Kadın kendini ne kadar güçlü görünse ayakları yere ne kadar iyi bassa da, doğası gereği anlaşılma, dokunulma, dinlenme ve sahiplenilme duygusu vardır. Bu nedenle, erkeğinin kendisini kollayıp korumasını ister. Kadınsı duygular görsele vurulduğu zaman kaslı erkek imajı ortaya çıkıyor. Kaslı ve yapılı erkek, ilk etapta sert ve otorite sahibi bir erkek olarak algılanıyor ve sert bir erkek illaki güçlüdür mantığı ön plana geçiyor. Sahiplenilmek isteyen kadın, erkeğinin her koşulda yanında olacağından emin olmak istiyor. Bu nedenle, kadınlar genellikle kaslı erkekleri tercih eder ki, arkasında güçlü bir erkeğin dimdik durduğundan emin olabilsin. Tabii ki bu, her zaman böyle değil fakat yine de kadınlar için erkek bedeninin dili her zaman ön planda olur.
Kaslı olsaydim bir sürü olumlu yorum yazardım ama kaslı olmadigimdan ben de her klasik insan gibi yok öyle şey. Görünüm herşey değildir. Kasi varsa beyni yoktur. Kaslı erkekler yatakta fistir gibi cekemedigimizi belli eden cümleler yazmak zorundayım @_mehlika🤣🤣🤣🤣
kaslı erkeklerin yüzde kaçı cesur... Bence cesur erkek sahiplenen erkek makbul olmalı kendisi kaslı içi fos erkeklerin Seksi göründüğü ama sonunda pişman olunan binlerce ilişki evlilik var:)
Kaslı, baklavalı erkeklerin biz kadınların gözlerine hitap ettiğini inkar edecek değilim.
Ancak gözlerimize hitap ediyor olmaları biz kadınların kalbine de hitap edeceği anlamına gelmiyor.
Evet biz kadınlar güçlü kuvvetli erkekleri arzularız. Bu bir sır değil. Ama güçlü derken sadece kaslar değil, güçlü bir karakter mesela, güçlü bir makamda olması, ... Kuvvetli derken sadece kaslar değil, sezgileri kuvvetli, hissiyatı kuvvetli, iradesi kuvvetli,... Kısacası güç kuvvet denilince akla sadece kaslar geliyorsa, bunu böyle sanan erkeklerin hiç şansı yok demektir.
Erkeksi vücut hatları daha çok öne çıktığı için tabii ki. Nasıl çoğu erkeğe göre 90 60 90 ölçülere sahip kadınlar daha seksi görünüyor ise kaslı üçgen vücutlu erkek de bazı kadınlar için öyle görünüyor. Erkeğin kaslı olması daha güçlü daha cesur olacağı anlamına gelmiyor. Yani bana göre öyle en azından.
Bu düşüncenin yerini yavaş yavaş, kariyerini yapmış belli bir maddi gücü olan, özgüven sahibi güçlü erkekler almaya başladı. Zira doğal kaslı olmayan erkeklerin aldıkları dopingler yüzünden bazı hormonları kaybederek tercih farklılığı yaşadığı da biliniyor. Ki bu da kadınların en son tercihi sanırım. 😊
Cok calisarak kasli bir vucudun olabilir ama saglam bir karakterin ve duzgun bir kalbin yoksa sadece vucuda dokunuz haz alirsin ama kalbe dokunup sah olmaktansa kasa dokunup mat olmayin saygilar
Beyni olmasın ama Kası olsun diyen binlerce amip türedi zaten, bu postta tam onlara yakışır bir paylaşım olmuş. Vücut tek sexsilik belirtisi değildir... bilgili biriside size sexsi gelebilir bu sizin algınıza bağlı.