Eski eşim aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağım?

Kendisiyle kisa süre evli kaldım. Yılımız bile dolmamıştı. Yatakta fenaydı ama bazı davranışları nedeniyle anlasamayıp boşandık. Yatakta cok iyiydik, uyumluyduk. Aldığım zevki başka kiminle tadarım bilmiyorum. Zaten başka birini de yatakta düşünemiyorum. Arada aklıma geliyordu birlikteliklerimiz ama bu kadar düşmüyordum bu konunun üstüne. gecenlerde kendisiyle karşılaştım. Maskeden taniyamadim ama o tanıdı. Konustuk ayaküstü. Ama gittikten sonra aklıma geldi guzel gecelerimiz. Ondan beridir aklımdan çıkmıyor. Gelip yapalim dese hayır diyemeyecegim o derece.(covid meselesi ayri tabi) Belki uzun zamandir yapmiyor olmamin etkisi de olabilir bilmiyorum. Bu işe girişsem, yani tekrar beraber olmak en azindan bir gece o anları tekrar yaşamak istedigimi belirtsem yanlış mı olur? Bana dogru gelmiyor ama hormonlarda anlarsınız ki dogru yanlis dinlemiyor. Hem yanlış olur diye, hemde sevişecek zaman mı bu pandemi de deyip durduruyorum kendimi. Ama kendisinde bir sey yoksa saglikliysa düşünmüyor degilim aklımdan çıkmıyor.
Eski eşim aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağım?