Sürtünme yoluyla ilişki benim için pek fazla bir haz vermez ancak bu durum fanteziye dönüştürülürse daha güzel ve sıcak anlar yaşanabilir mi?

Merhaba,
Bu durum benim için de çok haz veren bir durum olduğunu söylemek mümkün değil o sıcaklık o zevki hissetmek varken sanki bir mastürbasyon aleti gibi partnerimi kullanmak ona da bana da haksızlık olurdu. Bundan dolayı öncelikle korunma ile vajinal ilişki tercihim olur.
Sürt sürt nereye kadar? Keçe postu değil sonuçta zaten yara olur))
Alev çıkartma ayini. :)
Taşları sürtüp alev çıkartmaktan bahsettim. Allahım espiriyi açıklamakta çok kötü bir şey. :)
Yani fazla vermiyor
Cevap
18Cevap
sürtünmekte çok zevk verici bir durum çıplak sürtünmeya kadar gittiği yere kadar giderim içine gerememe duygusu beni mahvediyo
Öyle daha çok istek okuyor ve asla dinmiyor illa seks olmak zorunda öyle sürtünme olursa sonunda parçalar ben onu
güzel sürtünme şekilleri var boşalmaya kadar gideblir
yani olabilir ben bir sevgilimle bir sene boyunca yaşadım sonra ayrıldık ama farklı nedenlerden
Sürtünme yolu ile baslaması 2 tarafada çılgınlık verir
Fantazi olarak güzel :) ilişki olarak sürdürmek zor
1 olur 2 olur ama üçüncü olursa sürtünülen yere dikkat etmek gerek alet aniden kaybolabilir.
Bu yasta massallah biz sizin yaslarinizda seks nedir bilmezdik yeni nesil gumbur gumbur geliyor
Fantazi olarak sürtünerek kışkırtma olunca daha ateşli ve istekli bir seks yaşanıyor iyi sürtünmek önemli
En sonunda
Mermiyi yatağına sürer tetiğe BAŞAR ve patlar
Hayatın seks olmuş senin bu yaşta 😂
Surtunme yoluyla iliski sikinti ya
Belli bir yere kadar idare eder
Saçma
yetmez ki boşuna zaman kaybı olur
Çok ergence
5 saat.
Alakasız
Evettt olabılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?