#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Doggy sırasında nasıl duracağını bilmemek sorundur mesela. Bu yüzden doğru pozisyona girmek için duruş önemlidir.
Onun dışında poz verir gibi davranmak gereksiz. Zira samimi olmaz
Seksi durup elbette önemli, her ne kadar seks anında bu durum bozulsa da onun dışında beraber olunan durumlarda sekse davet edecek çekici duruş çok etkili bence. Bir kız veya erkek ne kadar çekici olursa olsun eğer ona uygun bir şekilde bir duruş sergilemiyorsa çekiciliği etkisini göstermez.
Tabiki duruş çok önemli
Her pozisyonda Seksi duruş önemli
Cevap
53Cevap
Bütün mesele duruş değil mi?
O duruşa bir vuruş kaç kuruş? Sorusu eskortluk yapanların genel evlerde çalışanlardan farkını ortaya koyan sorudur. Eskortlar gecelik yüksek ücret talep eder fazla çalışmaz dolayısı ile duruşunu korur. Oysa genelevde durum daha çok çalışıp daha az para kazanmak üzerine kurulu olunca kadın ayakta dursun 'nefes alsın' söyleyişi gelişti. İşin en komik yanı 2001 den sonda bu pislik aşırı derecede arttı. Biz bunları adam sandık ama bunlar işin b*kunu çıkardı.
Sade ssex de değil her konuda duruş şekli önemlidir, çünkü çekingenliği , özgüveni ve istemi belirtir.. Bacaklarını korkusuzca açıp işte benim hazin diye gösteren bir kadın erkeği basta yüreğinden vurmuş demektir.
Seks esnasında penetrasyonu rahatlatacak pozisyonlar en güzelidir. Evet fotoğraftaki kadının duruşu poz duruşu o duruş ile seksin nasıl olacağı tartışılır.
Duruş ve bakış önemli
Malak durur vede bakarsan karşı taraf buzhaneye döner
Kendinden emin ozguveni yerinde birı. Olursan karşı taraf cehennem de çok sıcak olur
tamda fotograftakı gıbı olan cok oluyor ve ıtıcı gelıyor. durus tabıkı onemlı. bazen oyle duruslar oluyorkı ınsanın hevesını kacırıyor. durusu pozısyonu karsındakı azdırmalı hos gozukmelı
Sen nasıl duruyorsun sanki :D
@yıldızkayması beni gormeden konusman sadece bos konusmadır. ben kendıme dıkkat edıyorumkı karsımdada oyle bırını ıstıyorum. yaran var sanırım bu konuda sende kendın gıbı bırını bulmalısın ;)
Duygusal görsel hareketsel ve ruhsal bir çok şey önemli bu önemli olanlar içinde duruş da görsele girer...
Fotoğrafa baktığım da ne kadar önemli olduğunu gördüm. 1 taraf canlı diğer tarafta ölü gibi duruyor sanki. Geldi.
Yani şimdi durduğun pozisyonda durduğun şekle de çok bağlı yani biraz daha ne duruş pozisyonuna göre artırıcı caydırıcılık umarım
Pozisyonu o partneri belirliyor zaten. Akışına bırakacaksın 😋
Ben ayakta koymuyorum Yatırdım yatırdım çam dibine Yatırdım yatırdım çam dibine Bir de baktım Can Hatice
☆ Bu nasıl bir foto ahaha 😂 2 duyguyu aynı anda yaşadım arkadaş 😂
Sabah sabah ne azdırdın be güzellik. Gel isteğin duruşta ve istediğin bir tatil yerinde deli gibi sevişelim seninle 😂😂
Fiziksel ve ruhsal olarak bir kadinin seksapalitesi önemli bu yüzden duruş şekli önemli
Kesinlikle duruş şekli önemli. Haz alındığı kadar, göz zevkine de hitap edilmeli..
Tabi ki duruşta önemli
allah seni :)) fotodan da anlaşıldığı üzerine etkiliyormuş :)))
belini kırıp şeftali gibi çıkmak nerde, kambur durup hiç görunmez nerde
sekste duruş değişeceği için öncesi önemli değil 😉😂😂
Soldaki duruşu nasıl yapıcağının hayalini kurarsın sağdakine uykun geldiyse hadi git yat dersin
Tabiki de çok önemli sadece seks de değil hayatın her anın da duruş çok önemli
Sağda himbil bir kadın varken solda bakışları ile tahrik eden bir hatun var
Tay gibi dömelmiş bir duruşun yerini bişey tutmaz 😍
Pozisyon önemli tabi her pozisyonun uyarıcı bir niteliği var
Duruş resme bakılırsa önemliymiş bende yeni öğrendim.
Oluyor onu tahrik edecek şekilde otururum.
Soldaki resimde baya kasılıyor gibi 😅hep öhle dursa seksten zevk almaz ayrıca bu kadın kim ki
biri nike=diğeri de nayk gibi :)
Soldaki gibi durması lazım sağdaki dağılmış 😊
Bu iki fotodaki aynı kişi mi cidden mi yaa😂😂😂
Fotograf zaten bize herseyi anlatiyor
Bu duruşa
Bir vuruş
Kaç kuruş dedirmeli :)
Namığın hikayesi aklıma geldi. 😂
örnekler böyle olursa etkili tabi duruş şekli
Evet oluyor
Elbette
seks ne aqq sicicam sixin seks sorulariniza da