Arkadaşlar merhaba sevgilimle 3 aydır çıkıyoruz ve dün ilk defa beni öperken göğüslerimi okşadı ama ben kendimi çok kötü hissettim benimle cinsellik için mi beraber diye düşündüm o an ama beni çok sevdiğini söylüyor ve ben onu çok seviyorum sizce bu normal bişey mi kimseye anlatamıyorum nolur yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNe bekliyordur ki seviyor mu sanıyordun? Amacı belli zaten siz devam edin böyle erkekleri sevmeye.
Efendi Erkekler Neden Gereken Değeri Görmüyor? Efendi Olduğu İçin Severse Tam sevdiği İçin Mesela Diğer Kötü Erkekler Hak Etmediği Değeri Görüyor. Çoğunlukla Ama Neden Görüyor? Kızlar Tarafından Kusursuz Görülüyor Ülkemizde Ulaşılamayan Her Zaman Cazibeli Gözüküyor Ki Bu Da Böyle Kusursuz Görülüyor. Kızlar Tarafından Zengin Veya Yakışıklı Olmasına Gerek Yok. Sadece Kötü Erkek Olursa Kızı Peşinden Koşturuyor Koşturuyor. Kendisini Vazgeçilmez Gösteriyor Amacı Bu Olmasa Da Kendisi Kötü Olduğu İçin Böyle Gösteriyor, Sonrada Kız Kendisine Bağlandığında İse Kafasına Göre Gidip Geliyor. Kız Kusurlarını Görmüyor Sonuçta Ulaşılmazı Elde Etti Ve Kötü Erkekte Umursamıyor Sonunda Kendisine Kötülük Yapıp Tamamen Atıyor. Sonrasında İse Kızlar Genelleme Yapmaya Başlıyor Erkekler Neden Böylesiniz? Bunu Diyen Her Kız Bunu Yaşamayı Göze Almıştır Ancak bu Şekilde Genelleme Yapmaları Hatadır.. Çünkü Bir İnsanın Kusurlarını Görmeden Seviyorsan Bile Bile Sırf Aşığım Diyorsan O Zaman Genelleme Yapmazsınız. Erkekler Öyle, Böyle Diyen Her Kız Kendi Ettiğini Bulmuştur. Ve Bu Böyle Devam Ediyor Zaten Kötü Erkekler Kızlara Ders Veriyor Geliyorlar Hırslarını İyi Erkeklere Genelleme Yaparak Çıkarıyorlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben de öyleyim mesela tutkulu öpüşürken ellerim direk göğüslere gidiyor, okşayasım geliyor, uçlarına falan dokunuyorum.. yani biz erkekler yapıyoruz bunu.. seviyorum diyorsa öyledir..
Biri sizi sevdiğini söylüyorsa eğer , o kişiye sevdiği başka şeylerden fedakarlık ediyorsa inanın..02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yıltabi ki cinsellik. yarın yatarsınız zaten. sevgi sandığınız şey hormonlarınızla alakalı onlar bittiğinde bir bakmışsınız aşkınız da bitmiş. ve kimseye anlatamayacağın şeyleri yapma derim. yani hayat senin tabi ama hata yapma
02 Yorumla- +1 yıl
Yazdığım yazıda yazıyor zaten açıkça
+1 yılNormal! FAkat bu sana kalmış istemediğini söylersen seviyorsa seni sen hazır olana kadar bekler (Tabi karakter sahibi biriyse) Rahatsız olduğun birşeyi sırf başkasını mutlu etmek için yapma.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
70Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka ne için beraber olacak ki gadası
01 Yorumla İnsanlar öpüşürken birbrilerine dokunurlar. Genelde bu noktalar erojen bölgeler olur. Hayatın gerçeği
Şimdi böyle davrandı diye adama beni kullanmak istiyor etiketi yapıştıramazsın.
Ama mesela göğüslerini ellemese de aklında geçiriyor olabilirdi di mi? Yani bunu bir harekete göre değerlendiremezsin.
konuyla ilgili yazım var. bir oku istersen
Partnerinizin Sizi Seks İçin Kullandığına Dair İşaretler Nelerdir?10 Yorumla
+1 yılÖpüşürken partnerinin vücuduna dokunmak bu işin bir parçasıdır. Sırf bunun için kullanıldığını hissediyorsan öptüğü icin de böyle hissetmen gerek olur o zaman. Öpüşürken eller karşı vücutta dolaşmalı , kazulet gibi durulmamalı. Sevgilinin yaptığı şey bu işin doğasında var. Tek başına bu seni kullandığının göstergesi olamaz. Bunun için kendini kötü hissetmene gerek yok.
50 YorumlaÖpüşmen normal onda bir sıkıntı yok ama iş göğüslerini okşamaya gelince sıkıntı sorun problem oluyor neyin kafasını yaşıyorsun sen acaba ama bir yandan akıllı kıza benziyorsun bak anlamışsın seninle sadece cinsellik icin beraber oldugunu ama bir sey var seni seviyorum diye vs konusuyor o seni sevmiyor seven insan dokunmaz onun sevgisi senin şeyinde şimdi öpecek yarın yataga atacak ertesi gün de tekmeyi vuracak sonra buraya gelip beni kullandı bütun erkekler aynısınız diye ağlıyacaksın bunu istemiyorsan uzak durursun ondan eger yapiyorsan da buraya gelip beni kullandı butun erkekler aynısınız demiyeceksin kendi isteginle yapacaksin bunu sonra gelip burada sayıp söveceksin
12 Yorumla- +1 yıl
Yani bak bundan bile anlayabilirsin seni kullanıyor seni sevdigi filan yok o senin bacak arani seviyor sadece bunu yapabilmesi icin de seni seviyorum vs laflar etmesi gerekiyor senin bu laflari yiyip izin vermen icin gerçekten seven değer veren birisi bunu yapmaz yorumlarda seven de yapar demisler onlarin da beyni bacak arasında calisiyor ondan bir farklari yok bunlarinda sen yol yakınken olmayan iliskiyi bitir hayatindan cikart onu
o an kendini kaybetmiş göğüslerini okşamış olabilir , bu bir belirti değil. sonuçta karşındaki insan seni arzulayabilir sevgilinse bunun kadar doğal bir şey yok. rahatsız olduysan bunu dile getirirsin bundan sonraki davranışlarından anlayabilirsin. özür dileyip anlayış gösteriyorsa bir daha yapmıyorsa tamam , ama diretiyorsa, her seferinde sen istemediğin halde seninle birlikte olmaya zorluyorsa, cinsellik yaşamıyorsak sen beni sevmiyorsun sanırım gibi geyiklere giriyorsa işte o zaman tek amacı cinsellik olabilir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seni operken duami okusun!
Namazami dursun!
Ellerini arkadami baglsin.
Bir erkegin sizinle beraberken amacini cozemiosanz cikmayin..
Biz ne bilelim burda bjrilerinn yorumuna gore adamlami devam veya tamam olcksin.
Sevwnde oksar gogusleri , ciddi olmayanda!
Her erkek sevmek sevsmek oksmk dokunmak istr normal.
Erkegin sevip seevmedigi seks istemesiyle degil.
Zor zamanlarindada yannda olablmesi, destek olmasi, sevsmesiginde seni sevmesi, sevstgndede sevmesi, hayati rutin gunluk yasarkende yannda olmasiyla olculur. Meme ellemekle degil!00 Yorumla
+1 yılseni sevip sevmediğini bilemem de benim anlam veremediğim bir konu var öpüşmeye kadar geldiğiniz bir ortamda göğüslerini okşamasından neden rahatsız oluyosun bu nasıl bir çelişki gerçekten anlamıyorum yanlış anlama kesinlikle yargılamıyorum fakat öpüşmek sevişmek gibi şeyler karşılıklı zevk işidir sırf o istiyor diye yapıyorsan yapma, istediğin için yapıyorsan zaten zevk alıyosun demektir neden rahatsız olup cinsellik içinmi birlikte diye düşünüyosun sonuçta sende istiyosun ve zevk alıyosun
40 YorumlaMuhtemelen sizinle yatmak istiyor. İlk yoklamayı yapmış. Erkeklere dikkat etmek gerekir, sizinle yatmak için yalan söylüyor olabilir, ya da sizi seviyordur ama yatmakta istiyordur.
Uzun bir ilişki ya da ciddiyetini varsa zaten belli eder ve sizinle paylaşır. Ama bunun dışında öpüşürken memeye popoya vajinaya giden el yatağı sinyal eder.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bu çok normal biz öpüşmeye başlar başlamaz nasıl ellerimiz boyuna kayıyorsa onlarda göğüse ve kalçaya kayıyor istemsizce oluyor yani merak etme ama kendini kötü hissettiysen bu durumu ona söylemelisin60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kiymetli memelerin varmis be. sanki tutup koparmislar. Normal bir sey evet opusurken dokunmasi normal. Seni seven adamin bunu yaomasi normal senin sevdigine dokunman da normal. Bu cinsel durtuler olmasaydi zaten sevgi ve ask olusmazdi. Kendi cinsine karsi sevgili olmamanin ya da herkesle sevgili olmamanin nedeni bu.
00 YorumlaBen bebeğiminkine dokunuyorum çünkü memeler hoştur 😄
50 Yorumla
+1 yılBunu biz bilemeyiz ama cinsellik her erkek ister sevdiği içinde ister sevmediği için de ister onu bu kadar küçük bir ayrıntıyla anlayamayız
Bide sevgiline guvenmiyorsan bu konuda neden sevgili oluyorsunuz sevgilikte cinsellik çok normal birşey.00 YorumlaHer iliskide cinsellik olmalı yoksa o ilişki yürümez
40 Yorumlabir önceki sorunda da sevgilinin senden para istediğini söylemişsin o çocuk seni kullanıyor buna emin ol daha fazla beraberliğini sürdürme bence çünkü zaman geçtikçe bağlanırsın daha kötü olur yol yakınken öyle birinden vazgeç bence.
00 Yorumla
+1 yılKalçanı da okşayabilir ayakta öpüşüyorsanız. uzanıp öpüşürseniz göğüslerini ve özel bölgeni de okşar.
02 Yorumla- +1 yıl
O an aldığı zevkle bunları hatta daha fazlasını yapması normal. Masumiyet olmaz uzanınca öyle. hükmü beyin değilde şeyi verir bir süre sonra
Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. ellemeye başladıysa yandın. sonraki aşama popo olur, sonraki aşama vajina olursa bilki cinsellik asıl amaç olmuştur. sekmedikçe rahat etmeyecektir. ona göre düşün ve davran.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahım ne safsın ya senle evlencekmiş demişmiş sana sende bunu yedin mi erkekler o yalanla kaç kızı ayartıyor yatağa atıyor yok evlencez yok benim olduğunu ispat et yok çok seviyorum seni yalan prayla sanki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bu normal bir durum.. Öpüşürken partnerini okşamak. Fakat sadece cinsellik için birlikte olup olmadığını göstermez... O konunun detayları farklı..
10 Yorumla
+1 yılanlamıyorum öpüşürken hiç bir şey düşünmüyorsun da göğsünü elleyince mi cinselliğe çekiyorsun konuyu
20 Yorumla
+1 yılİstemediğini söyle bir süre eğer bırakıp gitmiyorsa seviyordur
20 Yorumlarahatsız olduysan söyle devam ederse sorunun cevabı evet.
24 Yorumla- +1 yıl
thanks for info
- +1 yıl
söylerim
Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. sandalyeyi koltuğu mu okşayacaktı.. veya diğer soru öpüşürken tam olarak ne yaptığını sanıyorsun? ağız bakımı falan mı :D
10 Yorumla
+1 yılİş sevişmeye kadar gelmiş eee ne bekliyorsun cinsellik düşünüyor tabi başka ne düşünsün zevkin tam ortasındayken
00 Yorumla
+1 yılErkek milleti böyleyiz düşkünüz her an yükselebiliyoruz seviyor olsakta sevmiyor olsakta yapcak bişey yok 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aksini düşünürsen saflık olur neticede erkek dişi yan yana , sen söylemesende sende onu arzu edersin onun seni arzu ettiği kadar..
00 Yorumla
+1 yılTabi ki cinselllik için birlikte oluyor. Bugün elbise üzerinden okşar yarın görmek ister
Arkası gelir.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yaa herseyide böyle cinselllige baglamayın...öperken cok azmış elledi ne var bunda
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece göğüs ise iyi yakında o el öpüşürken bacak arana da gider
02 Yorumla- +1 yıl
Gidilir biraz yavaş başlamış hatta
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılHep aynı senaryo hep aynı masallar. Onu seviyorum oda seviyor. Nerden biliyon sevdiğini? Her seviyorum diyen mi seviyor. Niçin sevdiği ortada üç ayda bunları yapan altı ayda seni becerir nasılsa elletiyon
10 Yorumla
+1 yılSevgilim diyorsun, öpüşürken ellerini kendi cebine mi soksun çocuk. Tabi ki sarılacak da okşayacak da.
00 Yorumlabaşka ne için birlikte olması gerekiyor tam olarak orayı anlamadım yani normal sevse arkadaşın olur
02 YorumlaEvlenmişsin ne güzel işte kız demek ki boşa yalamamış.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılNormal onda ne varki okşamadı başka yersine oksuyabilir
00 Yorumla Öpüşürken temas olmalı ama ilkinden göğüşte olmaz yani
00 Yorumlasevip sevmediğini ben anlamam onu sen bilceksin ama cinsellik istemesi normal
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEveet, Göğüsleri okşayıp seni kendinden geçirtecek ve sonra alt tarafa girecek. Sakın korunmasız girmesin, buna dikkat et.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal tabiki kuzum.. Ne yani sevenin ihtiyaçları yok mu?
01 Yorumla- +1 yıl
Var ama ben o an beni kullandığını düşündüm her erkek sevgilisini öperken eller mi ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzum zaten öpüşme ön sevişme değil mi o da cinsellik 😅
10 YorumlaÇabuk yardim edin şuna nolur çok zor durumda. Memesini okşatmış
00 Yorumlaistemsiz olmuştur yanı hemen adamı şikayet edıyorsun ya
00 Yorumla
+1 yılO an için bunlar normaldir sen bike farklı duygular hissetmiş tirsin onada hak vermen lazim
02 Yorumla- +1 yıl
Sen kendini tutabil kıssın fakat o kendine hakim olamamış bu normal bir durum sen nasıl kendine hakim oldun şaşırdım doğrusu
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yıltam bir sapık bence seni öldürebilir. altı üstü gögsüne dokunmuş yavaş ya
02 Yorumla- +1 yıl
normal
Gizli Üye(25-29)+1 yılya öpüştün mü gerisi gelir artık öyle düşün bu ikinizin suçu ya, da ikinizin suçu değil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılnormaldir çünkü öpüşmek cinsel ilişkiye girer ön sevişme hesabı
00 YorumlaÖpüşme de cinselliğe giriyor yalnız
51 Yorumlabundan rahatsiz olduysan bunu ona soylemelisin
42 Yorumlaabartacak bir şey yok öpüşürken tahrik olmuş canı göğüslerine dokunmak istemiş. görmemezlikten gelebilirsin
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek ön sevişmedir sonrası zaten bilirsin, bilemiyorum niyetini.
01 Yorumlazevke gelince olur öyle şeyler sen nasıl bir tepki verdin hoşuna gitti mi ıslandın mı
00 Yorumla
+1 yılSeviyor ve cinsellik istemesi normal 😺
10 Yorumla
+1 yılnormal
62 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla anlarsın daha değil
00 Yorumla
+1 yılYok dalından koparmaya çalışmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal bacım Normal :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılgitti namus:-)((
00 Yorumla Orana dokunduysa niyetlendiğin kesin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. normal bişey merak etme korkulcak bişey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO değilde çok tatlısın be vicdansız bebelerle takılma derim ben onlar senin kıymetini bilmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkimseye anlatamamissin gercekden
00 Yorumla Hayır siz kardeşsiniz yavrum
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim beni öperken göğüslerimi okşadı, benimle cinsellik için mi beraber?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler