Severek ya da görücü usulü evlendiğinizi düşünün günlük yaşantınızda uyumlu bir eşsiniz, eşinizi seviyorsunuz ve iyi anlaşıyorsunuz ama iş cinselliğe geldiğinde anlaşamıyorsunuz birtürlü...Ten uyumu yoksa eşinizi aldatır mısınız?
Aldatmaya karşıyım, bekarkenki aklımla ayrılırım derdim kesin. Evli bir kadın olarak ayrılmanın tek bir sebebe bağlanamayacak kadar meşakkatli olduğunu söyleyebilirim o yüzden gittiği yere kadar zorlardım. Zaten cinsellik temelinin zayıf olduğu bir evlilik, bir zaman sonra başka sorunları da kaldıramamaya başlıyor ve hazin son yaklaşıyor.
5
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doyuramadığını söylerim oyuncaklarla veya farklı kişilerle sevişip rahatlamama izin vermeli yoksa sevgimde zamanla anlamını yitirir sadece sevgi yeterli değil. Aldatmak değil sadece ihtiyaç gidermek için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tanıdığım bir çift var. Hep kavga ediyorlar, kız diyor ki seni boşayacağım. Sonra bir bakıyorum barışmışlar. Diyor ki yatakta anlaşıyoruz en azından. Yani bu çok önemli bir detay.
Evlenelim, her konuda anlaşalım ,,, ten uyumu yok yatak içinde ten uyumu uyuşacak birini bulalım... farkinda misin bilmiyorum da senin esinle ten uyumun yok ise onun da seninle aynı şekildedir... degil mi? Aldatmak mi çare? Bu konuda aldatmak hak ise aldatılmak göze alınmıştır sanırım... tamamen şahsi fikrim mantığım senin açıklamana bu şekilde cevap yürütüyor... yanlissam doğruyu öğret bana...
Evlilik gibi ciddi bir müesseseyi bitirmek zorunda kalmadan çözmek çok daha sağlıklı. Ten uyumu ilişkinin %50si gibi büyük bir paydayı oluşturuyor. Geri kalan %50 aşk sevgi saygı güzel huy gibi şeyleri barındırıyor. Bu yüzden evlenmeden mutlaka bilmek lazım, sanki bir hediye paketiymiş gibi kırmızı kurdalelerle sarılıp evlenilmemeli.. Zırt pırt en ufak bahanede, sıkıntıda, zorlukta aldatmakmi gerekir? Varsa bir problem çözümude vardır.. Mücadele edilir savaşılir.. Kolaymı sevip değer verdiğiniz nikahinıza aldığınız insanı öyle aldatıp incitmek...
O ten uyumumu evlenmeden önce düşünürüm ve ileride sorun yaratacak bir evlilik yapmak istemem. Evlendikten sonra olur da tahammül edemeyecek duruma gelirsem yine aldatmam ama ayrılırım.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aldatmak yerine ayrılmak daha mantıklı. ayrıca ten uyumu nedir aciklarmisiniz