8 aydır evliyiz, bir kaç gün önce eşim bana benden önce başka biriyle ilişki yaşadığını fakat bu ilişkinin sadece anal taraftan olduğunu itiraf etti, evlenmeden önce böyle bir şeyden bahsetmemişti konuşmalarınızda, şimdi ise beni çok sevdiğini ve öğrenmem gerektiğini, içinin rahat etmediğini söyledi. Ama psikolojim çok bozuldu, şu an konuşmuyoruz. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir düşün evlenmeden söylese ne yapardın? Belki ayrılırdın değil mi? Şimdi en azından bunu itiraf etmiş demek ki vicdanı rahat etmemiş. Psikolojin bozulmasın lütfen. Seni aldatmamış yalan söylememiş. Sadece tepkinden korkmuş. Lütfen konuşun içinizi saygı çerçevesinde birbirinize dökün ve konuyu kapatın. Arkanızda bırakın. Konuşmamak beyin çözümü olacak? Yazık etmeyin. Eminim o da kahrolmuştur
31 Yorumla
Soran+1 yılBen kaldıramam, boşanırım büyük ihtimal. Bir erkeği memnun etmek için kendi onurunu hiçe sayıp arkasını vermiş ve bunu bana şimdi söylüyor. Olmaz kaldıramam.
En İyi Cevaplar
+1 yılHer insanın geçmişinde yaşadığı iyi ya da kötü şeyler olabilir. Şimdiye odaklanmak lazım sen de geçmişinde bir kadınla ilişki yaşamış olabilirdin belki de yaşamışsındır. Eğer birbirinizi seviyor ve anlaşıyorsaniz geçmişte yapılan bir şey yüzünden bir evlilik hiçe sayılmaz..
50 Yorumla
Kank Senin yerinde olmayi ıstemezdim isin detayina inersen cikamazsin bende senin gibi biriyim bu konularda
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanacağım kardeşim, herkes yoluna bakacak. Ben kadın sığınma evi değilim.
Dürüst olsa evlenmeden önce söylerdi şimdi söylemesi asla onu masum kılmaz bence
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Araştırmak lazım 1 kere yapıp mı bıraktı
kandırıldı mı
alkollüyken mi yaptı
yoksa çok mu sevdi kaybetmemek için mi
anal’dan verenler genelde çok sevenler oluyor veya bana denk gelenler belki öyle bilmiyorum
ve 1’den fazla yaptıysa bunu ilişki sırasında anlayabilirdin diyeceğim ama bakirim dediğin için bir şey demiyorum
Belki kendini sana yama etmek için söylemedi
seni sevmedi sonradan sevdi vicdan azabı duydu
iyi düşünüp iyi karar vermek gerekir bu işlerde00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKardeşim evlenmişsiniz artık geçmişe bir sünger çek eşin büyük hata yapmış söylemekle resmen olayın tadını kaçırmış ama boş ver zor bir durum olsada takma kafana bir ömür sana yalan söylememek içi rahat etsin diye söylemiştir o kadar senin kuzacağın konu burda sadece baştan sana dürüst olmadığı içim olabilir ama işi uzatma bence seni anlıyorum zor bir durum ile karşılaşmışsın yinede uzatma
00 Yorumla
+1 yılÇok önemli bir sey mi bu sonuçta söylemiş. Ve senden önce olan birşey
25 Yorumla
Soran+1 yılTamam da evlenmeden önce neden söylemedi?
- +1 yıl
Söyleyememiş işte ama şu an sana dürüst davranmış bence pişman etme.. Herkes bir şeyler yaşıyor. Sen hiç yaşamadın mı? Farzet hiç yaşamadın evliliğinizi onada kendinede zehir etmeye ne gerek var? Samimiyetle söylüyorum yapmayın..
Soran+1 yılZaten evliliğimi zehir etmeyeceğim, boşanacağım.
- +1 yıl
Bencede ayrıl kiza yazık.
Soran+1 yılEn doğrusu bu olacak, daha 8 ay oldu, uzatmadan bu işi bitirmek lazım.
Kardeşim ben de takıntılıyım ama bana dürüst olaydı kabul ederdim ama neden evlendikten sonra söyledi ki ma karı
08 Yorumla
Soran+1 yılİşte kapağı attıktan sonra diyor ya
Soran+1 yılBenzin İstasyonu işletiyorum.
Soran+1 yılKardeş ben gururlu adamım, gotunuu dagıttırmasaydı gelsin cigerimi yesin ama olmaz öyle
Soran+1 yılSoğudum
+1 yılSen bakir miydin evlendiğinde? Hiç söylemeseydi haberin bile olmazdı. Kızcağıza haksızlık etme
15 Yorumla
Soran+1 yılBakirdim tabi
One öyle arkadan vermiş- +1 yıl
Demek ki sen bu kadını sevmiyorsun kardeş. Bitsin daha iyi
Soran+1 yılKardeş aynı şey başına gelse seviyorum deyip geccen heralde
- +1 yıl
Evet, o kadın seni aldatmaz. Anlamayacağın şeyi bile içi rahat etmemiş anlatmış sana. Anlatmasaydı ikinizin de hayatında bir değişiklik olmayacaktı.
Soran+1 yılBen geniş değilim gardaşım, kusura bakma
+1 yılBosanirsan onada kendinde yazık edersin bence bosanma
00 Yorumla
+1 yılYasadiysa bile sana baştan soylemeliydi orada yanlış yapmış ben olsam da çok kızarım
10 Yorumla
+1 yılBoşan kadın kurtulsun senden şu an bu tepkiyi veren biriyle bir ömür geçmez.
44 Yorumla
Soran+1 yılKadını tutma objektif ol.
Diyelim ki ben senin ile evlendim ve biraz zaman geçtikten sonra dedim ki senin en yakın arkadaşın ile yattım? Ne olurdu o zaman?- +1 yıl
Tutmak olarak sayılmaz. Sen sabit fikirli bir insansın saygı duyarım. Ama kadını affetsen dahi yine bir gün yüzüne vurursun o yüzden boşan ikiniz de yıpranmayın yaşınız gençken.
- +1 yıl
Kadın gitmiş seks yaşamiş ve sevgiliyken, sevgilisine soylememis. Eger bir halt yediyse evlenecegi kisiye soylemek zorunda. Bende evliyim ve benim kocam bana Şu an oyle bir sey derde ona güvenim hic kalmaz. Ama bosanmamda cunku bir bebegim olucak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden oncesi seni alakadar etmez. sana ne yapmissa yapmis?
47 Yorumla
Soran+1 yılO zaman yol alıp gidecek başka kapıya!!!
Cevap sahibi+1 yılPardon da sen kimsin ki yol alip gidecek diyosun? o senin malin mi? yetersiz erkekler karilarinin gecmisinde ne yaptigini kurcalar. belli ki sende yetersiz ve iktidarsizsin :))))
Soran+1 yılEv benim para benim sana ne oluyor? Yaran var ki gocunuyosun? Senin de var bir durumun heralde, gel sende bir deneyim yetersiz miyim iktidarsız mıyım diye kendimi 😀 mutluluk abidesi olursun ama sana tenezzül bile etmem 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet istedigimle sevisme hakkina sahibim erkekler kadar ;)) ve senden once senin gibi sig beyinli yobazi ben kapinin onune koyardim. para benim ev benim diyor bir de. kadin iyi yapmis iyi ki senin gibi aptali beklememis yatmak icin :DD
Soran+1 yılİyi yapmışsa salatalık gibi ortada kalacak 😂
Sende onun gibi olduğun için ya kapının yolunu tutacaksın ya da peçete gibi kullanılacaksın 😂
Öyle yaralısın ki yazık sana 😀
Hadi git erkeklerin peçetesi ol, ahaha
Cevap sahibi+1 yılAsil salatalik gibi kalan sensin. o senden bosanir isini de bulur hayatina da devam eder. ama sen ezik ezik devam edeceksin hayatina.
Soran+1 yılNe ezik devam edeceğim, senin gibi onun gibi 50 tanesi kapıma kul olur, benzin istasyonum var, tipim iyi, gencim. Bana bir şey olmaz yani anlıyo musun? Evlenmem biraz peçete kullanırım senin gibileri 😂😂
Yazık ediceksin boşanınca zaman ver bence evlilik bir kadar kolay değil affet:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıljigoloyum bakire olup bekarlığa veda yapanlar var en azından dürüst olmuş ve bekaretini sana saklamış
06 Yorumla
Soran+1 yılArka gittikten sonra neye yarar.
Cevap sahibi+1 yılşöyle söyleyim sadece arka ile kadın tatmin olmaz, o yüzden klitoris oral, sonrasından penis ile klitoris sürtme tahrik etme, kadının fantezisine göre farklı sak. so çeşitleri vs vs , karın bunu sana anlattıysa artık canı farklı bir şeyler fanteziler roleplay vs istiyor demektir aç gözünü karının isteklerini taleplerini fantezi ihtiyaçlarını gider yoksa daha fazla üzülürsün demiş olayım
Soran+1 yılBoşanacağım bitti.
Cevap sahibi+1 yılşu haldeyken boşanırsan o haklı olur ve tazminat nafaka vs ne isterse alır başka bir yol bul basit bir çözümü var
Soran+1 yılNe çözüm?
Cevap sahibi+1 yılkarınla sevişirken konuş farklı şeyler farklı fanteziler mi istiyorsun grup ya da başkasının anal yapmasını özellikle genç vs bunları sor, ben bir kaç kişiyebu şekilde yardım ettim jigolo ister misin diye sorup ayarladılar sonra suç üstü yapmış gibi delil elde edip hiç bir şey vermeden boşandılar
Sen kararını vermişsin neden soruyorsun ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geçmişe sünger çek yapacak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılDürüst olmus dürüst kadından zarar gelmez
210 Yorumla
Soran+1 yılAma evlenmeden önce neden söylemedi de şimdi söylüyor, nasıl dürüstlük bu?
- +1 yıl
Konusu açılmamıs ve kadın vicdan yapmıs yoksa gizlerdi bence sana değer veriyor
Soran+1 yılÜzüldüm, bana bakireyim demişti, ha arka ha ön hiç fark etmez.
- +1 yıl
Yalan söyleseydi ondan iyisi olmazdı dürüst olanlar kaybediyor maalesef
Soran+1 yılYalan söylemekte kötü bir şey, böyle bir şey yapmakta kötü bir şey, beni kamdırmamalıydı.
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılBenim gezmişim temiz güzin kafanı yorma
- +1 yıl
O zaman haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahah kızların %90'ı böyle ki 😀
00 Yorumlasakinleş ve bekle,
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi