Selamlar. 2 yıllık bir sevgilim var ve cinsellik ilişkimizin hep içindeydi. Aslında beni rahatsız eden bir durum yok ama bazı arkadaşlarım seni kullanıyor olabilir diyor.Seks sırasında yaptığı hangi hareket sevgilimin beni gerçekten sevdiğini gösterir?
Sevişirken sevgilimin yaptığı hangi hareketler beni gerçekten sevdiğini gösterir?
Sevişirken yapılan bir hareket değildi zaten sevişmenin kendisi bir sevgi göstergesi olarak kabul edilir Ama tabi altını çizerek söylüyorum tutkulu bir sevisme Hani öyle öylesine yapılan bir sevisme zaten kendini çok belli eder altını çizerek söylüyorum iki tarafında arzulayarak yaptığı bir sevisme şekli zaten kendisi iki tarafın da birbirini sevdiğini gösterir
Seni kullanıp kullanmadığını seksten çok seks dışındaki hareketlerinden anlarsın. Neden dersen, bir çok erkek hatta çift seks sırasında duygusallığı bir kenara bırakır. Sana göre alnına kondurulan öpücükler sevgi belirtisi iken benim için bu saçlarıma asılmasıdır :) Yatak dışında iletişiminiz varsa, günlük olayları konuşuyorsanız, paylaşımlarınız varsa, birbirinize sadık iseniz, sana arkadaşlarından ailesinden saklamıyorsa, gözünün önünde başkaları ile flört etmiyorsa, gizemli davranmıyorsa
Sana yakınlaşması vede sana dokunduğunda bile farklı gelmesi lazım. Ama şöyle de bir durum var, by durumlar da ablamla pek kolay olmuyor her zaman günlük hayatta yaşadıklarınız daha çok belli eder.
Ayda kaç defa buluşuyorsunuz ve kaçında cinsellik yaşıyorsunuz? Senin için seninle birlikte gratise giriyor mu? Sonra alışveriş yapmaktan zevk alıyorsan seninle alışveriş yapıyor mu? Senin sevdiğin şeyleri sen mutlu ol diye yapıyor mu? Sevgi eylem gerektirir. Ne dediğine bakma Ne yaptığı önemli ;)
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunu ilişki içerisindeki hareketinden değil de, ilişki dışındaki hal ve hareketlerinden anlayabilirsiniz. Geçen gün bununla ilgili çok güzel bir bence okumuştum. Örnek verecek olursam her buluşmanızda bir şeyler yaşansın istiyorsa, buluşmalarınız bunun üzerine planlanıyorsa, ona hayır dediğinizde yüzü düşüyorsa büyük ihtimalle kullanıyordur.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
seks sırasındaki hareket değil seni sevdiğini anlaman için seks olmadan geçirilen zamanlar önemli köşeyi elinde çiçekle döndümü hiç mesela bu gün yanlız kalmayalım gezip tozalım yemek yiyelim falan diyor mu örnek bunlar önemli buluşmalar seks odaklı ise kullanılıyorsun demektir gayet basit kardeşim seks istediği zaman ben istemiyorum de bozuluyormu sana bakalım
Bunu ilişkiden anlayamazsin iki yildir evlilik ve gelecek hayallerinden bahsetmedi ve ikiniz icin bir birikim vs yapmaya baslamadi ise cocuklarjniniz ismini felanda secmemişseniz malesef sadece adam icin bir namsın fazlasi degil
bu karakterden karaktere değişir ki. neye göre seni seviyor diyebilirim bilmiyorum ama seviştikten sonra sarılmaması uzaklaşıp uyuması ya da soğuk soğuk konuşması gibi şeyler varsa ben sevmiyor kullanıyor olarak düşünürdüm
İnsanları anlamıyorum. Seksin bir standardı yok. Bir öpücük bile herkeste farklı anlam ifade edebilir. Çok yanlıl bir soru bence. Sizi çok ama çok yanıltır