Herkes her yerimi elliyor ve bundan hoşlanıyorum acaba psikyatriye gitmem gerekir mi?

Bir arkadaş grubumuz var uniden 3 erkek 2 kız diğer kız arkadaşım pek fark etmiyor ama erkek arkadaşlarıma sürekli elletiyorum kendimi şöyle ki diger kız gruptan bir erkekle sevgili buna rağmen erkek arkadaşlarımla yalnız kaldığımda beni ellemesini sağlıyorum. Evlerine kalmaya gittiğimde biri sarılıp memeleri elliyor bir diğeri popoma başını koyuyor kucaklarında oturuyorum mesela geçen kitapları düzenlerken biri gelip arkadan belime sarıldı ve hiç bozmadim bilerek daha fazla hareket edip şeyine surtundum ikimiz de haz alıyoruz ama bunun hakkında konuşamiyoruz çünkü sevgilisi de arkadasim çok garip yani hepsi benden faydalandiklarinin farkinda ama kimse bu konuda konuşmuyor bilerek yapımiyorlarmış çok samimi arkadaş olduğumuz için böyleymiş gibi devam ediyoruz. Ben bundan neden çok fazla hoşlandığımi anlamiyorum resmen her yerimi herkese okşatiyorum ve bundan haz alıyorum. Ve şu da var ki ileriye gitmememizin sebebi benim de sevgilimin olması. Sevgilim işinden dolayı bizim grupla pek vakit geçirmez nadiren görüşürüz. Ama ışte onu çok sevdiğim halde bunları yapmayı birakamiyorum hepsinin ilgisinin üstümde olmasına benim yüzümden sürekli erekte gezmelerine, sevgilileri olmasına rağmen beni s*kme hayalleri kurmalarına ve arkadaş oldugumuz için benim samimiyetten öyle olduğumu düşündükleri için belki, ileri gidememelrine bayılıyorum bu beni hasta biri mi yapıyor ve neden kullanılmayi seviyorum başıma bir şey gelecek diye korkmuyor da değilim ya
Herkes her yerimi elliyor ve bundan hoşlanıyorum acaba psikyatriye gitmem gerekir mi?