Kıvranmanıza sebep olacak kadar çok?
"O herşeyden habersizdir ama..."
"O herşeyden habersizdir ama..."
İlk defa bunu burada itiraf edeceğim eşimin bir arkadaşı var ve çok beğeniyorum geldiğinde kaçamak bakışlarla ikisine de yakalanmadan onu izliyorum bazen instgramdan ve whatsapptan fotosuna bile bakıyorum ama duygu olarak bisey hissetmiyorum sadece seks olarak beni aşırı aşırı tahrik ediyor :)
Cevap
10Cevap
Olmaz olur mu hala oluyot ama belli edemiorum hem korkuyorum hem de nasil tepki verir sonrasinda ne olur onlari dusunmekten kendimi alamiyorum. Ama yanlislikla bile bana dokunsa alev aliyrum resmen
Kesinikle katılıyorum...
Ben belli deşerdim de... Sevgilisi olduğu için uzak duruyorum
Senin is daha zormus. Aslinda isin acikcasi itiraf etmek gerekirse benden hislandigini felan solemisti yani ben adim atsam olur ama sonucta evli degiliz hakkimda kotu dusunur mu bilmiyorum o tepkisinden korkuyorum. Yoksa ustune atlamamk icin kendimi zor tutuyotum
Ayy kız maden senden hoşlanıyor daha ne duruyorsun... senin yerinde olsam ben çoktann ooo
Evet benim iş daha zor ve tek zor kısmı sevgilisi olması değil aynı zamanda kişinin öğretmenim olması...
Ooo bayaga skintiymis peki biseyler seziomusun. Ne bilim sevgilisi olsada ilgisi felan var mı anlarsin bir sekilde.
Ya evet ole sevgilisi bile olabilirim aslinda ama korkuyorum ya ne bilim
Birsüre ayrı kalmışlardı... biz de bu hoca ile 6 ay kadar falan konuştuk... baya özel şeyler de konuştuk... herşey mükkemel gidiyordu ki sevgilisi ile tekrardan giriştiğini öğrendim ve şimdi de unutmaya çalışıyorum
Korkma ya neden korkuyorsan... madem o senden hoşlanıyor sen de istiyorsun.. ortada bir sorun yok... birde gel benim duruma bak... şanslısın
Senden hoslaniyordu o zman demekki kiz arkadaşı geri donmese biseyler olurdu. Ogrencim olmqz diye dusunmemis sonucta özel seyler konustuysaniz. Ama aci cekme derim unut sevgilisi var sonucta ayni seu senin başına gelsin istemezsin. Belli mi olur ayrılır belki. s Valla hakkimda kotu dusunur diye korkuyorum ya da ayrilirsak felan ne bilim ya en korktugum sey bir erkegin arkamdan bu kiza caktim demesi. Bide hayatimda bir kere yaptim haya dedim tobe dedim. Simdide istiyorum ikilemdeyim çıldıracam
Evet haklısın belki bir ara hoşlanmış olabilir... gözlerimin içine öyle derin bakıyordu ki, gözleri parlıyordu zaman duruyordu adeta... özel şeyler de konuştuk yani baya " seks" ile alakali bile konuştuk... ama yani asla aralarına girmem tabi... öyle biri değilim...
Neyden korktuğunu anladım ama bu kişiyi tanıyorsun yani... arkandan öyle konuşacak birimi ya da ne düşünür falan aşağı yukarı kestirebiliiyor olman lazım...
Yani bakarsin olur kismet belli olmaz bu isler. Insan hoslanmadigi kisinin gozlerine ole derin bakmaz. İnsallah olur be senin icin dua edicem.
Yani haklisin delikanli cocuk ama sonucta kimin ne olduğunu bilemiyoruz belki baska turlu biri cikar icindn bilmiyorum ki :) bir srkadasim vardi sevgilisimnden ayrilmak istiodu kizi tehdir etmeye basladi istw benden ayrılirsan ailene anlatirim sunu yaparim bunu yaparım o salak bana sonradan soledi bude üstelik kiza defalarca istemedigi halde tehtidle aekse zorlamis dusun artik valla bole biri cikar diye korkuyorum
Hii ah valla bilemiyorum ki işte bu erkeklerin sağı solu belli olmuyor... zamanla ne istediğine daha düzgün kadar verirsin bence ☺.
Ay dimi ya hoşlanmasaydi öğrencim deyip konuşmazdı bile yani benimle... umarım güzel şeyler olur..."ikimiz adına da"🙏☺
Kesinlikle yani sana acikca solerdi ogrencimsin sen benim diye uyarirdi bence hoslanmis :)) insallah ya insallah
Sevgilin var mı diye bile sordu yani...
Aa vey şey ben demiştim hatta... O bana baya özel bişey sormuştu, bende öğretmenim olmasaydın söylerdim demiştim, o da farzet ki değilim 🙃 demişti...
İnşallah ☺👐
🥰
Yaa gördün mu demekki biseyler varmis adamin icinde bence kiz geri donmeseydi kesin siz sevgili olurdunuz tabi benim fikrim bu
Olan oldu artık... devamını zaman gösterecek. Ama yani onu hernekadar çok sevsem de sevgilisi varken asla yaklaşmaya çalışmam... 5gun sonra okullar da açılıyor her gün gorücem onu çekim bilir canım nekadar çok yenıcak...
"Hayat"
Hayirlisi bakalim ne olacak merak ederim aslinda ama ikimzde gizliyiz:) hersey guzel olucak merak etme
@cookie1 bana burdan takip ya da mesaj atabilirsin... ☺
Ay olmadı ya...
Neyse...😶
Valla senmisin bilmiyorum takip istegi yolladim bilgin olsun 😃😃
Geldi bir takip isteyi ben de yolladim ama mesaj atamadım 😂😂
Benimm oo:)))
Attim mesaj sanırım 😂
Bayanlarda nasıl olur bilmem ama bizde baya kötü bir durum oluyor
Bizde de kötü... sadece şu ereksiyon durumu hariç, aynı diyebilirim
Doğrudur.
Ereksiyon zaten başlı başına ayrı mesele insan rezil olmaktan korkuyor
Diğer meleke aynı zaten... kıvrım kıvrım kıvranıyorsun ama giyip de diyemiyirsun ki şu insana ben seni istiyorum diye...
En yakın wc ye gittiğin oldumu hiç 😀
Hayır...
O isteği içinde bekletip eve götürüp orda mı rahatlıyordun😀
Neden habersiz kalıyor peki:)
Sevgilisi olduğu için...
Yakın bir arkadaşın mi o kişi peki:)
Hayır öğretmenim...
Bu daha fena bir durum, yaşınız kaç acaba ve bu dershane mi yoksa okuldan bir öğretmen mi:)
Benim 18 onun 22... okuldan
Lise mi üniversite mi peki:) ve hiç onu tahrik etmeyi denedin mi?
Lise
Sanaldan baya mesajlaşmıştik onunla seks ile alaklı... ama okullar açıldı için braktik konuşmayı
Yani o da senin bu arzunu biliyor mu:) ne konuştunuz yani seks ile alakalı
Ne konuştuğumu boşver çok uzun mesele... Biliyor diyebiliriz ama ona karşı bukdar istekli olduğumu bildiğini sanmıyorum
Peki okulda iken bu ilgini arzunu gösteriyor muydun ona? Değişik bir durum çünkü onun için de öğrencisinin böylesine ilgi duyması
Okul online sisteme geçtiğinde konuşmaya başlamıştık... so...
Şanssız bir durum olmuş:) peki senin arzun ne kadar süredir var
Çok uzun zamandan beri... 6 önce konuşmaya başlamıştık, ama üç haftadır falan konuşmadık
Kıvranıyorum onun yüzünden...
Hangi özellikleri seni bu kadar tahrik ediyor? Yaşının getirdiği bir libido var zaten fakat farklı derecede bir arzu da var
Sesi konuşması çok etkileyici..., 190, hafif kaslı, okuldaki diğer öğrenciler sert davranıyor ama benimle bebek gibiydi... çok sempatik aşırııı
Çok da seksi... sert ve derin bakıyor
Ahaha bu anlatıminla aklındaki hayalleri anlayabiliyorum:) peki sadece cinsel açıdan bir ilgi mi yoksa duygusal olarak da var mı
Eskiden sadece cinseldi ama artık duygusallık da işin içine girdi sanırım... sarılsa bile yeter🥺💔
Sarilsa o sarılmadan daha fazlasını isteyeceğini biliyoruz:) neden ikinizin olduğu bir erotik hikaye yazıp yollamiyorsun ona?
Dediğim gibi sevgilisi var...
Bunun bir önemi yok bence:)
Aralarına girmek istemiyorum... ama evet haklısın sarılsa bükük ihtimal kucağına geçerdim hemen
ya da görüşüne başımı koyar kalp atışını dinlerdim
Bence ikisini de yapardın ve kucağında surtunurdun de:) ve bu aralarına girmek değil sen sadece arzunu derin şekilde belli edeceksin ve o ne istediğine karar verecek:)
Öyle çok istiyorum ki onu ağlayacak kadar çok ama yapamam yani bunu o kıza yapamam, onun da aklını karıştırmak istemiyorum
Ama böyle oldukça da kıvranan canı yanan sen oluyorsun burada:)
Evet canımdan can gidiyor sanki ama... durum bu baya karışık
Dediğim gibi bir şekilde göstermelisin bu isteğini çünkü şu anda onun aklından geçeni bilmiyorsun belki senin arzularınla aynı yönde olup ikilemdedir:)
Dediğim gibi seks ile alakalı baya konuştuk onunla, yani anlamış olmalı... daha fazla ne yapabilirim ki
Onu arzuladığıni söyledin mi hiç ya da bunu ima edecek şeyler?
Ve yapacağın şey bir erotik hikaye yazmak ama buna duygularını da katmalı arzularını da katmalisin iki türlü hissini de bilmeli:)
Yani hayır... seks istediğim biliyor ama sadrce onu ve bukadar çok istediğimi bilmiyor
Ama dediğim gibi kötü biri değilim ve... kendim üzüleceğimi biliyorum hemde çok üzülecem ama yapamam
Bunu yapsan da kötü bir olmayacaksın en azından tepkisini bilecek ons göre hareket edeceksin sadece:)
Hele bir okullar açılsın belli olur herşey... bir hafta kaldı...
Okullar açıldığında ona karşı ufak teşhirlerle onu ne kadar istediğini de belli edebilirsin zaten:)
Bakıcaz bakalım
Eh iyi bakalım o zaman:)
olmaz mı olmazsa zaten sıkıntı
Evet oldu şu an oluyor iş yerinde birisi
Evet mastürbasyon bile yaptim oldu
Ben belli ederim ben etmessem seyim eder😅
Sevgilisi olduğu için belli etmiyorum
Evet malesef... kıvrım kıvrım kıvranıyorsun onun için ama...
Buradan yazabilirsin... özele "dm" gerek yok
Pekii...
Tekrarlıyorum buraya yaz lütfen
Sevgilisi olmasa yani zaten konuşuyorduk seks ile alaklı... daha da çok konuşurduk ve yapardık herhalde ama sevgilisi olduğu için uzak duruyorum
6 ay önce ayrılmışlardı... ama birkaç hafta önce tekrar barıştılar.. o süre içerisinde konuşmuştuk baya...
Olması işte bir şekilde... sadece okulda gördüğüm birisi zaten kendi... Normalde de onunla dışarıya çıksam garip olurdu nerden öğretmeni ile birlikte diye...
Evet...
Lisedeyim
Meslek birşeyi değiştirmiyor
Yok senın
Evet
bir öğretmenim... Kıvranıyorum onun yüzünden
Sevgilisi var...
Eder tabi... onun için yanıp tutuşsam da her nekadar kıvransam da aralarına giremem...
Yok artık
Ne¿
Oldu
Maalesef
Evet çok oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?