Cinsel Yaşam Burçlara göre sevişme öncesi ve sonrası söylenen sözler nedir? Elyise_ Takip Et Bilge Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Bunu paylaşmak istedim çok güldüm çünkü 😂😂😂😂 yorumlarınızı bekliyorum Burçlara göre sevişme öncesi ve sonrası söylenen sözler nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
silhoutte Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Mantıklı, benzer tepkiler veriyorlar ama tanımıyorsan. Tanıyorsan devam edersin mutlu etmeye ve sadece sevişerek değil. 1 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Başak evet aynı ben :d aşırı takarım kondom ve temizlik :d 2 0 Yorumla
gençmimar12 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl @elyise_ sn elyise genelleme yapmamak gerek yoksa yanılıyor muyum? 1 1 Yorumla gençmimar12 +1 yıl çünkü ben öyle değilim sen kendi burcunun özellıgını tasıyor musun fotografta yazandan bakarak? ve burcun ne? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Teraziyim ama böyle değilim. şöyle mi böyle mi demem. istediğimi yaparım yatakta 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yaptıktan sonra ağlayanlardan mısın :D Yorumla Elyise_ +1 yıl Yok ben seni ararım sen sakin arama diyenlerden 😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah böylesini bulmak zor :D Yorumla Elyise_ +1 yıl Hep erkeklermi yapcak bunu 😈 birazda biz yapak💪🏼 Yorumla
78yet Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 86% +1 yıl Aslan ben Partnerim kesinlikle koç 😉 2 3 Yorumla 78yet +1 yıl Senin burcun ne elyise Yorumla Elyise_ +1 yıl Yay 🙈 Yorumla 78yet +1 yıl Yaparsın yaparsın 😌😌 Yorumla
TheCountofCristo Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Burçla pek alakası yoktur ama genelde her burçta biraz şöyledir:) sevişme öncesi, "Gel bakayım yanıma!"Sevişme sonrası "az öteye git hele!" 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bana kartını verseneCanın acırsa söyle 1 0 Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Boğa her zaman iyi olmalı 😊 1 0 Yorumla
kkrrizantem Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. çatıda mantıklı hiç denemedim =) 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Balıkmışım 1 0 Yorumla
Fkusna_Huy Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Akrep doğruymuş 1 1 Yorumla Fkusna_Huy +1 yıl Yay tam sensin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Mantıklı, benzer tepkiler veriyorlar ama tanımıyorsan. Tanıyorsan devam edersin mutlu etmeye ve sadece sevişerek değil.
Başak evet aynı ben :d aşırı takarım kondom ve temizlik :d
@elyise_ sn elyise genelleme yapmamak gerek yoksa yanılıyor muyum?
çünkü ben öyle değilim sen kendi burcunun özellıgını tasıyor musun fotografta yazandan bakarak? ve burcun ne?
Teraziyim ama böyle değilim. şöyle mi böyle mi demem. istediğimi yaparım yatakta
Sen yaptıktan sonra ağlayanlardan mısın :D
Yok ben seni ararım sen sakin arama diyenlerden 😂😂😂😂
Hahah böylesini bulmak zor :D
Hep erkeklermi yapcak bunu 😈 birazda biz yapak💪🏼
Aslan ben
Partnerim kesinlikle koç 😉
Senin burcun ne elyise
Yay 🙈
Yaparsın yaparsın 😌😌
Burçla pek alakası yoktur ama genelde her burçta biraz şöyledir:)
sevişme öncesi, "Gel bakayım yanıma!"
Sevişme sonrası "az öteye git hele!"
Koç olarak söylüyorum doğru söylemiş 😊
Aslana bak sen yaaa😂😂😂
Yengeç burcuyum çok doğru 😀
Bana kartını versene
Canın acırsa söyle
Boğa her zaman iyi olmalı 😊
Başak burcuyum harbi öyle 😂
Sen mutluysan bende mutlu oldum hayatım
çatıda mantıklı hiç denemedim =)
Başak😂