Eşimin fantezileri beni korkutuyor, ne yapmalıyım?

Eşler arasında olan şeylerin paylaşılması yanlış ancak benim durumundaki biri her şeyden önce içinden atmak ister. Bir arkadaşla konuşulamayan şeyleri bir yabancıya anlatmak ve fikir almak ister.

Masaj salonuna gidip seviştiğimizle ilgili bir fantezi sırasında erkek masörün dayanamayarak bize katıldığı bir fantezi kurduk akşam. Normalde ağlarım, bağırır küserim ama bunu daha önce yaptım ve biraz sinsice eşlik ettim nereye kadar ilerler diye.

Bunun sadece fantezi olarak kalacağını ve gerçeğe dönüştürmeyi aklına bile getirmeyeceğini biliyorum. Bağırsak bir daha yapmayacağını da... Ama bu isteği ondan silemem ve bu çok üzücü. Ona kırgınım. Kendime kızgınım, onu çok sevip ayrılamadığım için.

Bir keresinde bana mesaj atan eski sevgilime cevap verdim diye boğazımı sıkıp ağlamıştı niye yaptın diye bağırarak. İnanın o gün mutlu oldum. Sahiplenildiğimi hissettim. Beni eve biri geldiğinde kapalı bir şey giy diye içeri yolladığında ona karşı isyan edip odada seviniyorum. Böyle bir zavallıyım.

Bu tür fanteziler normal midir dersem iki tür fikir çıkar. Ama bana göre değil. Ben bir başka kızla bakışmalarına şahit olsam deliririm.
Eşimin fantezileri beni korkutuyor, ne yapmalıyım?