bu ikimizin arasında olan birşey, tabi ki duş alınacak üst değiştirilecek, bazen kadın çokçekincense aynı yatağa girmek istemiyor ama ille herşey ilk gece olacak diye bişey yok, bazıları sevişip , balayı oteline bırakıyor ilk seksini, tabi bu aradanızdaki bağa bağlı, ama kadında erkekte genelde toplumda evlenmeyi beklediği için ilk gece bazı kadınlarda dişiliğini ortaya çıkartıyor, erkek afallıyor :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben ortami isitmak icin odaya girerken selamin aleykum hacim diyorum ise yariyo 😇
Mescide mi yatak odasına mı giriyorsunuz anlamadım😂
bu ikimizin arasında olan birşey, tabi ki duş alınacak üst değiştirilecek, bazen kadın çokçekincense aynı yatağa girmek istemiyor ama ille herşey ilk gece olacak diye bişey yok, bazıları sevişip , balayı oteline bırakıyor ilk seksini, tabi bu aradanızdaki bağa bağlı, ama kadında erkekte genelde toplumda evlenmeyi beklediği için ilk gece bazı kadınlarda dişiliğini ortaya çıkartıyor, erkek afallıyor :)
genelde elini tutmayla dokunmayla öpmeyle falan başlar ama bazı çiftler bunu geçip direk yatakta çıplak birbirlerine sarılmayla başlarlar
böyle :)
https://www.youtube.com/watch?v=4ybQ0VxDd1wRahat olmak lazım daima ve akışına bırakılmalı bence
utanma olursa o ilişki yürümez. asla utanmamalı. içinden neler geçiyorsa söylenmeli yapılmalı
Kendini akışa Bırak olacak herşey doğaçlama olur en azından flörtlerim ile bende hep aynı oldu 😂
Hiç utanmadım bugüne kadar , sanırım bu kötü birşey. Herşey öpmeyle başlıyor
Öpmeye yaklaşabilirse
Yaklasamazsa uyursunuz kardeş kardeş
Utanmak yok bam bam bam
Isıkları kapat bişe gözükmez
Evlenirken o süreç yumuşamış mı gibi olur.
Çok tatlı oluyor bebeğim
İllaki olur utanma çekinme
Gerisi nasıl geliyor peki
Öperken geliyor yavaş yavaş
Ne kadar kaldı düğüne
9 ay
Şimdiden sıkıntısı bastı
Dahs varmış neden bu kadar tedirgin oldun
Aşırı derecede utanma korku
Korku neden var
Bimiyorum ama korkuyorum
Konuşmak istermisin
Fazla takılma bence rahat ol biraz
Kendime yaklaştırmam diye korkuyom yaklaşmasına izin vermezsem bu seferde bir sorun mu var diycek
Zaman vermesi lazım sana bu konuda biraz
20 sene önce attım ben o işi
Rahat olursAh herşey güzel olur
Alışırsın
#Emirhancankir1
O zaman geldiginde tecrube ederim 😃
Yaklaşmadım
Ragat ol kendını bırak
Bekarız be kanka
Ben utanırım yaa
Dudaklardan dizlere
Gayet sakin ve nazik