Çok kalabalık bir ortamda dikkat çekmemem gerekiyorsa, bacaklarımı yavaş yavaş birbirine bastırıp gevşetiyorum, vajinamın gerilip gevşemesi inanılmaz zevk veriyor. Oturur pozisyondaysam çantamı bacaklarımın arasına koyarım, köşeli kol çantasını bacaklarımın arasına sıkıştırıp baskı uyguladığımda felaket zevk veriyor. Fakat yakınlarda bir lavabo veya deneme kabini varsa kendimi içeri atıp tatmin ederim
Sorudan, sorudaki görselden ve yorumlarda sadece kızlara verdiğin cevaplardan anladığım kadarıyla kız hesabi açmış sapik ruhlu bir erkeksin.. hakkı abi neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsun?
7
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstedigime cevap verme hakkına sahip olaraktan bunu böyle yargılama zihniyeti sadece senin gibi cahillere özgüdür işte sende sadece erkeklere cevap ver kadın sansınlar senide.
galiba kadınlara sordunuz sanırım. ama erkeklerin kadınların ıslandıgını görmesi tabiki tahrik eder. benimde şahsen hosuma gider. daha dogrusu cesaretli kadın hosuma gidiyor
Erkeklerin çoğunda o ıslaklığın tutkunu.. Hele o kulotu ıslanmış görünce arzular daha çok depresiyor.. O ıslanmış külotun ıslak kısmını bile bazen bir tutku oluyor..
boxer ıle kafasından tutup aşağıya cevırırımkı seklı boyu posu bellı olsun belkı karısan reaksiyon alır :P ama aşayı egıldıgınde boxer a surtmesı offf diyorum :D
Yukarı dikip kemerin arkasına sıkıştırıyorum dışarda kalktığında :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bazen ıslanıyoruz ıslandığımızda da senin gibi memesini kilodunu gösterenlerle sevişiyoruz bebeğim ne yapalım. Sen bizi tahrik edersen bizde seni ıslatırız.