Ön sevişme sırasında özel bölgelere yapılan tatlı ısırıklar zevki arttırır mı, yoksa azaltır mı?
#beyazorkidem😘

Hayır ve Evet neden? Hafif ısırıklar az sinirsel uyarımı destekler ısırık kuvveti arttıkça uyarım ve haz artıkça akabin de acı da ama artan zevk acıya yer vermeyecektir
Eaki sevgilime ön sevişme ile dudaklrımı ıslatıp bacaklarında gezdirip prmaklarımla çok yavaş dokunup öpüştüğümüzde alt dudağını hafifce ısırırdım ön sevişmeyi nekadar arzulu yaparsan karşı cins seni içinde daha çok istediği. için o hazzı hiç bişeye değişmem önce karşı cinsi azdırmayı seviyorum
Cevap
108Cevap
Fitile ekstra ateş verir gadası
aynen öyle :)
Ayarını biliyorsa keyif verir ama çok ince bir çizgisi var. Oldukça hassas bir alanda dikkatli olmalı yoksa bütün işi berbat eder.
Zevkin zirvesine çıkartır
Klit@rist inlet'tirir, uçurur
Bana göre kesinlikle arttırır. İşini bilen biri nereyi hangi şiddette ısırması gerektiğini bilir zaten.
Cinselliği benimsemiş kişiler için artırır ama daha seks nedir sorusuna cevap veremeyen kişiler için itici gelebilir
Dudakların ve klitorisin hafif hafif ısırılması kadında büyük zevk fırtınası yaratıyor bunu hiç bir kadın inkar edemez elbette yaşayanları..
Dene gör, oral seks İslamiyet de haram kılınmıştır. Cinsel yolla bulaşan birçok hastalık var. Ağzına condom takamıyacağına göre... Sonuçlarına razıysan haz verir...
Bu partnerine göre değişiyor. Bazısı aşırı haz duyarken bazısı ısırık sonrası ilişkiye girmeden giyiniyor. Herkes ısırılmayı sevmiyor.
Ya soru sormak için mi soru soruyorsun anlamadım bidligin soruları niye sorarsın anlamam tabiki karşındakini azgınlıktan deliye çevirir
Kişiye bağlı bir durum bence. Sevdiği bir şeyde doğal olarak zevki arttırır ama sevmiyorsa zevk vermez sıkıntı verir.
Karşı cinse karşı yapıldığında hazzı arttırdığından eminim tepki ve davranışlarından hissediyorum fakat bana karşı hiç denenmedi 😊
İşim gücüm yok özel yerini isiracam. Yat kız yataga dön arkanı der maymunu oynatır yapıştırır geçerim zaten 32 sn. sürüyor 😁
Yok be malım da canım da kıymetlidir benim. Hoş, sevişeceğimden değil, sevişmem ama ısırılmak bana hiç hoş gelmez
Ben önce iyice yalıyorum emiyorum arada ısırıyorum müthiş bir ilişki yaşanıyor, keşke bunu seninle yaşasaydım
Tatlı ısırık nasıl acitir ki sert severler buna asla hayır demeyecektir ama dikkatli d kontrollü ısırıklar bencede iş görür...
Ben tatmin oluyorum bir kadın olarak neden zevk almayim ki
goğus uclarini hafifce evet ama kentini kaybetib fazla isirirsan tokat gelir
Artırır tabiki her bayan ilişki öncesi bunu ister bence
O tatlı ısırık diş izi bırakmıyorsa, kanatmiyorsa sorun yok😅
Dün akşam yaşadım bu dediğini. Bazen huylanıyorum ama hoş bir duygu.
Seks anında neler olacağını asla kestiremezsin. Hiç bir partner, çılğınlığa hayır demez.
kadını deli eder ve zevk doruklara çıkmak için ateşlenmiş olur
Artırır diye biliyorum ama deneysel bir bilgi okumadım bu konuyla ilgili saygılar
On sevismede ozel bolgeye yapilan zevk bir baska oluyor
Hafif ısırıklar zevki artırır 🌺
Özel bölgeler neresi bana göre kadının her yeri özel
Hiç ısıran birisi olmadı ama şiddetine bağlıdır sanırım. Hoşuma biraz gidebilir.
Dozu kaçmadıkça tatlı ısırıklar iyidir her zaman ;)
Göğüslere hafif ısırıklar kadınları çok etkiliyor :)
Fazla ileri gidilmediği sürece artırır. Bu bölgeler fazlasıyla hassas sonuçta..
Aşırı derece de tahrik eder. Mesela testislerime ve penis başına hafif ısırık atılmasını özellikle çok istiyorum o an..
Tatlı ısırığa evet ama acıtacak olana hayır diyenlerdenim. Eğer amaç haz arttırmaksa ve bundan haz alınıyorsa karşılıklı anlaşılarak yapılır ama acı veren benim tarzım değil
Kişiden kişiye değişebilecek durumlar ama güzel olmalı acıtmadan tabiiki 😋
tatlının zararı olmaz bence. acıyla karışık bir zevk daha çekici olur bana göre
Çok hafif olabilir fazlası o anki enerjiyi bozabilir
Hemde nasıl bu zamana kadar hiç kimseden ısırıldım diye şikayet edeni dyymadım 😂
Cinsel hayatım olmadığı için bu konuda yorum yapamam.
Partnerim stoya ise heryerini ısırırım
Aslında şöyle bir şey var seks vahşiliktir. Vahşileşmek zevk verir.
Arttırır
Evet artırır tabi ki
off bu kadın harika tam bir seks makinası bununla olmak için rahat 20-30bin gözden cıkarırım.
Arttırıyor. En azından Partnerimi deliye çeviriyor bunu biliyorum. 😊
Aşırıya kaçmadan güzel oluurr😋🙈
konuşalım mı
ne gibi aşırıya kaçamamktan bahsediyorsun biraz narin ve prenses ruhluyuz sanki :)
Tabi ki de artırır. Ama sınırı bilmek lazım.
Daha ateşleyeceği kesin 🔥
Arttırır
ilginçsin :)
Kadınımı yüzüme oturtup iki deliği de yalayıp emerim 😊
Artıyor
Hazzı arttırır.
Zevke zevk Katar
Şüphesiz arttırır.
Hemde nasıl artırır 😊
Dozunu kaçırmamak lazım.
Tabiki artırır hatta ateş atar ortam 😀😀
hemde çok. saatlerce yalamak emmek yalanmak şart
Zevki Tavan yaptırır.
Her zaman değil. Bu tamamen partnere bağlı.
Minnacık ısırıklar iyidir
Evet olabilir ama cok sert degil
Isırık değilde hafif çığlıklar mükemmel bence 🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?