Bu yıl evlenecektik seneye aksadı biz de birlikte yaşamaya başladık ayrı olmak problem oluyordu 4 yıldır birlikteyiz sevişmekten ileri gitmedik bakireyim diye kendine hakim oluyor ama ben artık kendine hakim olamıyorum 28 yaşındayım bekleyeceğim kadar bekledim onu çok arzuluyorum 1 haftadır aynı evdeyiz artık dayanamaması gerekmez miydi? Boyum 1.72 53 kiloyum beni çok zayıf bulduğu için çekici bulmuyor olabilir mi?
Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz, onu nasıl baştan çıkartırım?
sanki daha onun kafasına birşey oturmamış gibi.. insan sevdigi kadınla ile aynı evde aynı yatagı paylaşacak hatta sevişecek ama icine sokmayacak cidden sıkıntı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
sanki daha onun kafasına birşey oturmamış gibi.. insan sevdigi kadınla ile aynı evde aynı yatagı paylaşacak hatta sevişecek ama icine sokmayacak cidden sıkıntı
göğüs ve kalça dekoltesi ver sürekli sürtün arkandan geçerken özellikle yapış yatak ayrıysa birleştirmenin yolunu ara
Belki de sen bir adım atmalısın bu konuda. Sevişmeyi başlatıp devamında senin olmak istiyorum gir içime diyebilirsin mesela.
zayıf olmaktan ne anlıyorsunuz ya. çok kilolu olun demiyoruz ama kemik yığınıda olmayın ya.
Çok istiyosan git kucağına otur ama seksi ol bakim yap güzel kok başı dönsün haralet yapsin
Belkide sadece dugun gecesine sakladigi icin dir.. o zaman nikah kiyin belki yapar
Nikah olmasını bekle dayanamıyorsn kalma aynı evde ya da nikahla evlen
Yapış dudaklarına sevişmeye başlayın geri gelir zaten
Güzel çekici seksi kıyafetler ve iç çamaşırları giy. Tahrik et dans et vs.
Sevişerek ileri gitmemeniz, bunu nasıl yapıyorsunuz bilemiyorum,
Tene dokunsanız bile ileri gidebilirsiniz.
Eve geldiği saati öğren haberin yokmuş gibi duş al o geldiğinde üstünde bişey olmasın haberin yokmuş gibi yaparsın baştan çıkarmış olursun.
Bastan cikarmak icin ozel bir cabaya gerek yok. Kadinlik icgudulerinizi serbest birakirsaniz, yol gosterecektir.
ona güven verirsen ve sonuçta evlenicez dersen o da yapar. bozar seni rahatlarsın
Dayanmanız lazım düğüne çok var kazayla hamile kalırsın
atla üstüne , al altına, çıkart malafatı ve emmeye başla , bakalım dayanabiliyor mu.
Bu zamana kadar kendini tuttuysa bundan sonra hiç bişi olmaz uğraşma boşuna
Problemi mi var acaba biz erkekler dayanamayız normalde
Oral yaptık birbirimize problemi yok
O kadar hepsi öyle mi. S kni a. cigina surtmedi mi
Sürttü
Ama icine koymadi öyle mi sen mi istemedin
Ben başta sokma diyordum o çom istiyordu zamanla vazgeçti sürtmekle yetinmeye başladı
Elini aletine at istediğin herşey olur.
Cazibeli ol sexsi kıyafet giy
Ona göster elletme mesela bir kaç şey yaz 👍
Bugüne kadar yapması lazimdi
içeceğine azdırıcı damla veya hap at
ya sevişiyorsunuz işte oradan devam edin durmayın