Son cevaplayacağım soru olarak seni seçtim bu gece 🙃 Şimdi normal şartlarda klitoris bölgesini iki parmağın ile daireler çizerek okşamak zaten klasik olan ve çoğu kadında haz veren bir hareket aslında. Ha dersen ki ben farklılık istiyorum mesela sürtünme yolu ile hem klitorisini daha iyi uyarırsın hem de daha çok haz alabilirsin :) Bunu yumuşak ve vajinana oturacak, sürtündüğünde sana haz verecek bir obje ile yapabilirsin :) Bakire değilsen de zaten seçeneklerin çok olacağı için vajinana girdiğinde sana haz verebilecek kalınlığı seçerek ve mesela hafif tırtıklı yüzeyi olan yumuşak ve hafif de kalın bir obje seçmen sana ekstra haz verecektir :) Mesela en basit örnek olarak ince ve üzeri tırtıklı deodorant şişeleri buna örnek olabilir :)
3 bölge unsuruna dikkat etmeli Kritoris Grafenberg noktası Pelvikasları Kritorisin anlamını anlatmaya gerek yok bildginiz evin kapısını accanizda görmeniz gereken kaçınılmaz bolumun başrolünde Grafenberg noktası vajinanın üst arka duvarındaki tırtıklı uyarı noktalarıyla dolu 1 köprü uzantısında olup buradaki maarifet erkeğin ağzı ve parmak bacerisine kalmış genelde bilinen bu ama herkesin genelde biliyormuş gibi yaptığı 3geni tamamliycak pelvik kaslarını unutuyorsunuz bu kaslar hem erkekse hem kadında bulunmakda asıl oluş sebebi seks bütününü yonlendirebilme yetisini kazandırmak erkekde kegel yöntemleriyle bu kaslar gelişir kadında ise köprü hareketleri ve aerobik bacak hareketleri yeterli olacaktir. Özetle 1'5 erkeğe 1'5 dişi butunuyle bu 3geni birbirine bağlamadan nirvana ulaştım sanmayın kritoris erkeğin işi g noktası hem kadın hem erkek pelvik kaslarınıda ustalık kadında olmalidir Kadinlarda bu 3 unu 1 araya getirip mastürbasyon manuel çok kolay olmaz fakat 1 erkeğin bunu size yapmasını hic1 şeye degismezsinz önceki aldığınız hazları bu tarifeyi uygulamadan unutun
Biri klitoris, bir diğeri G noktası... Nerede oldukları nasıl uyarıldıkları konusunda ehil ellerde doruklara çıkman sadece an meselesi olacaktır. ikisini birden uyarabilen erkek sayısı gayet az. Hem anatomik olarak yerlerini bilmek hem de nasıl uyarılacağını bilmek biraz uzmanlık ister. Her penis her oral her dokunuş aynı hazzı vermez. Biz erkekleri birbirimizden ayıran şey şehvetimiz penis boyutumuz dışında bilgi ve tecrübe!..
Kadınlar sünnetsiz olduğu için masturbasyondan çok haz alıyor, en etkili klitorisini okşayarak zevk alırsınız, vibratör kullanabilirsiniz. Erkek sünnetliyse masturbasyondan çok az haz alır, penis ne kadar kalkık olursa daha iyi haz alınır.
Parterle yapmak en guzeli Bu tadindan yenmez Kadinin g noktasina ulasmak Bu zevki yasiyan kadin muhtesem donuse imza atar Partnerine Kadin genital. bolgesine tatli dokunuslar yapmak Ozellikle yaglamak muhtesemdir
Bayanlar için titreşimli ne olursa arasına koysun zevkli anlar yaşasın erkekler için de video izliyor ama yaşayamıyor 🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şekli yoktur. Önce 2,3 gün ya da uzun 1 süre yapman ondan sonra 1 mastürbasyon oynan oynan oynamadığın gün kadar sağlam patlar artık. Aynı uzun aradan sonra oynamak daha çok haz verir. Diye düşünüyorum.