Cybh yani cinsel yolla bulaşan hastalıklar kimi zaman belirti vermediği için kişi test yaptırmadan kendisi bile virüs taşıdığının farkında olmayabilir. İlk kez birliktelik yaşanacak partnerin bir seks geçmişi varsa test yapılmadan ilişkiye girmek son derece riskli olabilir.
Peki siz sevgilinize ya da partnerinize bu testi şart koşabilir misiniz? Size şart koşulsa naparsınız?
İlk kez seks yapacağınız partnerden Cybh testi ister misiniz?
Tabiii Sağlık Bakanlığı dan onay almalı, adalet bakanlığından Sabıka kaydı, psikologdan kafa kağıdı en son da muhtardan ikametgah yeterli olur, findex puanını da daha sonra belgelemeli 😂 Kuzum O. K. Hisset, Nirvana varken ne isteyeceğim test falan :) Kondomu takarım işime bakarım. Boşuna mı 40 Tane sipariş verdik ;)
Amaaaaa Kamelyalıııııı niye gömdün kız beni şimdi 🥺 Şekercim hayatımda eskortla olmadım, gecelik ilişkilerimin de geçmişi vardır en az 1 hafta ;) Tanımadan etmeden almam kimseyi koynuma. Profil önemlidir benim için, herkesle yatmam. O barda tanıştığına yürüyenlerin halini çok gördüm 1 ay işeyemediler frengiden 😂
Kamelyali değil asil kadınım ben Belli önüne gelene yürumedigin reel hayattaki kalabalıktan burayı karıştırıyorsun 😜 Bir hafta dahi olsa bir hafta kiminle birlikte olduğunu bilemzsin belki o birlikte olduğu kişi başka birisinden kaptı hastalığı. Napcan yattıklarınin seks şeceresini mi tutcan😂
Evleneceğim kadına böyle bir test yaptırmam 👍 Hele hele bakire ise böyle bir şeyin düşüncesi bile karşındakine hakaret olur. Bakire olmayan kadından istemek ise bana ters çünkü zihni or*spu zarı sağlam olacağına tam tersi olsun ;) fakat her şeye rağmen bazı hastalıklar belirti vermiyorsa test yaptırmak gerekir ama bunu kişi kendisi düşünmeli :) istenecekse bile uygun bir dille istenmeli. Bence kadınlar bu konuda daha hassas olmalı çünkü genelevler (virüshane) erkeklere hizmet veriyor.
Partnerimin seks geçmişinin ne olduğuna bağlı. Gayet aktif bir seks hayatı varsa korunmak şart. korunmasız ilişki risk içerir. Korunmasız olacaksa ve bu benim ciddi sürekli bir ilişkin olacaksa bir test yaptırmakta iki taraf içinde fayda var.
Hassas bir konu ancak korunsan bile bulaşabilecek cinsel hastalıklar mevcut. Sanırım isterdim ve bende yaptırırdım karşılığında. İlk bakışta haakret gibi algılanabilir ancak çok mantıklı
Bunu şart kostuktan sonrs ne olacak aman Allahım hastalık yokmuş diyip tutkuyla arzuyla sevisecekmiyiz bence bu konuda açık olup konuşmak ve herkesin kendi kontrollerini ilişkilerden önce düzenli yaptırıyor olması mantıklı olan cinsel hastalıklar ciddi konular ve belli dönemlerde kontroller yaptırılmalı ama birbirini teste sokma talebi hastalık kadar itici ve aşağılıyici
Bunu bir iş olarak yapıyorsa temiz olmasını kontrolle gidiyormu diye bilmek isterim yoksa normalde sormam sormaya zaman kalmaz coktan yatağa geçmiş olurum çünkı
Aslında mantıklı ama testen sonrada bu hsstalıklara bulaşşabilir herdefasındamı test olucak bence herşey güvenn ve yaptırıp ilişkiye gireni duymadım covid 19 da bile dikkat etmiyo kimse ona nasıl dikkat edecek özellikle erkekler
Geçenlerde aklıma geldi. Bir ara tırstım pandemi filan.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Eskortlar ve genelev tehlike saçıyor sikine sahip çıkamayan erkekler bulaştırıyor nasıl olsa zar yok kadınlar nasıl güvenebiliyor erkeklere anlamış değilim aşkın gözü kör tamam ama az mantık
Cybh sadece birleşme ile değil oral yol ile hatta hpv virüsü öpüşmeyle bile bulaşabilir. Böyle bir saçmalık! İstemeyenlerin hayatları cehennem oluyor genelde
Sen konuyu başka boyuta getirdin. Covid nefes yoluyla bile bulaşıyor her ortamına girdiğimiz kişiden test sonucumu isteyelim. Cinsel yolla olmayan başka bulaşıcı hastalıklardan da bahsedeyim mi. Gayet net saçmalık. Eğer bu kadar paronayak olan biri varsa evden çıkmayacak ve cinsel ihtiyacını da mastürbasyonla karşılayacak. Fazlası onu aşar ve test sonucu istediği kişilerde ona sadece güler :))
Covid mi? Covid ne alaka şimdi yeğenim benimle alay mi ediyorsun? Cybh demek cinsel yolla bulaşan hastalık kısaltması açıklamamda yazıyor. HPV virüsü derken de siğilden bahsediyorum. Cybh harici bulaşıcı hastalıklar neymiş söyler misin grip nezle falan heralde? Sen griple hiv virüsünü bir tutarsan geçmiş olsun şimdiden sana.
evet covidi neden küçümsedin şimdi sevişme öncesi cybh testi negatif olan birinin covidi pozitifse ne olacak. Şu anda covid yüzünden evden çıkmıyorsun :)) Yılda dünyada 7 milyon kişi grip ve giribin tetiklediği hastalıklardan ölmüş. Gripten rahatsızlanıp sıkıntılı günler yaşayanları saymıyorum bile. Yani işin özü şu, sen sırf mantıklı bir şey söyledim algısı yaratabilmek için hayatın akışının dışında olan bir şeyi dikta etme peşindesin. Bende diyorum ki hayat o yöne kayarsa çevrene aldığı ve çevresine girdiğin herkesten sürekli bir test raporları istemen gerekir. Bu tamamen hayat akışına aykırı bir durum. Heee şu da var evladım, ben böyleyim isterim dersin problem değil ta ki benden isteyene kadar ;)
Ha haytt senden isteyene kadarmış. Yavrum evladım annem covid surda bir sene olmadı paydah olalı cinsel hastalıklar yüzyıllardır var. Ayrıca grip dediğin zaten belirti verir yani ayrı bir teste gerek yok ki gribin testi de yok bu bir.. ikincisi grip cinsel yolla değil her yolla bulaşıyor işe giderken de evde otururken de.. ben cinsellikte ve cinselliğin getirdiği ÖLÜMCÜL hastalıklardan bahsediyorum sen bana her yrde bulaşan covid den gripten bahsediyorsun. Artık sorularıma dipnot olarak lütfen belli bir IQ seviyesinde olmayanlar görüş yazmasin mi yazayım napayım
Hala detayda boğuluyorsun, anlattığım resmi göremedin. Belki çocuklarıma anlattığım gibi anlatmam gerekecek sanırım ya da boşver sen IQ seviyesi dip notunu koy beni yorma ;)
Beğenmiyorsan cevap vermezsin beyefendi sorumun altina gelip boş boş alakasız görüşler yapmayın. Önüne gelenle sevişmesen bile tek bir kişiden bulaşıp hayatın zehir olabilir. Bu kadar cahil olmayın!
boş gçrüş değil, senin sorunla ilgili bir görüş yazıyorum dikkatinizi çekerim. tek bir kişiyle de öyle pat diye yatağa atmıyoruz, tanıdıktan sonra oluyor olanlar genelde. bu sürede de zaten hastalık vs geçmişini öğreniyorsun. sen yaptırdın mı acaba, bana cahl diyeceğine kendin ne yaparsın bir düşün bakalım.
Tanıyıp yatağa greceğin kişinin kendinin bile haberi olmayabilir çünkü bu hastalıklar uzun yıllar belirti vermeyebilir. Düşün ki birlikte olacağın kadının geçmişinde sadece bir erkek var ama o erkeğin geçmişinde on kadın. O on kadından erkeğe erkekten senin yatacağın kişiye geçer. Yani nicelik önemli değil anlıyor musun? Test yaptırmadan bu hastalığın varlığını yokluğunu bilemezsin. Ayrıca beni sormuşsun. Her yetişkin her altı ayda bir düzenli aralıklarla bu testi yaptırmalı.
Benim yaptırıp yaptirmamamin burda ne önemi var sanki gelip benimle yatacaksin ben sana sen yaptırıyor musun diye sormadim ister miydiniz diye sordum. Ayrıca bu testleri devlet yapıyor reklam yapacak bir durum yok. ille konuyu saptiracaksan daha mantıklı şeylerle gel bana
pekii. ne diyeceğim hastaneye gidip, arkadaş biz şimdi şu kşiyle seks yapacağız, bize şu testten yaptırın mı diyeceğiz. Devlet yapıyorsa vatandaş tikine her istediğinde yapmıyordur herhalde. mantıklı cevaplar yazarsan konu kapanır, yazmazsan böyle uzar gider.
Ben gayet mantıklı konuşuyorum ama sen saçmalığa devam ediyorsun. Doktora gidip ben şununla seks yapıcam diye bir açıklama yapmana gerek yok. Gidip ben cybh testi yaptırmak istiyorum diceksin ve o da sana test yapacak. Doktor sana iki soru sorabilir belirti var mı şüpheli partnerin oldu mu dye. Sadece bu kadar. Bu testler sağlık ocağında bile yapılıyor. Ama insanlar cahilliklwrinden ve tabularindan hicbir şeyin farkında olmuyorlar anlatmaya calisana da ters düşüyorlar. Sen gibi mesela..
bu yazdıklarımdan tabuya nasıl geldin anlamış değilim. her cevabında yenibir sayfa açıyorsun :) şu konuyu bir sabit tutamadın. dediğim o ki sağlık ocağı da yapsa aile hekimin de yapsa hastane de yapsa her aklına estiği zaman yaptıramazsın. bu nedenle yaptırmak zorunda olanların da hakkını gaspetmemek adına, illa öyle tanımadığın birileriyle ilişkiye gireceksen öpüşmeyeceksin, kondom kullandıracaksın, hele bu dönemde zaten bu işlere hiiç kalkışmayacaksın. Bu tabu değil, birazcık mantık.
Kardeşim mantık değil bu birazcık bilgi lütfen... Her aklına geldiğini yaptıramazsin diye birşey yok şimdi git şimdi yaparlar yapmak zorundalar. Kimse sana git sana lazım değil başkasının hakkını gaspetme diyemez çünkü kimse bilemez kime lazım olup olmadığını anlıyor musun? Bu testler herkese sorgusuz sualsiz yapılır. Biliyoruz da konuşuyoruz siz de bilin diye