doyana kadar her pozisyonu denemek mi daha zevkli en azgın anında kaçak riskli bir seks mi? Bence risk iyidir🙈

semaa19 sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İkisinin de zevki ayrı. Genelde ev içi tercihim
Ama bazen dışarıda kuytu köşede yakalanma korkusu ya da ani sevişme isteği müthiş heyecan veriyor
Yatakta uzun süreli de olmalı arada açık kuytu köşelerde heyecanda olmalı devamlı yatakta seks monotonlaşmaya başlar.
Sevgilim iş yerine ziyarete gelmişti. Tam da öğle paydosu saatine denk gelince ben sevgilimi görüp dayanamadım ve odamın kapısını kilitleyip sevgilimin ağzını kapatarak yakalanma korkusuyla hararetli bir seks yapmıştık.
Acik alanda ama bole yuksek zirvede olcak.. ben kizla kampa gitmistim dagin zirvesinde ucurm gibi biyerdi.. yasadim en buyuk zevkti.. deneyin.. d
İkiside iyi risk olunca adrenalin Artıyor daha ateşli oluyor risk olmazsa partnerinin bütün yerlerini keşfe çıkıp deliler gibi sevişip seks yapıyorsun
Yatakta tadını çıkara çıkara her pozisyonu deneyerek yapmayı tercih ederim. En az 20 dakika oral olmalı
İkisininde tadı bir başka bence her anın tadını çıkarmak en güzeli
Yatakta olması fark etmez ama süreli olmadan asla rahatlayamam 😃
En unutulmaz anımı bir restoranda yaşamıştım. Sanırım ben riskli olan yolu seçeceğim.
Risk yakalanma hissi heyecan her zaman iyidir çok canlı tutar zihni bedeni ruhu😉👍
kuytu köşeyi hiç sevmem
70 cm yüksek yatakta kafam rahat olcak
Hepsinin yeri ayrı kuytu köşede başlayıp yarım kalan bir meseleyi yatakta bitirmek daha cazip
Uzun uzun hissede hissede , ruhuna dokunma erişme tutkusu ile dokunuşlar...
Uzun birseks iyi bir partnerle mukemmel. olur acik alanda. seks ise heyecan verici ve adrenalin kadsr zevki. arttirir
Yatakta uzun süreee mümkünse 24 saat boyunca dinlene dinlenee
seks doyulabilen birşey değil ama uzununda tadı başka kaçak gizli saklı ykalanm korkusuyla yapılanında tadı bambaşka
Acık alanda daha heyacanlı olur cünkü yakalanma korkusu ve adrenalin üst seviyede olur.
Her ikisine de hayır demem ama kaçamak olaylar daha çok zevk veriyor ⚡⚡
kuytu bir köşede korku ve heyecan ile yaşanan kısa anlık gelişen bir seksi tercih ederim. tadına doyamazsın
Tam olarak ikiside değil. Bazen aklında hiç bir şey olmaz bir bakarsın aniden gelişir her şey o her zaman için daha iyidir
Doyana kadar her pozisyon denemek tadını çıkararak yapmak daha zevkli bence
Açık alanda seks. Heyecan olmadıktan sonra napiyim öyle seksi
bu anan mı baban mı gibi bir soru olmuş tabiki hepsi
Hepsinin zevki ayrı illa tercih yapacaksam yatak derim
Her ikisinin de zevki ayrı olur yakalanma riski ile yapılan seks daha cok haz veriyor
Tabiki yatak da uzun bir seks
Risk =başarı bebeğim😂
Uzun sureli herzaman tercihimdir
Yatakta uzun süreli olanı tercih ederim
Her ikisini de yaptım için fark etmiyor
İkisinin de yeri ayrı :-)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?