İyi akşamlar arkadaşlar. Pazar günü düğünüm var ve bu sabah o bölgemi incelerken birden hafif kan geldi içim rahat etmedi ve doktora gittim. Tamamen cahilliğime oldu. Kızlık zarının artık olmadığını söyledi dünyam durdu. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDr Banu Ciftcinin videosu var bu zar meseleleri ile ilgili oyle bir kontrol dogru degil zaten soru trollse bile... Yuzde 50 deneyimsiz bir insanda dahi ilkinde kanama olmayacaktir ve bu normal bir seydir zar esnektir partner rahatlatildigi surece kanamaya yatkin bir zar bile kanamaz ya da belirsiz bir sekilde kanayabilir sızıntı gibi..2. 3. de de kanayabilir bunun bekaretle dogrudan bir baglantisi yok boyle seylere takilmayin kizlar iyi geceler diliyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya hic kanamadiginda neden deyip dr. gözükmek isterse. Cinsel iliskim hic olmadi anlattigim gibi
- +1 yıl
Off bunu deyen Kadin Dogum Doktoru ve Turkiyede hatri sayilir bir hekim youtubea yaz izle daha ne diyim.. Kan degil her sey zihniyeti duzgun olsun oraya bir sey sokma sen sakin ama bunlari dedim diye.. Doktor da zar bozuldu bozulmadi gibi hukum veremez dogru degil seni anlayamayacak biriyse zaten kanasa da kanamasa da dogru insanla birlikte degilsin.. her seye kafayi takma
Soran+1 yılBirakabilir ama ve Ailem takar
- +1 yıl
Nette git oku "travmatik kasima"zari yirtabilir en kotu bunu de.. ama dedigim gibi o videoyu bir izle bak
Soran+1 yıltamam tesekkur ederim
- +1 yıl
1 hafta içibde kontrole giderse. Zarın yeni mi yırtıldı yoksa eskiden mi yırtık ayırt edebiliyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. incelerken durduk yere zar gitmez ne yaptıgını tam olarak dersen yol var evet
08 Yorumla
Soran+1 yılElimle baktim. Dr. cok öndedir dedi olan oldu anlican cinsel iliskim olmadi hicbir sekilde tam anlattigim gibi. Pazara kadar cok az bir zaman var
Soran+1 yılCahillik ettim ve kaldim
Soran+1 yılKanamicam ama ozaman
Soran+1 yılama hafif kan geldi doktor da bozuldugunu söyledi o nasil olucak
+1 yılBana göre kızlık zarı diye bişi yok
ama eşin yerinde olsam ayrılırdım08 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani neden
- +1 yıl
Çok saçma çünkü
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılbilincli olmadi ki cinsel iliskiye girmedim hic
- +1 yıl
Reiz sorun o zaten.
o kadar saçma bişi ki
böyle bir saçmalıkta başrol oynayan insan ile evlenmem.
düşünsene bir lala ile evlendiğini
hayat geçmez.
zeka önemli
+1 yılDünyan neden durdu? Eşin bunu anlayışla karşılayacaktır diye umuyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılCevremiz bir duyulursa kimse inanmaz
- +1 yıl
Kimsenin duymasına gerek yok, eşin ile ikinizin arasında kalabilir bir durum.
Soran+1 yılBirgün duyulur korkusuyla yasamak istemem güvenemem
Gizli Üye(25-29)+1 yıloffffff zar patlasa nolcak abartmayın ya alt üstü bir zar , ilişkiye giren kişiler zarını patlatmadan her haltı yiyo , evlenicegin adama söyle güven varsa anlayışla karşılar
10 YorumlaNiye inceleme geregi duydun 25 yıl sonrami far ettin orda oldugunu? Bnce saglam bir yalan bul
112 Yorumla
Soran+1 yılTam anlattigim gibi durum elimle baktim dr. demekki cok önde oldugunu soyledi olan oldu anlican
Soran+1 yılAynen büyük cahillik ettim
Soran+1 yılNe alakasi var sacmaliyosun
Soran+1 yılyapmicam
Soran+1 yılBirliktelik
Soran+1 yılBaska yapicak biseyim yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kan öyle incelenirken gelebilecek bir kan değil. Bu yaşa kadar incelemedin de düğüne bikaç gün kala mı inceleyesin geldi😉alemsiniz yeminle😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Ne yaptın? İncelemek nedir ;) damat beye anlat durumu belki inanır sana...
04 Yorumla
Soran+1 yılGercegi bu ama söyleyemem inanmayabilir ayrica cevremiz bir duyulursa hersey daha kotu olur
Soran+1 yılHicbir fikrim yok düsünemiyorum hala soktayim
+1 yılNe yaptın orası kolay kolay kanamaz sadece bakmayla bişi olmaz
018 Yorumla
Soran+1 yılElimle baktim ve önde olurmus dedi dr. olan oldu
- +1 yıl
bir yanlış var ortada oraya bişi sokmadan kızlık bozulmaz her doktor da bilmiyor senin anlatımına göre yorum yapıp söylüyor
Ordan gelen kan ne renkti hatırlıyon mu
Soran+1 yılkirmizi ama biraz acik ti
Soran+1 yılcok az birseydi
- +1 yıl
Çok az bişi açık kırmızı renk kızlık kanı
Ama dudaklarını hafif açma ile bişi olmaz diyorum yinede belki zedelenir çatlar ama bozulmaz
Soran+1 yılDoktor öyle dedi korktum belki söyledigin gibidir
Soran+1 yılDoktor resmen gözükmüyor dedi olamaz dedim ya ben birsey yapmadim falan dedim
Soran+1 yılBazilarinda fazla önde olur dedi
- +1 yıl
Nasıl baktı ne yaparak baktı o bölgeye
Soran+1 yılZedelenince yinede kanarmi ozaman diyosun
- +1 yıl
Bence ilişkide kanar
Soran+1 yılElini icine degmedi bir cubuk tuttu gererek bakti ama onuda icine girdirmedi tabikide
Soran+1 yılama tarif ettigin kan geldi ya bilemiyorum ki isde doktor korkuttu baya
- +1 yıl
Tamam bazılarında önde olur diyor bu zamana kadar neden bişi olmadı WC’de silinirken bile bozulması gerekiyor o zaman ya da bisiklet sürerken mast yaparken bozulması gerekiyor
Soran+1 yılInan ki hicbir fikrim yok ama arastirdim 1-2 cm de olurmus dogru yani
- +1 yıl
O zaman nasıl olacak kızlık zar ameliyatı 5-7 bin civarında işin çok zor
Soran+1 yılHadi parayi buldum diyelim Pazar günü dugun
- +1 yıl
15 dakikalık bir operasyon bu
ne zarmış yahu buda?
birtürlü bu zarı unutamıyoruz?
kaç yaşınasınız?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılJqjsjsjd çok güldük KS olarak. Geçmiş olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aşkım düğünden önce incelerken bozuldu valla.
14 Yorumla
Soran+1 yılKomik bir durum degil..
Soran+1 yılBilincli olmadi.
- +1 yıl
. asnjsjsbahaba
+1 yılnasıl becerdin ya off diktirmeye git hemen
02 Yorumla
Soran+1 yılvakit yok
- +1 yıl
bir ozele gelsene
+1 yılDiktir
03 Yorumla