Haklı değilsin : )
Bırak bu yönünü görsün. Olduğun kadını saklama. o senin kocan. Tanga ve beyaz gömlekle seksi bir pozunu o işteken göndermen salak olduğunu düşündürmez ama izin alarak eve koşmasına neden olabilir.
Ne istiyorsan git al ve nasıl istiyorsan öyle davran Hatta resimlerle beraber akşam sana ne yapmasını istediğini de anlat bir kaç cümle ya da vurucu bir kaç kelime ile.
Utanma. Sadece kendine güven. İnan bu bile başlı başına seksapeliteye etki edecek.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO senin kocan ve sen onun karisisin,, birbirinizi en saf yani natürel olarak gören kisilersiniz,, eşini etkilemekten, onun ve kendinin cinsel hayatını renklendirmekten kesinlikle utanmamalisin,, evde eşin için bakımlı olmalısın, öyle ki eve gelmeyi iple çekmeli, gece yatarken aklında sen, gündüz evden çıkarken aklında sen olmalısın,, is yerindeyken ona mesajlar yazabilirsin, sıcak olduğunu, bir an önce gelmesini , dudaklarını islatmasini yazabikirsin, ona fotoğraf göndermene bile gerek yok ama olursa kaymaklı olur tabi,,
19 Yorumla- +1 yıl
Ve bu arada bunları yapınca senin salak olduğunu değil seksi ve baştan çıkarıcı olduğunu düşünür 😋😋😋 ki eşine bunları yapmak istemen bile gayet seksi bence
Soran+1 yılTeşekkürler eşim sakin yapıda bir insan hoşuna gider mi bilemiyorum
- +1 yıl
Sakin yapıda biri de olsa netice olarak bir erkek,, ve sekse karşı koyabilecek bir erkek yoktur☺️
Soran+1 yılÇok sağol mesela sütyenle bir fotoğraf çekip yollamayı düşünüyorum seni özledim diye ama eve gelince ne yapacağım ya modunda olmazsa rezillik gibi geliyor bana
- +1 yıl
Sutyenle cekmene gerek yok aslında, diz üstü ve dekolteli bir elbise giyip, fotoğraf cekip gondererek elbisenin nasıl olduğunu sorabilirsin,, daha fazla heyecan vericidir bu
Soran+1 yılDaha iyiymiş bu
- +1 yıl
Cok daha güzel şeyler var
Soran+1 yılNedir anlatır mısın
- +1 yıl
Burdan mı anlatayım
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden salak olduğunu düşünsün ki aksine onu arzuladığını belli etmen onun daha da hoşuna gider. Bana göre bir evlilikte cinsellik es geçilmemeli sonrasında ortaya çıkan sorunların altında hep cinsellik yatıyor çünkü. O senin eşin yani bazı şeyleri ondan bekleme sen bir adım at aklına ne geliyosa yap hem onu da cesaretlendirmiş olursun. Eşlerinden bu hareketleri göremeyen o kadar çok erkek var ki seksi giyinmek istiyosan fotoğraf göndermek istiyosan bence harekete geç.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru.
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Böyle düşünmen asıl utangaç olmanı sağlıyor erkeklerin sevdiği bir durum neden bunu doyasıya yaşamıyorsun ki? Asla öyle düşünmez senin böyle yapman onun daha çok hoşuna gidecektir. Ve kesinlikle yapman gereken bir durum vede yapsan da olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Sonuçta eşin bunda utanılacak bir şeyler yok. Eşine karşı açık olmayacaksan kimse karşı olacaksın. BEnce çekincelerini bir kenara bırak ve ilk adımı atarak başla :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım yanlış düşünüyorsun. tam tersi peygamberin de emri var. eşinize süslenin işve yapın cilve yapın eve bağlayın zinadan uzak tutun der. siz süslenp püslenip işveli cilveli olun ki eşinizin gözü sizde kalsın. sizi arzulasın. dışarı gözü kaymasın.
00 Yorumla
+1 yılSen etkilemezsen başkası etkiler. Yap bence ilişkiyi monotonluktan kurtarır hem, heyecan katar. Kocan o senin nesinden utanıyorsun
00 YorumlaKademe kademe yaparsan bisey olmaz. Sen pat diye bir anda yaparsaHAYIRDIR der.
Bir gün frikik verirsin. Birgün içine sudyen giymessin. Bir gün içinden belli olcak tanga giyersin. Bunları gören zaten erkek ise dayanamaz.10 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı ve eşini kendine bağlamak için harika şeyler bence
10 Yorumla
+1 yılSenden yedi bin kat uzak olan bizlere bunu danışmaya çekinmiyorsun? Ama canın kadar yakın olan eşine güzel görünmekten mi çekiyorsun? :D o senin eşin. Onu mutlu etki o mutluluk katlanarak sana dönsün.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Utanma yahu senin helalin , eşin , kocan. Alıştıra alıştıra başla bence. Önce sexting tarzı erotik mesajlar gönder, sonra fotolara geç, sonra videolar olur falan filan devam et. 😷
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tepkisini ölçmekse niyatin cok acık yerine dekolteli seyler dene.. evde ne var bilmiyorum ama sakin bir erki cıplaklık degil dekolte azdırır
00 Yorumla
+1 yılkocana yapmıycanda kime yapcaksın bence uygun dille söle kendin olmassan ilerde sorun yaşayabilirsiniz kocana yapcaksın tabiki
00 YorumlaEşinse neden utaniyorsun
Onu tahrik etmeye çalış
Göreceksin'ki çok memnun olacak10 Yorumla
+1 yılBence asla salak demez bence git hosuna gider aksine
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılutanmayın, aslında bunları yapmanız gerekiyor zaten :)
00 Yorumla kanka ev de yap da fotograf atmak ne 15 yaşında gibi ay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir kere dene ne tepki verecek bakarsın
odun kalasın biriyse bir daha yapmana gerek yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalıştıra alıştıra yap bir anda değil sevişirken söyle bazı fantezilerini ölç uyanık ol kızım. direkt pat yaparsan ulan der bizim hatun ne iş şüphe düşer aklına aman ha her şeyin bir yolu yordamı var
00 Yorumla
+1 yılUtanmam çok saçma. O senin kocan sonuçta. Tabikide yapacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bir yap sonra tepki yi görürsün direkt yatak odasında 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu öğrenmenin yolu nedir biliyor musun?
Bir gün etek giy normal etek. Onun görüş açısı olduğu noktada öne doğru eğilerek dur. Kendinden geçecektir. Alışacaksın10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Neden salak olduğunu düşünsün ki? Önce nabzını yoka sana böyle böyle şeyler yapsam de hoşuna gider mi diye sor. ...
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz sakin bir yapısı var o yüzden çekiniyorum
Soran+1 yıl5 ay oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşteyken gönderme mazallah azar o anda seni bulamaz sonrası malum
21 Yorumla
+1 yılbirden başlama. mini etek ve topukluyla başla. hoşuna giderse belli eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşin o senin neden utanıyorsun ilk gecede utanmadın herhalde.
10 Yorumla
+1 yılEsin odun degilse ve senin gibi bir esi oldugu icin heyecan duyuyorsa neden engelliyorsun kendini
00 YorumlaBence hic utanma yap gitsin sen yapmazsan o yapanı bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocana karşı neden utanıyorsun ki eşin sonuçta aynı yatakta yatıp kalkıyorsunuz bu utangacligini yenmeye çalış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. utanma ya o senin eşin içinden geldiği gibi yapmalısın
00 Yorumlabunda utanılacak birşey yok kocan seviyrodur zaten sen adım adım git baktın hoşuna gidiyor kocanın karşılık veriyor devam edersin :)
00 YorumlaDenemelisin esin gorunce gorunce zaten alt dudagi ucuklar
06 Yorumla
Soran+1 yılUtanmayayım yani
Soran+1 yılNe önerirsin peki
Soran+1 yılSağol
Az çok tanıyorsunuz eşinizi hoşnut olur mu öyle şeyden buna göre hareket edersen mutlu olursun
00 YorumlaUtanacak bir şey yok ki bunda hayat arkadaşın bence utanmadan çekinmeden yaşa istediğini
00 YorumlaSevgilin hanzo degilse utanma canim ne utaniyorsun güzel bı şey
00 Yorumla
+1 yılEşin bu sonuçta utanacak ne var senin gibi kadınları biz erkekler arayıp bulamıyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. O zaman yanlis yapiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskasina mi yapcan esine yapcan ama istiyosan benle bir dene
00 YorumlaOnun fikrini almaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılSende yeni gelin sendromu var sanirsam
00 Yorumla
+1 yılŞu gereksiz utangaçlıklara bir son verin artık
01 Yorumla
+1 yılDeğilsin yaparak yenersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama bence yapmaman hata olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Cevap sahibi+1 yılYavv aklına gelen herşeyi yap emin ol hoşuna gider hatta iş yerinde çıldırır video gönderirsen
böyle kariya can kurban
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılUtanma bir çok yöntem var gel anlatayım
00 Yorumla
+1 yılYap itin olur
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyosun
- +1 yıl
Yüzde 99 yüzde bir gay ise istemez
- +1 yıl
Benim çok hoşuma giderdi
Soran+1 yılNe önerirsin peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılişteyken gönderme ama evde giy yaşlar kaç sizin
00 YorumlaÇekip gönderme yarın hacklenirsin başına bela olur
01 Yorumla
+1 yılYapabilirsin
00 YorumlaGönder gitsin azıp eve gelsin
00 Yorumla
+1 yılBöyle karım olsa keşke
00 YorumlaHiç çekinme yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılişte bir türk kadını
00 Yorumla
+1 yılsaçmalık
00 YorumlaYapma bunu bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılSöyle işte neden yapmayayım
+1 yılSöyle karımiz yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeni etkile
00 Yorumla
Detaylı bilgi