Cinsel Yaşam Mast yaparken inliyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Boşalırken inliyor veya titriyor musunuz bazen Mast yaparken inliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MendeburSurat Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben sevişirken bile zor inlerim. Bunu başaran kadını tebrik etmek lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet orgazm anında inliyorum ve sevgilimin adını söylüyorum istemsizce. Kasiliyorum gözlerim kayiyo falan 1 1 Yorumla Samsunsx_İskele +1 yıl Olması gereken de o zaten 😊 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben acayip kasıyorum kendimi eşimde çok fazla titrer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bulunduğum mekan müsaitse tabiki inlerim. Hatta prostat orgazmı ile inleyerek çok daha fazla zevk alıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boşalma anında oluyor hemde baya oluyor titreme kasılma inleme yere düşmüşlüğum bile var 😂😂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten yere düştün mü😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Unutamadığım bir kaç anım oldu 😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle, yöntemi de öğrendim artık tam doyuyorum Yorumla Soran +1 yıl Neymiş yöntem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önceden tek sefer de 2 3 defa boşalmaya çalışırdım şimdi ise 3 4 saat içinde sadece 1 kere boşalmaya çalışıyorum ve buda inanılmaz etki ettiriyor boşalma anina Yorumla Soran +1 yıl Ne sıklıkla mast yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok farklı benim mast aslında yani hergun yapıyorum ama 2 hafta da 1 boşaldığım oluyor bazen hafta da 1 Yorumla
Korayss1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl bu sürekli olan bir durum değil ama ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazen oluyor mu peki? Yorumla Korayss1 +1 yıl yani sürekli o hazzı yaşayamazsın Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Duvar deliyoruz ne diyorsun 0 0 Yorumla
Powerby_MusTi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. ilişki sırasında daha çok oluyor bende 0 0 Yorumla
venividi_ Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yok. Sessizce hallederim. 0 0 Yorumla
selambencannaber Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Fazla inlemem titreme blowjobda olur 0 3 Yorumla twogamzeli +1 yıl Bilmediğiniz şey var mı acaba.. her soruda mantıklı cevaplarınızı görüyorum helal olsun Yorumla selambencannaber +1 yıl Teşekkür ederim tabi ki cahil kaldığım sayısız konu vardır. İnsan herşeyi bilemez Yorumla twogamzeli +1 yıl Mutlaka.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Su içmek gibi artık, sıradan bir fiziksel eylem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne sıklıkla yapıyorsun ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haftada 2-3 kere. Geceleri canım sıkılıyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Farklı şeyler yaparken boşalırsam inliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylemeden direk göstersem 😊 Yorumla
Gezegen00 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl Yatağın başlığını kırdım en son 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Gezegen00 +1 yıl Kendini düşün iste ne halde olduğunu aynı şey Yorumla
RetroIronik Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Doyurucu olduysa sağlam iniliyorum... 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. inler ve titreme olur ve çok zevk alırım 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Peki sen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ben sevişirken bile zor inlerim. Bunu başaran kadını tebrik etmek lazım
Evet orgazm anında inliyorum ve sevgilimin adını söylüyorum istemsizce. Kasiliyorum gözlerim kayiyo falan
Olması gereken de o zaten 😊
Ben acayip kasıyorum kendimi eşimde çok fazla titrer
Bulunduğum mekan müsaitse tabiki inlerim. Hatta prostat orgazmı ile inleyerek çok daha fazla zevk alıyorum
Boşalma anında oluyor hemde baya oluyor titreme kasılma inleme yere düşmüşlüğum bile var 😂😂
Gerçekten yere düştün mü😂
Unutamadığım bir kaç anım oldu 😅😅😅
Çok güzel
Kesinlikle, yöntemi de öğrendim artık tam doyuyorum
Neymiş yöntem
Önceden tek sefer de 2 3 defa boşalmaya çalışırdım şimdi ise 3 4 saat içinde sadece 1 kere boşalmaya çalışıyorum ve buda inanılmaz etki ettiriyor boşalma anina
Ne sıklıkla mast yapıyorsun
Çok farklı benim mast aslında yani hergun yapıyorum ama 2 hafta da 1 boşaldığım oluyor bazen hafta da 1
bu sürekli olan bir durum değil ama ya
Bazen oluyor mu peki?
yani sürekli o hazzı yaşayamazsın
Duvar deliyoruz ne diyorsun
ilişki sırasında daha çok oluyor bende
Yok. Sessizce hallederim.
Yok Sessiz sedasız gidiyorum
Fazla inlemem titreme blowjobda olur
Bilmediğiniz şey var mı acaba.. her soruda mantıklı cevaplarınızı görüyorum helal olsun
Teşekkür ederim tabi ki cahil kaldığım sayısız konu vardır. İnsan herşeyi bilemez
Mutlaka..
Su içmek gibi artık, sıradan bir fiziksel eylem
Ne sıklıkla yapıyorsun ki
Haftada 2-3 kere. Geceleri canım sıkılıyor
Farklı şeyler yaparken boşalırsam inliyorum
Mesela?
Söylemeden direk göstersem 😊
Yatağın başlığını kırdım en son
Gerçekten mi
Kendini düşün iste ne halde olduğunu aynı şey
bazen, fazla orgazm durumlarında oluyor
Telefonda sexting yaptıgim kız fena inliyor