yıl
Çok beğinsizce bir yorum yapmışsın erken bosaliyorum diye bakire kiz istiyorlar 🤔 yani geç bosalanlar 8 10 koca degiştirmis kadin istiyor yani 🤣🤣 senin gibi saatlerce bosalamayanda genel evden felan cikartmistir kariyi 🤪 bakire kiz istegi el değmemiş olmasinı ilk erkegi olma arzusu felan olamaz yani 🤣😁
- +1 yıl
Yaniböyle dedim 😏
- +1 yıl
Bizkm buralarda erkeginde kadininda nikahsiz birliktelikten kacinmasi gerekir en azindan eskiden öyleydi telli duvakkli gelun olmalar vardi damat olmalar vardi simdi tutan tuttuugunu mikiyor güzelmi oluyor dersin?
Erken boşalma sorun bu tedavi edilmeli en azından bunun yöntemleri var peki ya geç boşalma sorunu olan ne olacak herkes erkene takmış valla cinsel sorunlar konuşulup dile getirilmeye utanildikca çiftleri mutsuz edecek ve ayrılığa bile götürecek bu gidişle...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBen de erken boşalan birisiyim ama vajinaya girmeden önce uzun süre öpüşme ve yiyişmeye devam ederek partnerimi tatmin ediyorum. Zaten kadınlar vajina içinden çok kilotoristten zevk alıyor partnerime uzun süre oral yaparak onu boşaltıyorum. Vajinaya girdikten sonra ilk boşalmam ortalama 1 buçuk dk felan sürüyor ama duraksamadan devam ediyorum ikinci sefere devam ettiğimde penisim bi tık daha yumuşak oluyor ama ereksiyon kaybetmeden devam ediyorum ortalama 15 dk sonra felan ikinci kez boşalıyorum bu da sorun olmuyor. Hemcinslerime tavsiyem iyi beslenin iyi uyuyun bu sayede ikinci postayı atabilirsiniz. Ayrıca her gün seks yapmayın bazen arada sadece ön seviime ve partnerinize oral yapın. seks sadece penis vajina birleşmesinden ibaret değil sadece cinsel organınızın keyfine bakar partnerinizi yarıda bırakırsanız mutlu olamaz tatmin olmayınca sorun çıkar.
00 Yorumla
+1 yılTahammül etmek zordur tabiki. Ozellikle Senin gibi ateşli seksi bir kadına hakarettir bu... Yalnız şu var herkesin kriteri farklıdır icerde ne kadar süre kalması senin için yeterli olur?
18 Yorumla- +1 yıl
Bir şey sordum ama mehtap?
- +1 yıl
Her kadının erken bosalmadan anladığı farklı çünkü o yuzden soruyorum ve yanitini bekliyorum kac dakika yeterli oluyor senin için ?
- +1 yıl
O anki duruma göre değişir ama ortalama en kötü 20 dk
- +1 yıl
mehatapalacaBana kalırsa 20 dakikaya kötünün iyisi bile denemez ki zaten o süre de anca
ısınırsın.. Benim rekorum 50 dakika eğer kolay orgazm olabiliyorsan seni 50 dakika da 2 kez boşaltabilirim sana benim gibi biri lazım - +1 yıl
Sevgilin olması da benim şansızlığım yine o da ayrı konu : )
- +1 yıl
gene ekmeğindesin bakıyorum 😂😂😂😂
- +1 yıl
@mekansahibişahmaran Kanka mehtap gerçekten güzel hatun herkese yürümem zaten biliyorsun ama bu kız hoşuma gitti yalan yok güzelliğinin yanı sıra değişik bir çekiciliği var ama sevgilisi varmış şansım ı ... : D
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kalınabilir ya ilk postadan sonra normale döner o. Mesela önsevişme sırasında boşalt onu ellerinle/ayaklarınla/ağzınla vs. bir kere boşalt. 10 dkya kadar tekrar dolar zaten. Daha yeni boşaldığı için bu sefer uzun sürer ve sekse o zaman başlayın.
10 Yorumla
+1 yılErkek heyecandan erken boşalır kadın olsam kalmazdm maalesef ama sevişmeyi biliyorsa gitmemesi için elimden geleni yapardım
Kadına göre erken boşalan kadın olsun isterdim bazen ayak üstü sekte kadının işine gelir erken boşalması 😊20 YorumlaSenin için demiyorum ama 10 dk. dayanamayan kızlar da gördüm. erkek saglikliysa 2-3 defa yapar ilk boşalma kısa sürebilir normal dışı bir şey anlatmıyorum ilkinde olmayanı ikincide veya üçüncüde telafi edebilir
10 Yorumla
+1 yılOlmaz, bak sana bir anımı anlatmak istiyorum gelirsen
15 Yorumla- +1 yıl
@mehatapalaca DM ye gelir misin
- +1 yıl
Burdan anlatabilirsin
- +1 yıl
@nuluad aynen 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbende de o sorun var ama partner odaklıyım, yine onu düşünüyorum, gerek oral, gerek el, ekstra oyuncaklar vs yine onu memnun etme çabasındayım. o yüzden o sorunu sorun etmiyoruz. ama tabi "keşke" dediğim oluyor olmuyor da değil :)
10 Yorumla Eğer seks senin için çok önemli ise sorun olacaktır tedavi olmazsa.
12 Yorumla- +1 yıl
Elbette önemli seks olmadan hayat mı geçer
Tahammül edemem diyenler Allah korusun siz kısır çıktınız çocuk veremiyorsunuz sizi bosarlarsa sessizmi kalırsınız? Tohum tutuyorsa ona şükret sen tedavisi var tabiki arkadaşların dediği gibi herşey zevk değil nasıl bir sevgi sizinkisi evlendinse erken bosalmissa tekrar kaldır karşılıklı mutlu et birbirini
00 Yorumla
+1 yılBence önce yatakta kadınını boşaltmadan seks olmaz diye düşünüyorum ben öyle yapıyorum mesela önce kadinimin orgazm yaşasın ondan sonra birlikte olmak daha keyifli oluyor 😉
10 YorumlaBunu soran biriyle beraber olmazdım, cinsellik benim için çok önemli, duş gibi, yemek içmek gibi ama yine de bunu soran biriyle neden beraber olayım ki?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Seks zevk meselesi. Ama erkeğin hayatı boyunca karşısında olacak bir sorun. Ama ön sevişmeyi uzatarak bu süreyi arttırabilir erkek. Ama kadın gerçekten doyumsuz ve sert seksden hoşlanan bir kadınsa. Böyle bir erkekle 1 dk bile vakit geçirmemeli.
10 Yorumla
+1 yılErken boşalsa bile devam edebilir aslında. Biz partnerimle genelde devam ederiz kondom değiştirip. Sonra zaten o da boşalır o da devam eder :) ikinci boşalmalarımızı aynı zamana denk getirrz
10 Yorumla
+1 yılHer şeyin bir çözümü vardır sırf bu yüzden sevdiğim adamdan ayrılacak değilim ya
45 Yorumla- +1 yıl
Evet. Cinsellik sevgimin aşkımın önüne geçemez. Bana gerçekten aşıksa değer veriyorsa tabiki katlanırım
- +1 yıl
Ya biliyorum zor bir şey ama sevdiğim için katlanırım ben
Önceden seçme hakkın var
Ne çıkarsa şansına,
Herşeyin tedavisi var41 Yorumla- +1 yıl
Evet herşeyin tedavisi var ama evlilik sadece seks değildir
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer çaresine bakıyorsa doktora gidiyorsa neden olmasın herkesin başına gelebilir
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken bosalmanin %100 cözümü var. Uroloji hekime bas vurmasi gerekir. Onun icin bosanilmaz. Sevmiyor isen bosarsin, ayrilirsin. Erken bosalma cogu zaman ergenlikten ilk cinsel iliskiye kadar el ile mastürbasyon yapildigindan acele edildiginden yakalanirim duygusu falan erken bosalmaya erkek alisir. Bunu bir erkek partneri ile uzun süre bosalmadan yeniden ögrenmesi gerekir ve basari oranida yüksektir.
00 Yorumlabendede var erken bosalma suana kadar cok partnerım oldu kımse sorun etmıyor onemlı olan erken bosalıp dımdık kalması cıkarmadan 2 posta atarım dıyolarya o tiptenım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hiç bir kadın buna katlanmaz en azından boşalıp da kadınlada ilgilenmesi gerek o arayı kaptması gerek yalayarak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Yani kısa kısa 100 defa yapmak var tek sefer yüzdefa yapmak var can sıkıcı olabilir performans iyise değerlendir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşalan karşı taraf ise sorun yok. Defalarca boşalabilir. Yeterki boşalmadan sonra bitirmemi istemesin 🙂
10 YorumlaCinsel hayat evliliğin can damarıdır. Yuvanı yıkan ben olmak istemem ama, doğruyuda söylerim.
Ben seviyorum evliliğimi asla bitirmem diyorsan, senin sonun eşine bir çift boynuz takmak olur.01 Yorumla- +1 yıl
Ben kimseyi aldatmam ayrıca sevgilimden yana şanslıyım o konuda
+1 yılo kişiyide rencide etmemek lazım. ama ayrılmalı bence doyumsuzsa kadın
11 Yorumla- +1 yıl
Bir kadın, eşinden erken boşaldığı için ayrılacaksa o zaman evlenmesine gerek yok. Alsın eline bir dildo, strapon ya da vibratör otursun kendine oynasın yoksa bir kadın en az yarım saat boşalmayacak erkek arıyorsa kusura bakmasın erkeksiz kalır o zaman o.
+1 yılSeks için evlenen düpedüz ahmaktır. Seksniçin evlenmeyin !
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca birisiyle sevgili oluyorsanız da sekste beceriksiz diye direkmterk etmeyin, biraz emek sarfmedin belki o muhteşem kıvama gelebilir.
+1 yılSürekli tatminsiz kalirsa kadin illaki o kliskiyi yürütemez
10 Yorumla
+1 yılKadınları anlamak zor gerçekten. Partnerimde geç boşalıyorum diye şikayetçi benden
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Yani bir erken boşaldı diye terk mi edersin?
10 YorumlaÜstesinden çok kolay birşekilde gelinebilir bir şey bu
10 YorumlaÇok üzer ve sagliksiz cinsel iliski sagliksiz iliski demek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılemin ol zamanla düzeliyor..Bn 6ay oldu evleneli
Zaten 4 yıllık sevgilimle evlendik ☺️🤗
İlk başlarda inanır mısın 1-1.5dk sürüyordu hatta bii keresinde 5dk dayanamazsın dayanırım gbisinden iddiaya girdik..3 dk 30kusur saniye da boşalmıştım ama zamanla sürekli ilişki yapa yapa düzeliyor şu an 35-40dk bazen da 1 saat yapıyoruz bna diyor ki eşim "" sana bn ogrettim geç gelmeyi şu an bn boşalıyorum sn masallah "" falan diye şaka ile karışık laf atıyor 😂😂11 Yorumla- +1 yıl
Şakalaşmanız falan çok tatlı haha
sevindim sizin adınıza
- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılSen evlenmeden test edersin evlenmezsin zaten. Bende edemem 😊
20 Yorumla
+1 yılBirde kıçını dönüp yatsin tam olsun bu ne be ben bitti demeden bitmez
41 Yorumla- +1 yıl
Sen başkasın tartışmasız
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın için sevgi saygı daha önemliyse devam eder bu hastalığın çaresine bakarlar ama seks önemliyse aldatır ya da ayrılırlar.
10 Yorumla
+1 yılErken boşalan erkekle evli kalır mıydınız sormuş. 60 erkek cevap vermiş. Herkes gay mi 😄
11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılHaklisin. ama çözüm. icinde emek vermelisin onu desteklemelisin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erken boslma evet sorun.. ama cozumude var herturlu seni tatmin eder sonra bosalir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben dün 40dk boşalmadım kadın diyor alkol mü içtin geçiktirici mi aldın hayır.. ama belli süre sonra rahatsız olmaya başladım rahatlayamadım çünkü
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılistersen görüselim
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahammül edememekte haklısın. Ben evliliğimin ilk yılında hep eeken boşaldım. Eşim sabrının meyvesini topluyor şu an
10 YorumlaÖnemli olan işlevi denir ama işlev geliştirilir önemli olan kalinliktir çaresi var erken boşalmanın hatta yeter artık boşal dersin
00 Yorumla
+1 yılYatağına beni alan bir kadını tatmın etmeden o yataktan cıkarırsam adamlıgımdan utanırım
10 YorumlaBende erken bosaliyordum ama zamanla astim o sorunu herseyin caresi var :)
10 YorumlaSeviyorsam ve beni hakediyorsa umrumda olmaz
76 Yorumla- +1 yıl
ciddimisin bu konuda gerckten sorun olmaz mı
- +1 yıl
ii de bu bir süre sonra rahatsızlık vermez mi sana
- +1 yıl
ölesin sanırım ama normali bu değil
- +1 yıl
Seven herseyiyle sever illaki oda seni tatmin etmenin bir yolunu bulmuştur
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılcozumu kolay bir durum ama kabullenmesi gerek erkegin
00 Yorumla
+1 yılÇözümü var ya öyle ölümcül hastalık değil ki erkek biraz araştırsın sadece
00 Yorumla
+1 yılErken boşaldı diye neden ayrılsin saçmalık geç boşalıyor diyede ayrılan var değişik yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalmak değil bosaldiktan sonra sertliği kaybetmedigin sürece sorun olmuyo bende
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. ya düşünsene kadın daha yeni giriyor adam boşalmı3 , haydiiii vay o kadının haline...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kadınların büyük çoğunluğu vajinal orgazm yaşayamıyor malesef
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Karşısındakini düşünen bir erkekse zamanla uyum sağlayabiliyor
10 Yorumla
+1 yılErken boşalmanın tıbbi veya psikolojik tedavisi mümkündür. Abartmamak lazım
00 YorumlaTam tersi bende her zaman geç boşalıyorum. Boşal artık cümlesini duydugun anda istek heves kalmıyor.
10 Yorumlaazgın tekenin birine denk gelirsen üzerinden inmek bilmez etme bulma dünyası bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcaba erkekler seks peşinde koşan biriyle evli ya da sevgili kalabilir mi. Bence doğru soru bu...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMecburen ediyoruz ne yapalim?
95 Yorumla- +1 yıl
Kadın hayatta hiçbir şeye mecbur olmamalı
- +1 yıl
Mecburen derken sevgi bagindanmi nikah bagindanmi?
- +1 yıl
Çözümü var ama
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erken boşalma süresi ne en az ne kadar kalmalı yani 😄
04 Yorumla- +1 yıl
Ön sevişme hariç 15-20 dk en az
- +1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kalmiyasin seni doyurduktan sonra sıkıntı olmaz bence
02 Yorumla- +1 yıl
Erken boşalan biri doyuramaz ki
- +1 yıl
Geciktirici kullanır belkide ki yani bence erken bosalmayi aklından atacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli zaten doyumsuz bir tip olduğun. Günde kaç posta atıyorsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat