Güzel sevişin, kötü konuşun ve sert olun. Sert sevişmek, erotizm dolu geçecek bir geceye işarettir. Partnerinize dokunun ve onu her defasında keşfedin. Vücudunun en haz aldığı noktaları öpün ve iltifat edin. Onu koklayın ve her defasında mükemmel olduğunu hatırlatın. İyi bir oral seks partnerinizi seks için kıvama getirebilir. Mutlu etmeyi öğrenin. ''Her şey sizin elinizde''
Sekste partnerinizi çıldırtmak için neler yaparsınız?
İyi bir seks için düzenli ilişki şarttır. Partnerini iyi tanımak, performansım iyi olursa bu güzel ilişki sürekli devam eder heyecanı taşımak, nasıl olsa bir daha görmeyeceğim gibi bencil düşüncelerden uzak durmak için süreklilik şarttır. Ve partnerini iyi tanıdığın zaman, alkol ile beraber geceleriniz bulutların üzerinde olur. Fantazi dünyanızı geliştirin, beraber erotik ya da p. o. rno film seyredin, ilerde belki de soft swing falan deneyin, kendinizi müthiş hissedersiniz.
Elle g noktasını yoğun olarak uyararak kadına female ejaculation yaşatırım. Bu da zevkten çıldırmasına yeter. Tabi bir de kalınlığıyla ünlü onbirinci parmağım var ki tadı damaklarda kalır. Daha ne olsun?
Ben zevkin dorunlarında duruyorum devam etmem için çıldırıyor, tokat attığı bile oldu daha sert girmem iöin ama tam tersi yavaş ilerliyorum daha da çıldırtıcı oluyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Keşke güvenip kendimi ve aşkımı verebileceğim bir “adam” olsa ama yok... Erkeklerin %80’i tek gecelik ilişki, flörtler Peşinde hepsine inancım sarsıldı 😒
Aşağıdan yukariya yalamam hani yukariya vardığında penisin girmek istediğin deligin ucunda duruyor dudaklara gelmisken girmiş oluyorsun o esnada öptüğün için sesini cikaramiyor ve vucut sal olarak tepki veriyor ya o süper oluyor