Önemli değil , nasıl olsa dahasını isteyecektir zira ona bu talep hakkını açmış oluyorsun. Ve aranız bozulduğunda en kapalı fotoğrafın bile büyük problem olabilir. Flört ya da sevgili kutsal biri değil, daha sık görüştüğün bir elin oğludur nihayet, ve bazı konular tatlılıkla bitmeyebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence her erkeği etkiler böyle fotoğraflar hatta açık seçik fotoğraflardan daha çok etkiler
Açık saçıklar merak uyandırmaz, ben de öyle düşünüyorum.
5 yıllık evliyim eşimle sevişirken bile her zaman üzerinde bir kaç parça bişeyler olması beni daha çok etkiliyor diyebilirim :)
Bence de, umarım flörtüm de böyle düşünüyordur
Fotoğraf attığında verdiği tepkilerden bunu rahatça anlayabilirsin :)
Beklediğim kadar 'açık' tepkiler vermez diye düşünüyorum
O zaman bir adım öteye git duştan çıktığında da gönder eminim bir yerde saklayamayacaktır duygularını :)
O fazla davetkar olur 🙊
Bundan fazlası görünmeyecek ama fotoğraftada :) eşimin attıklarından örnek göstermek isterdim 🙈
Paylaşmak sorun olmaz mı🙊
Yüzünü kapatırsam olmaz neden olsun :)
Mesaj atıyorum o halde (:
İnstaya atabileceğin fotoğrafları ona da atabilirsin elbette ama fazlası sonra seni sıkıntıya sokabikir
Normal hoşuna gider gögüsler hafif belli sorun değil bence.
Böyle bulanık resim çekip atarsan bir bka yaramaz...
hepimizin gider illa sadece flörtüne göndermek zorunda deilsin assdadsd
Yatağında uyandigi an hoştur
Sonradan şantaj malzemesi olur
Açıklamada yazdığım gibi, açık saçık fotoğraf değil
Önemli değil , nasıl olsa dahasını isteyecektir zira ona bu talep hakkını açmış oluyorsun. Ve aranız bozulduğunda en kapalı fotoğrafın bile büyük problem olabilir. Flört ya da sevgili kutsal biri değil, daha sık görüştüğün bir elin oğludur nihayet, ve bazı konular tatlılıkla bitmeyebilir.
Haklısınız.
Dekolteli falan mı diyorsun.
Detaylara dikkat eden biri ise hoşuna gider
At ya nolcak
Ben severim...
gider tabi
saçma
gönderme gözünde değerin düşer
ben çok güzel şeyler düşünürüm mesela
ama dahada fazlasını ister bundan emn ol
Tatlısın bayaa
Benim gider