Neden biliyor musun gün içerisinde aklımızdan geçen ya da yaşamak istediğimiz veyahut etkilendiğimiz cinsel uyaranları bastırdığımız için uykuyla beraber bu baskılanan duygular bilinçaltında vücudu harekete geçiriyor ve cinsel istek tavan yapıyor yani biz uyusakta vücudumuz uyumuyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıldinlenmiş bir ruh, dinlenmiş bir beden. henüz odaklanmayı bozacak herhangi bir yaşam programı devreye girmemiş. yani sıfır kilometre. işten güçten günlük sosyaliteden dolayı ertelenmiş bir ihtiyaç var. yorgunluktan ertelenmiş ya da yüzeysel geçiştirilmiş bir ihtiyaç var.
işte bu nedenle henüz günün programı başlamamış kafa karışmamış ve dinlenmiş bir vücut ile insan sadece o anki ertelenmiş gerçek ihtiyacına odaklanır10 Yorumla
+1 yılBiz erkeklerde'de var bu ateşlilik özelliği sabah kalktığımızda erkekler bilir bunu, hiçbirşey yapmadan uyandığımızda dimdik bize bakıyo sabahları :) Nedeninin ise kaliteli uykudan aldığımız enerji ve uyku saatimiz ile alakalıdır sabah kalktığımızda yaşarız genelde.
10 Yorumla
+1 yıl- Yalnızca iyi uyuyanlar için geçerli bu yani dinlenmiş olmakla.
Bilinçaltında da gündüzler daha verimli olduğumuz zamanlardır zaten ama
bütün gece uyumamış birinin gündüze böyle bakabilmesi o anda zor olmalı.
Gündüz - Gece kavramlarımının modern dünyayla birlikte değişmesi de bunda etkili.
- İyi uyumuş olsam da sabahları seks aklıma gelmez.
Verimimi geleceğime harcama takıntımdan olsa gerek.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
+1 yılVücutlar daha dinlenmiş ve libido daha yüksek oluyor ee tabi birde bunu üstüne birde özlem yüklenince Yanardağ harekete geçiyor.
10 Yorumlasabaha doğru libido seviyesinin artması olayı varmış.
91 Yorumlasabah vücut dinlenmiş olarak kalktığı zaman birikmiş fazla enerjiyi testesteronlar dışa çıkarmak zorunda kaldığı için cinsel ilişki isteğini libre 500 e çıkarırlar buna tıpta libreyusboşaltus derler,, kadınlarda ise donçözdomelyuz diye adlandırılır ve sabah seksi her iki taraf için kaçınılmaz son olur zevki ise tartışılmaz😉🤣😂
10 Yorumla
+1 yılGece uyur zamaninda vucut ve tüm hormonlar gevşer yani uyku moduna girer, kendini nezaman uykuya kaybedersen ofline olur vücut. Ee ne demişler uyuyan ayiyi ve uyuyan prensesi birakin uyusunlar gerisi malum 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBende aynen bunu merak ediyorum.
Sanırım. Gece gördüğümuz ya rüyadan kaynaklanir ya da insanın yaşantısından.
Hem sabah vücut daha dinç olduğu için kendini hazır hissediyor insan sanırım. Ama Emin değilim genede. Sadece var sayım.10 Yorumla
+1 yılBence güzel değil ya, ağız kokuyor, daha ayılamamışsın tam falan.. filimlerden görüp etkileniyor insanlar..
41 Yorumla- +1 yıl
Naneli şekerle uyu agız kokmaz
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gece rahat uyku hormon düzeyini arttırıyor ve sabah olunca bir dokunuş o hormonların ateşlenmesine neden oluyor. Kafa rahat beden huzurlu olunca seks de üst seviyede oluyor.
10 YorumlaBunu bende çözemedim ama gün ışığı ile alakalı veya vücut dinlenmesi ile. Tüm duyu organlarınız rahatlıyor resetleniyor sonra o sıcaklık ve ıslaklık muazzam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılYeni gune başlamanin verdigi olumlu enerji, istek, umut, gune iyi baslama gibi yonlerin etkisindendir..
10 Yorumla
+1 yılbayılırım sabah yapılan seks günü güzel geçirmemi sağlar hele oral da yapılırsa offf diyorum devamında beraber duş sonra herkes işe 😘😘😘
10 Yorumlayapma yeni uyandım yanarız :D kadınlar için aynı şey geçerli değil gibi dursada okşayarak uyandırılmaya deliriyorlar :D
10 YorumlaYani sabahları bende o durum yok uyandıktan sonra "hay anasını yav yine ne ara sabah olmuş" diye sitem ediyorum ateşim falan gelmiyor hiç aklıma.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vücut dinlenmiş ve kendini toparlamis oluyor. Mesela o gece iki kez ilişki yaşadığım sabah 1 kere de uyanınca yapıyoruz ve gerçekten çok güzel oluyor
10 Yorumla
+1 yılGece sabaha kadar uyumuş ve dinlenmiş vücut doğal olarak daha dinç olur. Bu nedenle de sabah seksi iki taraf için de daha enerjik, daha zevkli olur.
10 YorumlaSebebi erkek bence :) her sabah erekte olunca bişeyler yapası geliyodur 😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüne rahat ve zinde başlamanın rahatlamanın hissine bide sevk heycan ve daha fazla rahatlık eklemek
10 Yorumla Vallahi bilmiyorum ama resmen libido tavan uyanıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. vücut dinleniyor kendini yeniliyor, sağlık bir uyku iyi gelir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dinlenmiş bir bedenin isteğidir. bilhassa kadınlarda daha fazla oluyor.
10 YorumlaVücutta kann basıncı ilk olarak libidoya gidiyor ondan sanırım
10 Yorumla
+1 yılBen çok istekli oluyorum yaa
Çatır çutur sabah seksi istiyorum 😍10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu sorunun muhattabı ben değilim.
Çavuş ne derse o😀10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece sabahmi ateşli olunuyormus bende herdaim ateş yüksek şahsen
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Kanka valla ben gün boyu azgnlıktan yerimde duramıyorum 😂😂😍
10 YorumlaBeden tamemen rahat, hormonlar son derece odaklı çalışıyor
10 YorumlaVücutta beyinde dinlenmiş hormonlarımız yükselmiş oluyor ☺️
10 Yorumla
+1 yılZaten sağlıklı her erkek sabahları kazık gibi uyanıyor
21 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan erkeğin sabah partnerine oral yaparak uyandırması
+1 yılUykunu almışolman ve cinsel arzularını doyuramamış olman.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yeni güne dinlenmiş bir vücudun verdiği geri tepki :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ama sabaha karşı elimde olmadan benim makina zıpkın gibi oluyor.. Bunu bende çözmüş değilim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılGune enerjik ve dinamik uyaniyorsun vücutta dinleniyor
10 Yorumla Çünkü vücut dinlengin oluyor ve ormanlar tavan yapıyor
10 YorumlaVücut ve zihin dinlenmiş oluyor, ve ilk uyanista vücut yüksek kalp atışlarıyla uyanıyor libido artıyor...
10 Yorumla
+1 yılErkekler için böyle fakat kadınlar için geçerli olduğunu düşünmüyorum🤔
02 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar içinde geçerli
- +1 yıl
Şaka yapmıyorum, cidden şaşırdım..
Ne ateşi be ben gözlerimi açamıyorum yataktan sürüne sürüne çıkıyorum51 Yorumla- +1 yıl
gece mı yogun oluyo
Bnim uykum oluyor genelde zaten hazirlanmam sac makyaj vs. Derken araya bide seksi sıkıştrmak guzel ama zamansz gec kaliyorum sonra ise. 🙈
31 Yorumla- +1 yıl
Zaten heyecanı orada bir acelecilik telaş 😀😀🙈
+1 yılVücut dinlendiği için hazır hale geliyor.
Bence güzel bir şey10 Yorumla
+1 yılErkekler neredeyse her sabah eriksiyon oluyor. Hormon olarak hazırız.. ama kadınları bilemem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. muhtemelen gece rahat uyuyup dinleniyoruz vücut enerji depoluyor ve sonucunda sabah Seksi oluyor:))
10 Yorumla
+1 yılUzmanına sormak lazım 😂 Her zaman benimki hazır o ayrı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılinsülin seviyesınden ama herkes bunu yasayınca kendı zeus ya da afrodıt sanıyor
10 Yorumla Çünkü vücut dinlenmiş oluyor ve libidomuz yükseliyor dinlengin olunca
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılVücut dinlenmiş oluyo penis daha sert ve ateşli oluyo
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sanırım herkesin söylediği gibi gece dinlenen vucut sabah dinç olunca hormonlar çoşuyor
10 Yorumla
+1 yılsabahları libido tavan yapıyo sürekli :D ve cok keyifli oluyo :D
10 YorumlaSabah kadını afyonu patlamadan sne ona patlıyırsun daha haz verici oluyor
10 Yorumla
+1 yılHiç denemedim. Bu yüzden nasıl bir duygu hiç bilmem.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Üzerimizi örtüyoruz ya havada sıcak o yüzden ☺️☺️😃😃
00 YorumlaYo bence öyle olmuyoruz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılVücut bütün gece dinlendiği için
10 Yorumla Ondan sabah güneşi alıyorsa eğer o yüzdendir.
10 YorumlaGece biriken testesteron ve östrojen sayesinde 🙈
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılgece boyu ates birikimi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ateşimiz yüksek ondan🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılİstekli olmak hormonal durum
10 Yorumla
+1 yılbenim geceleri daha çok oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman ateşliyiz 🤣
10 Yorumla Sabahları doğal olarak daha errkte oluyoruz.
10 Yorumla
+1 yılVücut dinlendiği zaman dinç olur ve istek artar.
10 Yorumla
+1 yılYeni bir gün yeni heyecanlar
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat