+1 yılErkeğin 'korumacı tavrı' ve 'sertliği' bir süre sonra şiddete dönüşme ihtimali çok fazla kızlar böyle tiplerden uzak durun. Bize değer veren 'kıskançlık' yapmayan saygı duyan bireylere yönelin pls. Cinsel alana gelirsek zaman zaman kişilerin hakimiyeti ve sertlik derecesi değişebilir.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bunun bir genellemesi yok. Bazı kadınlar yatakta partnerinin baskın ve sert olmasını istiyor. Bazıları ise, baskın bir taraf olması konusunda tavır sergilemezken, partnerinin daha naif davranmasını istiyor. Benim görüşüme göre bir tarafın baskın olması gerekmiyor. Bu, o anki duruma göre değişebilir. Bazen erkek, bazen de kadın baskın olabilir. Özellikle de seks esnasında fantezi veya rol varsa...
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Mutlaka vardır o tip acı çekmeyi seven gerzek kadın... Ancak yurekten erkek gibi erkek asla kadı sert de davranmaz Üzmez de.. kadın sevildiğini ve değer verildiğini biirse ona göre erkeğine mutluluk verir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin sert ve zorlayıcı olmasi kadinda arzulandigi hissini kamçılıyor. O an yumuşak davransa belki haşin bir sevismedeki zevki tadamayacak. Çünkü gerçekten erkek bu konuda daha sabirsiz daha gözü dönmüş davrandikca kadin da bir o kadar heyecanlanip şevke geliyor.. kendimden biliyorum ihi 🙄
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılHepsini dengede tutmasını bilmek lazim.
Erkek yatakta sertlik ile beraber sevgi ve merhametin i gostermeli. Yatakta kadina öyle haz vermeli ki sana aşık olmuyorsa zaten bir daha deneme.
Disarida sadece nazik kibar romantizm sevgi ve sefkatini gostermeli. Herkes kadinini kiskanmali dışarıda oyle davranmali erkek.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekk sert olmalıı ve hakimiyet onda olmalı beni yatağa bağlayacak kadar
80 Yorumla
+1 yılSert ve hakimiyetten anlaşılan hort zortla kadını baskılamak ve köle muamelesi yapılması değildir umarım
20 Yorumlasertliği bize değil insanlara olunca iyi oluyor. Bize gelince naif ve nazik olmalı
30 Yorumla
+1 yılSevdiklerni düşünüyorum. Yeri geldiginde romantik yeri geldiginde yumrugu vurmak lazım. Yoksa hep romantık veya hep sert iş yapmaz pek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılErkegin kadina hukmetmesini kadin sever cunku fitratinda var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatakta erkek normalde ben diyor ve noktayı koyuyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle sert tavırlı olmalı bana erkek olduğunu hatırlatmalı.
20 YorumlaBazi kadinlar sert seviyor sertce almak arzusunu artiriyor
10 Yorumla
+1 yılPsikopatça değilse severler tabi ki.
40 YorumlaSert erkek ilişkide kötüdür. Erkek romantik olmalı
40 Yorumla
+1 yılDozunda bir miktarda hos bence ama abartilmamali
20 YorumlaGerektiği yer de fazlası iğrenç oluyor
20 Yorumla
+1 yılSeviyorlar
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir çoğu sever
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGacı yok ki hakimiyetim altında olsun
10 Yorumla
+1 yıl
Tam tersi20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence