Göğüs dekoltesine bakıp bakmamayı olgunlukla değilde yaşamışlık, doymuşluk anlamında düşünürsek daha yakın cevaplar bulabiliriz. Ayrıca beylerin hanımlardan çok daha fazla görsellik ten etkilendikleri gösterilmiştir. Yinede yaşamış, doymuş bir bey dahi dekolteye duyarsız kalacaksa bunu ahlaki değerlerini ön plana alarak, gençlik heyacanına kapılmayarak yapabilir. Sevgiler.
Göğüs dekoltesine bakmamayi gerçekten olgunluk olarak mı degerlindiriyorsun? Hele ki, sokakta karşılaştıkları herhangi bir kadının ilk neresine bakarsınız sorusuna %88 gibi bir oranda göğüsleri cevabını veren bir cinsiyet.. Ki emin ol kalan % 12 nin en az yarısı yalan söylemiştir
kadınlar dekolteyi neden yaparlar acaba? tabii ki güzel görünmek özellikle de dikkat çekmek için. yani bu durumda dekolteye bakmayan erkekten şüphe ederim. bakmamak olgunluktan değil, dekolteyi yapmaya çalışan kadının pek bakılası bir dekolteye sahip olmamasıdır bence.
Olgunlukla ne alakası var bunun? Olgunluk böyle bir şey değil. Tadım tuzum yoksa çıplakta karşıma çıksa bakmam, ama libidom yüksekken göz illa ki kayıyor. Önemli olan usturuplu olmak, sınırını bilmek.
Dikkat çekici olan herşeye bakılır.. Kız halimle ben bile bakıyorum bazen.. Derin dekolte giyen bir bayana ister istemez göz kayar.. Bunun olgunlukla bir alakası yok.. Önemli olan bakarken ne düşündüğür.. Belki de gögüse değil kadının cesaretine cüretkārlığına hayran kaldığı için bakıyordur.. Bakana değil baktırana sormak lazım.
olgunlukla ne alakası var. doymuşlukla alakası olabilir. bazen bayanlar bile bakıyor. birde bakmayı abartmamak lazım. tabii bayanlar bu dekolteyı neden giyiyor. bence bakılmak beğenilmek hoşlarına gidiyor. iltifatlar almak. dekolte giyen bir kadın çok güzel olmasa bile etrafında bir sürü insan ve iltifatlar havada uçuşuyor
Kimse bakmasın diyorsan neden dekolte giyersin? Üstelik dekolte giyen kadına ne güzel kadın diye bakan erkek farklı, hemen seksüel hayal kuran erkek farklı bakar.