Arkadaşlar sevgilime anal yapmayı teklif ettim, o da çok canın acır sana bunu yapamam dedi. Anal bu kadar acıtıyor mu bu kadar acıtsa da kadına zevk verir mi ne kadar verir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgilinin penisinin 18 cm uzunlukta ve kalın olduğunu hatta deneyimsiz olduğunu söylemişsin de o aniden girmeye falan kalkarsa makatın yırtılabilir. Günlerce oturmayı bırak tuvaletini bile yaparken acı çekersin.
Aksi halde eğer ki işini bilirse çok zevk alırsın. Genelde analı tercih eden kadınlar acıyı sevdiği için yapıyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Anal seks zevkli mi?
Anüs bölgesi duyu sinirleri açısından zengin bir bölgedir. Normalde sıkı halde duran bu kaslar gerektiğinde 6-7 cm’e kadar genişleyebilir. Anüs kaslarına uygulanacak fiziksel bir baskı, bu kasların açılmasına neden olur ve aynı zamanda daha önce deneyimlemediğiniz farklı ve zengin duygular yaratır. Anal seks sırasında, penisin anüste bulunan halka şeklindeki kaslara uygulayacağı baskı da cinsel haz hissetmenizi sağlayacaktır.
https://www.durex.com.tr/blogs/cinselligi-kesfedin/anal-seks-hakkinda-bilmeniz-gerekenler00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Bilinçsiz ve hazırlıksız yapmamak daha doğru.
Gerekli hazırlıkları yaparsan, zevk odaklı olursan ve partnerinde bu konuda deneyimli olursa ne yapacağını bilirse zevk alırsın.02 Yorumla
Soran+1 yılDeneyimli değil hiç deneyimi yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılO çocuğun kıymetini bil o zaman. Genelde erkekler ısrar eder anal için kadınlar hayır der. Adam ne güzel seni düşünmüş sen de çocuğun aklına sokma anal yapma fikrini
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok ayrı kaldık o süreçte seksting falan yaparken baya aklına sokmuş olabilirim :(
Cevap sahibi+1 yılO zaman geçmiş olsun şimdiden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
+1 yılAnal için partnerinin öncelikle seni iyicene alıstırması gereklı eger alıştırılmadan yapılan anal seksten zevk değil sadece acı hissedersin ama partnerin işi biliyorsa ilk girdiği andan sonrası zevkten ucarsın
00 Yorumlasağlığına çok zararlı öyle dillerde abartıldığı gibi ya da çeşitli sahnelerde izlediğin kadar büyütülecek ve abartılacak güzel yanı yok her yapan pişman yıllar sonra acısını hep çekeceksin hiç mi araştırmıyorsunuz milletin başına gelenler belli.
00 Yorumla
+1 yılBenim oartnerlerimden örnek vereyim. İlk bir kaçta yurtilir gibi acı hissettiklerini söylemişlerdi, daha sonra kucakta zıplamaya kadar en çok tercih ettikleri anal oldu 😉 yapandan yapana fark var
10 Yorumla
+1 yılBu kadının acı eşiğine ve erkeğin ne kadar anlayışlı ve sabırlı davranacağına göre değişir.
Hiç acı duymayabileceğin gibi bir daha denemeye bile tövbe edebilirsin...00 Yorumla
+1 yılSende yedin mi bunu , midem bulanır soğurum diyememiş. Yoksa kolay kolay bir erkek bu teklife hayır demez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacaksanız eğer hafif hafif seni hazırlasın ve yavaştan yavastan sen alistiktan sonra hızlanmaya baslasin. Yani bizde böyle. Sonuçta zevk için acı vermeye gerek yok
14 Yorumla
Soran+1 yılLavman vs gerekiyor mu bu hazırlanma aşamasında
Cevap sahibi+1 yılHayır. Hazırlıktan kastim giriş için hazırlık çağ yakmamak için keyif almanız için. Dil ve parmak ile hazırlık
Soran+1 yılAnladım böyle aşırı koku oluyor diyorlar ve sağlığa zararlı oluyor diyorlar doğru mu
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum zararlı olduğunu söylerler. bir arastir
+1 yılZevk alanda var acıdan kıvranan ciyak ciyak bağıranda var. Götüne güveniyorsan yap madem.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal doğru ve acele etmeden yapıldığında gayet keyfli birlikteliktir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıliste ya merakdan ya... dan gelir insanin basina ne gelirse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacı da verir
saglıga da zararlı
aleti de benimki gibi buyukse arka delıgın fena olur :D16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılarkadan yapmak sağlıksız aslında
ilerde problemler cıkar arkadaki kasların gevsedıgı için
Cevap sahibi+1 yılcinsellikle ilgili ne sorun varsa bana sorabilirsin
yanlış kimselerden bilgi alma:)
Soran+1 yıl17-18 cm falan aleti ama kalın acı verir mi sence
Cevap sahibi+1 yılevet zevkten çok acı alırsın üstelik hiç yapmadıysan
ve o da yapmasını bilmiyorsa sakın ona arkadan verme... sana o kadar diyorum
Cevap sahibi+1 yılgzlıden cıksam takıp atabılır mısın?
Cevap sahibi+1 yılcevabın olumsuz sanırım yazmadıgına gore.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapma sakın sevgilimin penisi büyüktü denedik canım çok acıdı iğrenç bir şey tavsiye etmiyorum
10 Yorumla
+1 yılKadınların cogu acidan zevk aldigi icin yapmak istiyor anladinmi
10 Yorumla
+1 yılSen neden istiyossun böyle birşeyi, sevgilin içinmi
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum
- +1 yıl
Fazla merakın ne kadar zararlı olduğunu söylemedilermi sana😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeyif alamazsın deneme derim. Ben de anal mast denedim sonrası eziyet verici
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zevk alan kadınlar var tabi ki ve sen o kadar iştemişsin bence yapın ki öyle bak duruma göre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinle mi yasamak istoyorsun yoksa yapmak mi istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle
Cevap sahibi+1 yılEger istegini torpuleyemezsen gorusebiliriz
Eğer acele etmeden yavaş yavaş yapılırsa ve aşırı zorlanmazsa zevk veriyor
00 Yorumla
+1 yılİlk acı sonra zevk alırsın
00 YorumlaBen çok yaptım çok zevkli
06 Yorumla
Soran+1 yılKadın için zevkli miydi
Soran+1 yılHayır çok zevkli diyorsun ya senin için tabiki zevkli olucak diyorum ki kadın çok acı çekti mi ve zevk aldı mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılVeriyor
70 YorumlaZevk verir mi bilmiyorum ama bana iğrenç geliyor.
20 Yorumlaİlkinde zevk almayı bekleme
00 Yorumla
+1 yılDöt deliği yapısına bağlı
00 Yorumla
+1 yılBen yaprdım
00 YorumlaDenemedim
00 Yorumladelik büyür altına kaçırmaya başlarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAcıtır
00 Yorumla
+1 yılBokunu tutamazsın göttten yapma
00 Yorumla
+1 yılacır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcıyor
00 Yorumla
+1 yılKimisine verir
10 Yorumlayapmak veriyor :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılVermez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyril benle yap xd
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem