dogy de sürtünme zevk vermez. sürtünme için hem erkek hem kadına en uygun pozisyon horse riding tir. yanakları iyice açıp araya aldınmı olayı kopartırsın. ideal dogy 2 dir belden kavrarsın. 4 kadın için çok rahatsız bir pozisyon. o pozisyonda kalabilen varsa helal derim. eller ilerde yatak başlığında kaymayı engelleyecek şekilde tutması lazım ayrıca esnek olmalı da. estetik görünen her pozisyon zordur.
Ben 3 u kadınlar 4. Yu seviyor, 3 te kadının saçından falan çekiyorsun, abartmadan, 4 de kadın saha rahat ediyor, az yoruluyor, daha çok konsantre oluyor.. O yüzden doggy i 3 te başlayıp, 4 de bitiriyorum.. Hem benim dediğim hem de kadının istediği oluyor..😉
Doğrusu 4'tür. Diğerleri acemi duruşları aslında. 4. sırasına baş genelde yatağa gömülmüş olur ve kollar ilerdedir yatak başı vs. bir şeye tutunmak için. özellikle pilates yapanlar için gayet kolaydır
En guzeli uzerine otur fıstığının dudaklari arasina al dilini surt uzmnindan tavsiyeler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sadece sürtünme olacaksa 1. dışındaki pozisyonlar riskli, içine girme durumu olur, en ideal sürtünme 1. deki pozisyonda olur, zevklidir de. güzel sürtünür istediğin hızda ;)