Cinsel Yaşam Sevgilinizin kucağına oturması sizi tahrik eder mi? senaozer Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 69 ? Güncellemeler+1 yıl Güncel Sevgilinizin kucağına oturması sizi tahrik eder mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tahrik olunmuyorsa problem ya da endişe vardır.. bunu rahat ortamda ya da tenhada diye yazsa idin daha tamamlayıcı olurdu.. 1 0 Yorumla
Solmez0634 Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 53% +1 yıl Müthiş tahrik olurum ve erekte olurum ama maalesef yalnızım. 2 0 Yorumla
Mertolcanımıye Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Şu görsel bile tahrik edebilir bizim milletimizi 😂😂 1 2 Yorumla Mertolcanımıye +1 yıl Ee buna yok mu 😂 Yorumla senaozer +1 yıl Yok 😅 Yorumla
turkuazdüşler Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ben tahrik olmuyorum, gayet basit bir şey bu :D libidoların fazla olması lazım etkilemesi için. 1 0 Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O yaşları çoktan geçtim. Tahrik olmam için daha fazlası gerekir. 1 0 Yorumla
evli34istanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl çok hosuma gider acayip sımsıkı sarılırım ona koklarım öperim başımı göğsüne koyarım 1 0 Yorumla
dgrlkmu_csrtmi Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Elbette ki tahrik eder, özellikle seksi bakışlar ve dokunuşlar eşlik ediyorsa☺️ 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. her insan buna cinsel olarak bir duygu hissetmeyebilir kişiden kişiye değişir 1 0 Yorumla
Tilson Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl offf ya görseli bile fena gerisini sen düşün artık😘 1 0 Yorumla
Fkusna_Huy Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl öyle otursun, pantolonunun ön tarafını yırtıp ayakta sökerim. 1 0 Yorumla
Gordion26 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Tahrik te neymiş direk sevişirim. Kim dayanabilir böyle bir şeye. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl her erkeği tahrik eder. Ben küçük gögüs küçük kalça ince bel ve bacak sevdiğim için böyle biri kucağıma geldiğinde iki kat tahrik oluyorum:D 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki sen sever misin kucağa gitmeyi? Yorumla
senos6134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Sevgilimi tahrikden fazla ediyor oturunca boşalıyor bana da 0 0 Yorumla
sεмραтιк_вεү Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Tabi edebilir bir kız oturunca çünkü tam üstüne denk geliyor 0 0 Yorumla
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Yo canim hic etmez aninda yazlikta bulurz kendimizi sabha kdar devam 0 0 Yorumla
ISpectra07 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Bilmiyorum ki. Soruyu da tam anlayamadım kaşarcam yok benim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Etmiyo ya bugün kucağından inmedim çok zayıfladın sen kemiklerin batıyo ayy ayy dedi durdu sevişmedi benimle 1 3 Yorumla Nietzschenededi +1 yıl Ben zayıf severim aslında kıymetini bilmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sinir oldum kemiklerin batıyo dedi durdu ya o an düşünmesi gereken şey kemik batması mıydı yani Yorumla Nietzschenededi +1 yıl Ya inan zerafetin temsili sizlersiniz senin gibi zayf bir kız arkadaşm olsun bütün kemikleri batsın razıyım Yorumla
takıntısızadam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Etmez diyen gaydır diğer bir değişle ib. edir 1 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cevabını bildiğiniz soruları sormayın 😂 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sevgilim olsaydı bazen tahrik olurdum. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Etmez. Bebek gözüyle bakarım. 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Yani evet :-D 1 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. sonu dusta biter 1 0 Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Etmez olur mu 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Daha fazlası gerekir 1 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Devamı gelir diye düşününce tabiki tahrik olursun 0 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Evet eder herzaman 1 0 Yorumla
hilalimonlucizkekim Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sen oldun mu 2 1 Yorumla Gordion26 +1 yıl Benim kucağıma otursa hisseder hemen batar alltan alttan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üff tabiki 😂 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O değilde oğlan guzmana benziyor 😂 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet tahrik ederdi 1 0 Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Elbette eder. 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eder 0 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. O anlık durum 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. Eder. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Tahrik olunmuyorsa problem ya da endişe vardır.. bunu rahat ortamda ya da tenhada diye yazsa idin daha tamamlayıcı olurdu..
Müthiş tahrik olurum ve erekte olurum ama maalesef yalnızım.
Şu görsel bile tahrik edebilir bizim milletimizi 😂😂
Ee buna yok mu 😂
Yok 😅
ben tahrik olmuyorum, gayet basit bir şey bu :D libidoların fazla olması lazım etkilemesi için.
O yaşları çoktan geçtim. Tahrik olmam için daha fazlası gerekir.
çok hosuma gider acayip sımsıkı sarılırım ona koklarım öperim başımı göğsüne koyarım
Elbette ki tahrik eder, özellikle seksi bakışlar ve dokunuşlar eşlik ediyorsa☺️
her insan buna cinsel olarak bir duygu hissetmeyebilir kişiden kişiye değişir
offf ya görseli bile fena gerisini sen düşün artık😘
öyle otursun, pantolonunun ön tarafını yırtıp ayakta sökerim.
Tahrik te neymiş direk sevişirim. Kim dayanabilir böyle bir şeye.
her erkeği tahrik eder. Ben küçük gögüs küçük kalça ince bel ve bacak sevdiğim için böyle biri kucağıma geldiğinde iki kat tahrik oluyorum:D
peki sen sever misin kucağa gitmeyi?
Sevgilimi tahrikden fazla ediyor oturunca boşalıyor bana da
Tabi edebilir bir kız oturunca çünkü tam üstüne denk geliyor
Bundan tahrik olmayan erkek yoktur.
Yo canim hic etmez aninda yazlikta bulurz kendimizi sabha kdar devam
Bilmiyorum ki. Soruyu da tam anlayamadım kaşarcam yok benim.
Etmiyo ya bugün kucağından inmedim çok zayıfladın sen kemiklerin batıyo ayy ayy dedi durdu sevişmedi benimle
Ben zayıf severim aslında kıymetini bilmiyor
Ya sinir oldum kemiklerin batıyo dedi durdu ya o an düşünmesi gereken şey kemik batması mıydı yani
Ya inan zerafetin temsili sizlersiniz senin gibi zayf bir kız arkadaşm olsun bütün kemikleri batsın razıyım
bundan tahrik olmayan erkek var mı
Eder tabi etmiyorsa sıkıntı.
Bundan tahrik olmayan erkek %1 dir
Etmez diyen gaydır diğer bir değişle ib. edir
Yani tabiki normal olanda bu
Cevabını bildiğiniz soruları sormayın 😂
Etmezse kendimden şüphe ederim.
sevgilim yok ama olsa eder
Sevgilim olsaydı bazen tahrik olurdum.
Oturursa kalkamaz az çivi gibi saplanır
eder hemen kalkar zaten
Bende şort onda mini etek varsa otursun