Tamam ikisi de birbirinden itici de, cinsiyetçilik yapmadan konuşursak hangisi daha iticidir?

Karşısındakini küçümseyen herkes, erkek ya da kadın fark etmez, iticidir. Sekste kendini öven de bir yere kadar itici ya da çekici olur. Her şey gün yüzüne çıkınca yapacak bir şey yok. Övgülerinde haklıysa başımızın üstünde yeri var 🤭
Kendini övenden korkarım genelde abartı ya da külliyen yalandır anlatılanlar. Kadına gelince, bir erkeği yatakta küçümseyecek ise önce bu konuda kendi uzmanlığını ispat etmiş olması gerekir. Ki çiftlerin arasında olan hiç bir şey aşağılama, hakaret, küçümsemeyi hak etmez özellikle seks gibi psikolojik faktörlerin birebir olumsuz etkileyebildiği bir konuda.
Cevap
35Cevap
Küçümseyen hangi cins olursa olsun daima iticidir.. Eğer övgülerin altı doluysa bı yere kadar çekilebilir. Ama küçümseme olayı hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir durum benim için..
Ikiside gereksiz ergen işi bana göre
Kendini öven erkek bana göre bakire ve ukalanin teki küçümseyen kadınsa kapının dış mandalı mi desem sazan mi desem bilemedim 🙄
Gif çekici gerisini bilmiyorum 😀
Al birisiniiii vur ötekisineeee..
ikisiide iticiiiii... Ayrıcaa sekkss bu her an ne olacağı belli olmazz o yüzden övünmeye gerek yook, övündüğün şey seni o an yerin dibine de götürebilirr götürmeezzseee zatenn bulutların üzerine çıkartırrr😉 o zmaanda partnerine övgüler yağdırmak daha zevkli olur..
Seksi beceremeyip yapmak için yapanlar😒
Fanteziye biraz özen verilmeli
Bu arada açıklamayı okudum da meraktan soruyorum 1 metre olan var mı cidden😮 neyle besliyosunuz ya fldldkskd
😂 huyum batsın
Sevgili dostlar güzel ülkemizde kadın erkek fark etmez ziyalar bitmez bu eğitim seviyesinin düşük olması ile alakalı bir sorundur. Bana sorarsanız cinsellikte en itici şey çiftlerin önceki eski tecrübelerini yeni ilişkileri ile kıyaslamasıdır bundan daha itici birşey olamaz örnek olarak ahmet baya bir iyiydi veya ayşe hayır diye birşey bilmezdi her türlü beraber olurduk on numara hatundu böyle konuşmalar kavgada bile söylenmez
Eski sevgilim kendini çok övüyor du ve hoş değil kendini ovup küçümsemek
Peki övdüğü kadar iyimiydi bari
@sessizzadam_ yapmadık
Niye övüyordu o zaman konusu neden açılsın ki
@sessizzadam_ sanal
Sanaldan mi seks yapıyordunuz
@sessizzadam_ ewt
Nasıl bir duygu sanalda yapmak
@sessizzadam_ zevkli
Pardon kardeş kusura bakma
@pulsarr kb.
Kendini öven erkek ve kendini düşünen erkek hemen soğutur artık kendini düşünmeyen erkek kalmadı mı emin bile değilim
Sürekli kendini ovmek veya karşındakini küçümsemek her durumda iticidir bence, sadece bu konu için geçerli değil. İkisinde çok itici
Adam gibi seks yapmayı bilmeyen tipler zaten öyle insanlar @vandetttaaa
İkiside iticidir çünkü iştir kişinin aynası sözüne bakılmaz. Kimse sultan değil padişah değil, kimse seks tanrıçası değil.. Beni küçümseyen kadının suratına tükürürüm hiç bir zamanda kendimi içmem ancak yapa bileceklerimi deklere ederim
Beğenmiyorsan benimle ne işin var diyemeyen daha itici oldu artık çünkü bu tip insanlara yüz vererek daha da saçmalamasını sağlıyorlar.
Küçümseyen kadın daha itici. Erkekler övülmeyi takdir edilmeyi severler. Biraz egolu davransa sıkıntı olmaz ama küçümsemek çok kötü ve kırıcı bir şey
Karşısındakini küçümseyen iticidir net. Uyum olmaz anlarsın, zevk almaz anlarsın ama küçümsemek nedir? Herkes herkesle zevk alacak diye bir şey yok.
Kendini öven erkek başta çekicidir, icraat yoksa iticidir 😄
Ovulmeyen insan kendini ovmek zorunda kalir.
Asagilayan insan ise hep pohpohlanmistir
herkes tarafindan kandirilmistir her iki secenekteki insan turu de
İkiside hoş değil itici davranışlar.
Cinsellik tamamen iki kişinin yatakta birbirine olan hisleri ile olur ve saygı içinde olur diğer türlü olan ilişki cinsellik değil sadece gereksiz bir ihtiyaç gidermedir.
herkes yerini bilmeli hadsizlik yapmanın alemi yok bu konularda kendisiyle övünmelerin yatakda şişme bebek gibi yattıklarından haberleri yok 😏
Kadın-Erkek hatice değil netice önemli her iki taraf içinde sabah yüzlerini görmek isterdim yalanlarinin ardından
kendini öven erkek daha itici,. yatakta herşey belli oluyo zaten
karşımdaki beni küçümsese küfürü basar git yatağımdan derim
kendini öven erkek daha itici. kadınların geneli zaten hiçbir şeyi beğenmezler, alışığız.
Küçümseyen erkek tabi ki.
Hahaha ben başını okuyup sonunu kendim getirmişim 😂 Küçümseyen kadın daha iticidir, kendine güvenen özgüvenli erkek iyidir.
Kendisini öven erkek iyici bırakta ben öveyim..
itici yani 🤣
anladığını biliyorum ama ben düzeltmek istedim 😃
İkiisde birbirinden iticidir
Kendini öven erkek daha itici egocu oyk 😄
Ağzı boş laf yapasın dilin çalışsın erkek için kadında ağzına alacak ağzını öyle kullanacak erkek 1 metre isteyen kadınj tek postada 30 dk sevecek aklı başına gelecek öyle sallaması değil icraat lazım
Öncelikle o kadar güzel bir noktaya değindin ki sana teşekkür etmek isterim benim görüşüm ikisinde birbirinden itici ve iğrenç her ne olursa olsun sonuç olarak partnerin mutlu olması önemli sonuçta
Ne demişler sen kendini değil başkaları seni övsün 😊 beni övenler varken kendimi övmem 😊
Bence ikisi de yaa ikisi de sekste olmaması gerekir
bence ikiside itici cünkü öven erkek işte şöyle kızdı bir bilmem naptım... der kadında yok boyu kücük bu ne derk hatta daha cok şey varda demeyim neyse :)
Kiyaslanacak şey değil ikisi de itici
Ikiside birbirinden itici
Bence karşısındakini küçük görmek çünkü kendini öven insan bir yerden sonra ne kadar itici gelebilir ki ama başkasını küçük görmek bence en iğrenci
Ne biliyim seks mi yaptığımız var😂
Olur birgün olur 😂😂
Evlenmeden olmaz dedik 30'umuza kadar yolu var daha
Belli olmaz boşluğuna gelirse bir gün hiç isteğin olmuyor mu
Boşluğuma gelmiyo yeterince meşgulüm zaten
Hiç isteğin olmuyor mu
Haddinizi aşmayın bence
Peki👍
Kendini matkap sanan erkek iticiligi
İkisi de aşırı itici bir davranış
Iyyyy ikisi de itici
İkiside birbirinden kötü
Demi ama
Aynen
😊
kadın daha itici bence.
Önce kendisini öven erkek daha içecekler
İkiside birbirinden itici ve soğuma sebebi
İkisi birbirinden itici
Kendini öven erkek gerçek değilse çocukça
Bence ıkiside aynı derece itici
Küçümseyen.
Çık laf boş laf
İkisi de kötü, kalp kırmaya gerek yok
İkisi de beş para etmez
Her ikiside iticiler
İkisi de itici
İkiside
Erkek daha iticidir.
itici işte derecelendirelemiyo
Ikisi de biribirinden kötü
Her ikiside
gucumseyen
İkiside iticidir
Icraat önemli
Küçümseyen kadın
Erkeğin kendini övmesi hoş mu yanj @ronyaaaaaaa
Hayır hoş değil ama aşağılamak daha kötüüüüü
Kendisini istediği kadar övsün çok da takmam, gülerim belki ama aşağılamak çok İğrenç
O konuda haklısın tabikide @ronyaaaaaaa aşağılamak çok daha kotu olmaması lazım zaten ama seks anında insan kendini övmek yerine icraatını göstermesi daha güzel olur 😇
Her ikiside boş
İkiside aynı poh 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?