yeni evliyim ama çok korkuyorum iki kere birlikte olduk ama sanki canımdan can koptu birdaha olacak diye korkuyorum herkes bir kere kanama olur derdi benim her seferinde çok fazla kanamam oluyor.. o ne yapmalı ben ne yapmalıyım cidden bu kadar yıl evlilik hayali kurdum cinselliği çok güzel birşey sanıyordum fakat değilmiş
Gerdek gecesi yapılması ve yapılmaması gerekenler nelerdir?
Seks harikadır. Acı vermez doğru yapıyorsanız ve kendini kasmıyorsan tabii Ancak ortada sorunlar var belli. 1-Kafanda o kadar çok korku var ki kendini kasıyorsun ve bu da vajinal kaslarını sıkmana sebep oluyor. Canın ondan acıyor 2-Eşin ön sevişmeye önem vermiyor olabilir. Hem bu yüzden hem de endişelerin yüzünden kuruluk yaşıyorsan canın acır. Çaresi Kayganlaştırıcı. OKEY Nirvana Hot kesinlikle işinize yarar. Hem ön sevişme sırasında masajda, hem klitorisini elle uyarırken hem de ilişki sırasında kullanabilirsiniz. Ayrıca afrodizyak etkilidir. 3- Her ilşikide kanama olması normal değil. Bir doktora gitmeye ne dersin? 4- İçki için öncesinde. Biraz rahatlamana yardımcı olabilir. 5-Seks beyinde başlar. Kendini acıyacak, kötü olacak diye şartlandırırsan ÖYLE OLUR. :) Sevdiğin adamla berabersin sakin ol, rahatla, öncesinde bir duş al, biraz yoga yap mesela tavsiyem. Ruhunu hazırla önce. 6- Gözlerini kapat ve o anı hayal et. Yüzündeki gülümsemeyi, ne kadr kolay olacağını, sonrasında yaşayacağın hazzı. Bunun gibi imajlar inan rahatlamana yardımcı olur.
7
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendimi çok kasıyorum bir kez o acıyı tattimya duzelmeyecek gibi geliyor yanıyor çareyi krem surmekte bulduk eşim aceleci on sevisme uzun sürmüyor 5 dk anca
Krem daha çok yakar ama büyük hata. GEnital bölge için değildir. Lütfen kayganlaştırıcı kullanın. Daha fazla tahriş olduysa vajina içi o da yanma yapar. Acele etmeyecek ve sen bunu talep edeceksin. NET İstedğini söylemen lazım. Çünkü senin canın yanıyor onun değil. Bencil olmasın. Konuşamıyorsanız nasıl seks yapıyorsunuz? Kasmana şaşmamalı böyle bencil bir koca ile özür dilerim ama. Uzun ön sevişme, oral seks, kayganlaştırıcı ve sakin bir birleşme
Teşekkürler bir sorum daha olacak biz bir gün ilişkiye girmedik 600 km yol geldik yollarda WC ye girdim birşey yoktu eve gelince WC ye göre girince peceteye baya kan geldi o neden olabilir korktuk yine ilişkiye girmedik
Vemcaine isimli lokal anestezi spreyi kullan, vajina etrafına 3 5 puf sıkabilirsin. Eczaneden direkt isimle alabilirsin. Eşin de geciktirici olarak penisine kullanabilir. Kullandıktan sonra oral kesinlikle yapmayın, ağzınız uyuşur ;) Kanama miktarı bir çay bardağının 10'da 1' kadar ise normal ama daha fazlaysa doku zedelenmesi olabilir. Bazı kızlık zarları esnek yapıda oluyor be bazen doğum yapana kadar bile tam yırtılmamış olabiliyor. Muhtemelen seninki de o yapıda. Önsevişmeyi uzun tut ve vajinal ıslanmayı yaşamadan ilişkiye girme, kayganlaştırıcı tercih edebilirsiniz. 1 ay süre ile deneyip cinsel birleşme tam olarak sağlayamayan tanıdıklarım var. İllaki balayında netice almaya çalışmayın, daha da olmıyorsa zamana bırakın.
Sorunlardan en önemlisi yeteri kadar ıslanmadığın için ve sert davranıldığı için bu nu yaşamışsındır diye düşünüyorum. Eğer ilişkinde hala acı hissediyorsan zorlanma oluyorsa önsevişmeni uzatmalı ve yeteri ıslaklığa ulaşmalısın. Eğer ıslanman az oluyorsa kayganlaştırıcı kullanmanı tavsiye ederim. En son çare hiç biri işe yaramazsa mutlaka bir doktora gitmelisin.
Seks senin içinde güzel bir şey ama biraz zamanı var, birbirinizin nelerden hoşlandığını keşfetseniz, vajinanın daha fazla ıslanmalı sağlansa, biraz daha oyun oynasanız, birleşmeyi daha sakin ve yavaş yapsanız çok daha güzel olur. Bir alış cinsellik çok tatlıdır.
Uzun bir oralla başlayın ilk önce. Sen iyice ıslan ve gevşe. Sonra kocan yavaşça içine girsin birden abanmasın yani. O esnada kendini asla kasma, korkma ve geri çekme. Bu sadece girmesini zorlaştırır ve sana acı verir. Vajinan mutlaka ıslanmış olmalı kuruyken girmeye çalışırsa bu da canını çok acıtır. İlk zamanlar tempoyu sen gelirle yavaş ya da hızlı sen nasıl istiyorsan öyle olsun. Bu şekilde bir kaç kere yaparsanız devamında alışmış olursun zaten. Ve emin ol çok fazla zevk alacaksın.
5
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesekkurler bizim ikimizinde midesi hassas oral yapamıyoruz başka şekillerde halletmeye çalışalım olmadi
Bende yeni evliyim 3 hafta oldu hala zaman zaman kanamam oluyor kendimi sıktığım zorlandığım zamanlar olduğunu fark ettim. tanıdık bir ebe vardı ona sorduk normal olduğunu, ara ara böyle ufak kanamaların olabileceğini, yeteri kadar ıslak değilsen ıslak olmak gerektigini, ön sevişmenin uzun olması gerektiğini söyledi. Çözüm rahat olmak ve anın tadına varabilmek.
Alışacaksın ama alıştırılmanda lazım kocan olacak öküze söyle önsevişmeyi uzatsın haldur huldur topraktaninşaata girer gibi girmesin ıslanman gerek gevşemen gerek ya da eczaneden al layganlaştırıcı işte bilmeyen kadının dramı ananız falandamı anlatmıyor arkadaş
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler eşim öküz değil acemi normalde çok anlayışlı çok iyi bir insandır ben acıyacak diye oda birden bitireyim istiyor sanırım
Gerdek gecesi yapılması gereken 1 numara hediye bence hediyesiz yatak odasına bile girmemeli, ikincisi muhakkak partneriniz hazır olduğunda ilişkiye başlamalı üçüncüsü onu asla ürkütmemelisiniz. Yapilmamasi gereken ise sadece sadece seks için orada olduğunuz gibi bir hava asla yaratmamalısınız, düğünler gelinler için gerçekten çok yorucu olmali bu yüzden yorgunluktan ötürü asla acele etmemelisiniz hatta iş yarına bile kalabilir , sabır 😉
Cinsel ilişki öncesinde iyice islatmadan girmemeli... Kuru olarak vajinaya girilmeye çalışıldığında 3 4 kat daha çok acı hissedersin... Gerekirse kayganlastirici kremler kullanabilirsiniz... Islaklik için ise oral seks süresini dengeli ayarlamaniz gerekir... Acının en aza indirilmesi ıslaklık ile doğru orantılı...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Korkmana gerek yok, sadece eşin seni düşünsün ve hoyratça girmesin yeter, belki ilk giriyorum diyerek var gücüyle yani matkap gibi girmek isteyecek, sakın olaki öyle yapmasın ön sevişmeyi uzun tutun, sonra yavaş yavaş içine girer, önce hafif acır gibi olsa da eşin hafiften girer ise hiç bir şey olmasın , o günde sadece içine girip çıksın ileriki günlerde bolca ilişkiye girersin, ama seni mutlaka düşünmeli.
Acele etmen esin seni en az yarım saat sevisin emsin hazırlasın iyice kivama gelince sen uzerinde ol kendi istediğin kdar yavaşça icine al zaten gevşersin alışınca hızlanırsın acele yok unutma
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Alamıyorum çok acıyor ama uzatalim biraz birde birliktelikten 24 saat sonra kendiliğinden kan gelir mi
Sevvismden işlemden kuru ve acele edersen gelir bu işlerin uzmanıyım seni emip kivama soksa rahat olur bari yüklerden sevsin ikizleri emsin fıstığını 10 dakka acımdan okşasın kesnlikle ona broma bir ay kdar sen üzeri de ol konrol sende olsu yarim sat sevimden icine alma çalışma yavas alır ama kdar öyle devam edin bazi fistik dar alur kizlik zari kalın olur zor alışır
İlk zamanlar bu süreç normaldır. İlk cinsel ilişkiye girdikten sonra kanamalar olucaktır bu sebeple ilk ilişki sonrası maksimum bir ay beklemek gerek en az ise 2 hafta.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok uzun bir süre değil mi birde ilişkiye girmeden bir gün sonra WC ye girdiğinde neden kendiliğinden kan gelir
ilk başlarda normal olabilecek şeyler bugünlere bakıp karar vermeyin birbirinizi soğutmayın cinsellikten bir süre sonra her şey düzene girecek eğer ki daha da deve edecek olursa bir doktora görünebilirsiniz
Araba bile motoru açılmadan gitmiyor, daha iki kez birlikte olmuş bir çift için erken yakınılacak bir sorun bu, ilerleyen zamanlarda alışınca acı bile zevk verecek
Ya esininki fazla büyük ya seninki fazla dar ıslanmadan iliskiyede giriyor olabilirsiniz bide kendini cok kasiyorsan ya da vajinismusun var ise hafif düzeyde aci cekmen olasi esinenoral yaptiktan sonra girmesini söyle birde
Biraz için sarhoş olun ama eşin daha az içsin sonra seninle uzun bir ön sevişme yapsın zaten kafan da fazla yerinde olmadığı için gayet rahat yaparsınız sende o kadar korkulacak bir şey olmadığını anlayınca yavaş yavaş alışırsın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
gerdek türk islam gelenegi cevaplar=oral anal yapın çüşşşşşşşşşşş
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anal günah bulasmiyoruz oralda midemiz hassas yapmıyoruz Allah yardımcımız olsun
Tecrübe olmadığı için fazla zorlanma olmuş gelen kan kızlık zarından değil doku zedelenmesinden acı çekmenizde bu yüzden biraz zamana bırakın ve kayğanlaştırıçı kullanın burdan yapabileceğim bu kadar
İlk başlardaki cinsel beraberlikler zordur. Hele ki bakire iken evlendiysen... Bekaretin tam olarak bozulduğunda keyif almaya başlayacaksın. Kendini kasma.
Kocan yatakta anlayışlı ve işi bilen biri olmalı. Bodoslama lambur lumbur içine girerse canın da yanar, hevesinde kaçar.. Kocan kendisini geliştirsin, araştırsın , okusun ve sana uygulasın.. 🧐
Çok mu kasiyorsun kendini ilk iliskilerde vajina yapısından dolayı birkaç sefer kanama olabilir sannirim vajinan çok dar ondan olabilir birde şu var domunamiyor diyosun acaba vajinan islanmadan mı zorluyor o yüzden mi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ön hazırlık sürecinin yeterli miktarda olması gerekir. o zaman sizde hazır olursunuz. Buna rağmen bir kanama olması durumunda bir uzmana başvurmanızda fayda var..
Sadece rahat olup kendimizi kasmamak lazım. bilgi kisilerden bilgi edinmek faydalı olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya evli değilim zaten korkularım vardı sen bunu yazınca daha da korktum 😔Çok mu acıyor cidden?
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herkese göre değişir benim bazi arkadaşlarımın acimamis ama biz tecrübesizdik bilen biriyle evlenince seninde acımaz biz zorladik herhalde birde.. evlen dayanilmayacak bir acı değil 😀
Aslında bu olay tamamiyle bilinç altıyla ilgili bişeydir. Herkesin farklı şeyler söylemesi aklınıza korku oluşması ve hep canın acır cümlesinin kafanızda dolanmalı ile ilgilidir kafanızda bitirebilirseniz hiç bir sorun olmaz aslında üstte olduğunuz pozisyonları seçin derim kontrol sizde olsun Yani daha sağlıklı geçer bu süreç