Saçmalamayın yaaaa Şu erkeklerin her söylediğini cinselliğe yormayi birakin artık Belki korkuyor yalnızlıktan Belki kelebek koleksiyonunu göstercekBelki düdüklü tencere kullanmasını bilmiyor yardım isticek.. Lütfen biraz optimist olun yaaaa
Ama kadın gibi kadın o eve gider her türlü hizmeti verir sonra evi toparlar iki kap yemek yapar çıkar 😂😂 Şaka bir yana bunu yapan bir ik arkadaşım oldu da oradan geldi aklıma.
Başbaşa olmak, film izlemek, birlikte yemek yapmak, sohbet etmek gibi sebepleride olabilir her şey cinsellik değil yani. Sürekli kalabalık içinde olmaktan sıkılabilir insan sevdiğiyle yalnız kalmak isteyebilir 😂
yoo. boş eve çağıran sevgilimin evine gidip saatlerce kitaplardan ve filmlerden sohbet etmiştik. cinselliğe varabilecek bir ortamdaydık üstelik. genelleme yanlış 🤦🏻♀️
beni bir ara çağırmıştı ne yapacağız dedim sana göstermek istiyorum dedi heyecanlanmıştım. Gittiğimizde çeyizini gösterdi lan bana. Evlenirsem bunlar benim demişti.
Yemek yapmak, sohbet etmek, film izlemek, birlikte bir şeyler yapmak sakin, sessiz bir ortamda. Sekste bunlardan bir tanesi bunu anlamakta size kalmış.
Lafı evirip, çevirmeye gerek yok, o evde baş başa kalınacaksa, yemekler yenir, çaylar içilir, bulaşıklar temizlenir, sohbetler edilir, filmler izlenir, gecenin sonunda illa yiyişmeye gidilir.. 👀
Bende cagirdim bugün kankitomu. Sağolsun geldi. Gerçi evin 2 aydır boş olduğunu biliyor. Biraz ortalığı topladı biraz bir kaç günlük yemek yaptı canını yediğim sağolsun. Benim balım kankitom ya