Seks yaparken çiftlerin tercih ettiği en güzel fantazilerden biri de aynadan kendilerini izlemektir. Bu hem teşhircilik duygularını tatmin eder hem de çıplak vücutların bütünleşmesini izlemek kişiye ayrı bir heyecan katar. Peki sizin için de sevişirken aynaya bakmak tahrik edici midir?
Sevişirken aynadan kendinizi izlemek sizi tahrik eder mi?
Aslında insanların çoğunda izlenmekten zevk alma durumu vardır. Aynadan bakmak iki taraflı düşünülmesi gereken bir olaydır. Siz sevişirken kendinizi izlemek aynı zamanda izleme isteğinizi de karşılar. Bir yaz tatilinde gittiğimiz otelin tavanında ayna olması farklı bir heyecan yaratmıştı. Eşimi tam görüyordum. Ama kendimi görmemiştim. Eşimi aynada izlemek, ayrı bir zevkti. Bir nevi canlı p*rno gibi düşünülebilir.
Kameraya almak biraz daha zevkli geliyor. Gerçi kameraya aldıklarımızı sonra izlemiyoruz zaten ama o an çekimde olması ap'ayrı bir zevk veriyor. Ayna olayı beni hiç etkilemiyor, işime odaklandığımdan mıdır bilmiyorum ama aynaya bakmak hiç aklıma gelmiyor Hatunumun gözleri bana ayna gibi zaten orada kendimi görmek daha keyifli.. Ben işime odaklanıp tam gaz devam ederken hatun aynaya bakıp zevk alacaksa ona bir şey diyemem )))))
Tavanı ayna olan bir evim olmuştu yatak odası tavan komple aynaydi baya etkileyici olduğunu fark ettim hatta beğenen bir cok kişi oldu ama bana yinede begensemde güven vermedi malum deprem bölgesinde yüz ve tavan ayna müteahhit galiba fantazi düşkünüydü...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
beni pek tatmin etmiyor ama partnerim görmek isterdi aynada kendini içine nasıl girip çıktığını vs. Sırf bu yüzden kamera kurup kendimizi çektiğimiz oldu. Hatta profesyonel kamerayı köşeye koyup baştan sona kayıtta bırakıp telefondanda elde çekim yaptığımız anlar oldu izliyorduk beraber
Eski evimizdeki odamız ayna ile kaplıydı ve gerçekten çok hoş oluyordu. Kendi p. orno filminizin oyuncusu oluyorsunuz ve pozisyonları daha muntazam gerçekleştirip daha yaratıcı oluyorsunuz.
Aynalari cok sevdiğim için ve aliskanlik olduğu icin bakarim tabii😅😅😅 Salonda mi pump seviyesine yaklasmak asiri. keyifli tabii farki tek bir yer pump olmuyor bütün vücudun her bir lifi pump oluyor o yuzden keyifli 😅😅
En etkili şey benim için. Ama birazda kişinin kendini beğenmesiyle alakalı...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bununla ilgili bir yazı okumuştum. Mast yaparken kişinin aynaya bakması kendi cinsine olan eğilimini arttırabiliyormuş. Ancak ilişkiye girerken böyle bir şey yapmak bunu tetikler mi? Bilemiyorum. Yine de bana hoş bir hareket olarak gelmedi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendimi izlemeyi çok seviyorum zevkli evet ama kocamı da görünce aynada zevkim kaçıyo 😀