Küvette beni yıkaması da ayrıca bir fantazim sdxfghjklşi
Nasıl bir seks hayal ediyorsunuz?
Küvette beni yıkaması da ayrıca bir fantazim sdxfghjklşi
Seks oldukça güzel bir duygu ve tensel açıdan inanılmaz bir deneyimdir. İşe partnerimi tanımaya çalışarak başlarım. Neler istiyor, nelerden hoşlanıyor, nasıl tatmin olabiliyor. Sınırlarım yoktur. İtaatkar da olurum bana itaat edilmesini de severim. Seks bir okyanus gibidir.
Herkes korkusuzca açılamaz uzaklara. Kadının saçından tırnağına kadar tüm kokusunu, tüm lezzetini her damlasına kadar tadarak onu gururlandırarak zevklerin doruğuna çıkarırım 😉
Tam çıplaklıktan ziyade ic çamaşırı giymeden uzerinde olan gecelik ya da seksi dekolteli bir elbise varken seks yapmayı daha çok seviyorum,, partnerin bakımlı olmasını söylemeye gerek bile yok,, ay, aman, of, oraya dokunma, burayı elleme vs diyen kadınlara bir daha selam bile vermem değil ki tekrar seks yapmak,,, oral yapmama izin verecek,
Cinselliği severim ama ne karşındaki ile ne de bu gibi mecralarda konuşmayı sevmem. Özel hayat, özelde kalmalı. Hayalim olarak söyleyeceğim tek konu var, helal olması, aksini düşünmem.
Cevap
12Cevap
Basitçe anlatılacak bir şey olmadığı için daha önceden yazdığım bir hikâyeyi koymak daha doğru geldi. https://tanriningecedusleri.blogspot.com/2018/05/piyano-tuslarndaki-orgazm-1.html?m=1
İtalyan ise çekici ise başka biseye gerek yok o yüzden ilk Seksi öyle bir adamla yaşamak istiyorum İtalya'da
Beni italyanlara cok benzetiyorlar
Önceliğim temiz bii partner...
Sonra yatakta hiç ummadigim kadar azgın bii partner...
Bna dayanabilecek bii partner...
.. ve daha önemlisi bna oral yapacak bii partner. gerisi bnde artık bunlar sağlandı mı onu her türlü mutlu eder kendim de uçarım ☺️☺️
Teşekkürler :)
Peki sn cevapla aynı soruyu 😉
güncele bak
Seninle özele gitme imkanımız var mi acaba 🤔☺️😉
Valla istekli olduktan sonra gerisine bakılır. İlk kriter istekli olmasıdır.
Karşı tarafa bırakırım her şeyi önemli olan onun neyi sevdiği
Ama partnerim temiz ve bakım lı olmalı yoksa mide m kaldırmaz kovarım hatta hiç dokunmadan
Bu yukarıdakilerin hepsini bir gün karım olunca uygulayacağım :)
Hayal ettiğim seks i yaşıyorum ama bir tık eksik 🤭
Küvette sıcak su altında efsane oluyor üstünden sıcak su akıyor kucağında manita o duvardan bu duvara
Planlı şeyler soğutur
Hayal dedik hedef demedik :P
dfcghjk Peki peki
bilmem şu an böyle geldi içimden. ben de her kadın gibi duyguya ve romantizme odaklıyım ondan olabilir.
erkekler daha çok pozisyon ya da ortam düşünüyor kadınlarsa benim gibi sanırım :) ama tabi istisna kadınlar da vardır elbet...
Ozelden anlatim buraya destan mi yazalim:)
yaz :D
buraya yaz anlamında dedim ne olacak :D
istersen silerim yorumunu :)
çekici biriyle
çekici biri nasıl olur?
Sinirsiz doyumsuz istekli ateşli
Sınırsız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?