Sizce vücuduma uygun seks pozisyonu hangisi (profil resmindeki benim) ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBırak pilates yoga ile uğraşmayı
O zaman en iyi “büyük değişim” hareketi için umutsuzca gayret ederken seksi hayatımızın içine katalım. Kemerleri bağlayın çünkü işte size kalori yakmak için 5 eğlenceli cinsel ilişki pozisyonu
1. Ateşli Seks: Padahastasana (eller ayakların altında)
Bikram Yoga’nın sekse en müsait hareketlerinden biri olarak bu düz eğilme, Ben Dover’in seks karşılığıdır.
Kan penise hücum ederken beyninize, nargilenin karın kaslarınızı hava doldurmasından daha çok oksijen gider.
Ayağınızı kaldırarak durumu ısıtın.
Kalori: **58-68 kg arasında mısınız? 30 dk boyunca arkadan seks yapmak nereden baksanız 250-350 kalori yaktırır.
2. Sadece Uyuyakalmayın: Misyoner
Eğer yatay tango cinsiyet eşitliğinde saatleri geri almaksa, bu tembel anne-baba pozisyonudur.
Ama erkeğin tüm kalori yakma durumunu ele geçirmesine izin vermeyin, kendi arsız dürtmelerinizle onun kalçasına dokunarak kendinizi güçlendirmeyi deneyin.
Bonus: Tüm gücünüzle kalça kaslarınızı sıkın; partneriniz ağlayabilir bile.
Kalori: Sadece 10 dakikalık bir İngiliz-Amerikan egzersizi 250 kalori yaktırabilir.
3. Seks Kaplanı: Squat
Yatak odası rutininize squatları ekleyerek partnerinizle bir “Çıtır Kızlar” filmi çevirin.
Onun görkemli dağına tırmanın ve düzgün bir çömelme pozisyonuna yerleşin. Göğüs yukarı, omuzlar geri ve onun göğsünün her iki tarafında da ayaklarınız olsun.
Sabitlik için onun kalkan ellerini kullanın ve onun bayrak direğinin, sizin
ayaklarınızı, karnınızı ve kalçanızı ayarlaması için rehberlik etmesine izin
verin.
Eller olmadan mı? Gerçek bir gladyatörsünüz.
Kalori: 58 kg’lık bir insan, 15 dakikalık bu denge hareketini yaparak en az 100 kalori söndürebilir.
4. Tüm Vücut Yakın Temas Halinde: Destek
Çıplak gözle bakınca yarı baş aşağı pozisyonu, tüm kadın katılımcılar için çocuk oyuncağıdır. Ama dirseklerinizin üstünde durarak, göğsünüzün üstünde değil, ve karın kaslarınızı sıkarak seks egzersizinizi artırın.
Ve unutmayın: Nefes alın, başınızı düşürmeyin ve arkaya doğru zorlamayın.
Kaloriler: Kalori yakımını 221 çentik olarak sayabilirsiniz. Tabi bu eğer bir saat dayanabilirseniz.
5. Sevişme festivalinize üçüncü bir top katmak erkek arkadaşınızın gözünden bir katkı sağlar fakat bu küre mutlaka kişisel sirkinize bir heyecan aşılayacaktır.
Birbirinize sarılmayı tercih edin çünkü denge ve birbirinizi sıkıca tutma, sayısız seks-egzersizi pozisyonları keşfederken anahtar kelimelerdir.
Kalori: Buna devam edin ve 350’den fazla kaloriyi ateşleyin.
Şimdi… seks partneri bulmak üzeresiniz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFir bir vücudun var. Şişman değilsin. Her pozisyona uyabilirsin. Ama önemli olan hangi pozisyonlarda daha fazla zevk aldığını keşfedip onları daha fazla kullanmandır. Kaldı ki şu vücut şekli şu pozisyonları yapar, bu vücut şekli bu pozisyonları yapar gibi bir genelleme de söz konusu bile olamaz.
00 Yorumla
Bence bu fotodan onu söylemek zor; esnek misindir?
Ama denemesiysen bence şunu dene; benim gördüğüm tüm kızlar bunda aşırı hoşlanıyor🤔🤔 g noktasına mı denk geliyor bilmiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
91Cevap
+1 yılHer türlü pozisyona gelirsin, ama esnek misin bilemem...
12 Yorumla- +1 yıl
Yoga ve pilates yapıyorum
- +1 yıl
Tamam o zaman her türlü giderin var
Obez olmadığına göre herhangi bir pozisyon kısıtlaman olmaz diye düşünüyorum
20 YorumlaVücuduna uygundan cok senin zevk alacagin pozisyonlar önemli. Bunu da ancak sen bilebilirsin
56 Yorumla- +1 yıl
Siz dogy :)
- +1 yıl
Öneriyi ben verdim ona teşekkür ediyosun 🤣
- +1 yıl
Bence haklıyım ama:...
Gizli Üye(25-29)+1 yılUygun bir pozisyon yok güzelim.
Her pozisyon yapılmalı...
Özellikle benim favorim tereyağ çalkalayan pozisyonudur bilmeyenler baksın doruk noktasıdır ve G noktasını bulmada birebir tabi bu "15" ve üstü için mümkün
20 iyidir ama hep buldum :)00 Yorumlaerkeğin seni duvara dayadığı her pozisyona girersin sana duvar şart duvar gibi sert olacak biri de şart bol şans ;)
20 Yorumla
+1 yılSeninle kucakta ve doggy süper olur. Ama doggy yaparken bacaklarını açarsan zevki sen çok fazla yaşarsın, bacakların kapalı gibi olursa partnerin zevki yaşar.
10 YorumlaOff Elçin Sangu zannettim, Ludovica Martino çıktın.
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılMisyoner, doggystyle ve cowgirl ile uçurursun bence. Yani geriye de pek bir şey kalmadı anlıyorum ya da kucakta zıplatılası bir vücut tipin var. Bence her pozisyon için iyisin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence her pozisyon gider size, vücudunuzun herhangi bir pozisyona engel olacak bir durumu yok bence. ama tabi sizi kaldırabilecek güçte ve sizden kısa olmayan bir partner gerekir :)
00 Yorumla
+1 yılalt tarafi görmediğim icin bisey diyemem ama göğüsler e bakarak tahmin edebilirim kaşık pozisyonu. doggy size acı verebilir. yan yatarak daha rahat edersiniz.
00 Yorumla
+1 yılVücudun hoş. Ve çoğu pozisyon için uygun. Dilediğini yapmakta zorluk çekmezsin. Gerisi senin zevkine kalmış. Teşekkürler 🙂
00 Yorumla
+1 yılİşini bilen her türlü pozisyona uydurur seni gayet güzel ve çekici bir fiziğin var 😊 kusura bakma ama özellikle göğüslerin tam benlik 🙈🙈🙈👍😊☺️
00 Yorumla
En uygunu bu 😉😉
00 Yorumla
+1 yılbacaklarini ayiracaksin once emecen sulansin diye sonra sertce girip cikacak en uygunu bu kucakda da iyi sen uste ol ve zipla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her pozisyona uygun ama yüzyüze daha iyi olur diyorum.
00 Yorumla
+1 yılGangbang tam sana göre, şekilden şekile girebilirsin..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer pozisyona ugunsun, tabiri caizse evire çevire sevilmelik
00 Yorumla
+1 yılFiziği iyi de vücudun esnek mi. Doggy bacak omuza vs
00 YorumlaOlgun ve hatları düzgün bir vucut yapın var biraz kişisel beceri ile her türlü pozisyonu yönetebilirsin bence
00 Yorumla
+1 yılResimdeki sensen her pozisyona uygunsun bence ama doğru seksi bilen erkeği bulursan
00 YorumlaBu soru gerçekten saçma olmuş. Vücuda uygun pozisyon ne la?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Esnek bir vücut yapın var gibi bence senin için farketmez şahsen şekilden şekle sokarım ben seni 😄
00 YorumlaNet doggy derim ama esnek de duruyorsun... 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Evet yoga ve pilates yapıyorum
her pozisyona gelirsin ama önemli olan senin istedigin pozisyon hangisi ;)
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir genelleme yok yani vücuda göre felan ama sana her pozisyon gider yavru ceylan sjsjsj
00 YorumlaKendini bırak her pozisyona sokarız biz seni 🤣🤣🤣
00 YorumlaTen uyumu olduktan sonra hepsi ama ben daha çok duygusal sevdiğim için yüz yüze bakıp öpüşmek daha iyi tabii
00 Yorumla
+1 yılHemen hemen her pozisyona gider vucudunuz. Gercetken idela bir vucut...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni domlatıp silkmek güzel olurdu. Bacak omuzda da iyi bağırtırım seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende öyle bir ayrıntı gördüm ki ve onun için öyle bir pozisyon var var ki sen bile dayanamayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudun fit her pozisyona. uygun görünüyor esnekmisin bunu bilemem
00 Yorumlahangi dil sizi yumuşatır.
hangi şekillere girersin00 Yorumla
+1 yılZıplamayı seven bir yapın var üstte kal sıkıldıkça değişirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsana en uygun pozısyon ayakta kucakta olur dıye dusunuyorum
00 Yorumla sen yeterki ver havada karada denizde ateşini alırlar
00 Yorumla
+1 yılBacak omuza.. gözlerinin içine bakarak en derine girmek vardı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucakta çok iyi zıplarsın gibi kondisyonun nasıl 😂
10 Yorumla
+1 yılSeninle seks yapan pozisyon zenginligi yasar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. En zor pazisyonları bile yapabilirsin korkma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvire cevıre dedıklerı gıbı herseye gelırsın sen
00 Yorumla
+1 yılBeyin yakan sorularda bugün...
00 YorumlaHer pozisyon olur sana
00 YorumlaHangisini seviyorsan onun sert hali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer pozisyon uyar sana, cunki fiziğin uygun
00 Yorumla her pozisyona girer bu vücud sorun yok...
00 Yorumla
+1 yılFiziğin fith doggy kucak cowgirl harika gider
00 YorumlaSen sırtüstü yapmalısın bence mükemmel olur
00 Yorumla
+1 yılKucak ve doggy
10 Yorumla
+1 yılRiding:))
10 Yorumla
+1 yılDenemeden bulamazsın aç kamasutra dan seç 😅
00 Yorumla
+1 yılHepsi uyar çünkü minyonsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBacaklarını görmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılBilmem sexs yapmiyorum
00 Yorumlagiremediğin pozisyon var mı
00 Yorumla
+1 yılDoggy, kaşık ve ters cow
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Her pozisyona girersin sen doğru erkeğin altında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Çalışkan biri isen kucakta iyi olur
00 YorumlaKucakta ve banyoda suyun altinda domaltma
00 Yorumlakucak ve bacak omza iyi gider kalçan güzelse dogy
00 Yorumla
+1 yılmisyoner iyidir :D
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği