- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocan cok fazla p. no izliyor ve bunlar senle cinsel ilişki yadarken bu flmleri hala hayal kurup heycanını arttırıyor senide kafasında fahişe fantazisine sokuyor fantazi olarak bazen erkekler böyle şeyler hayal edebiliyor ama sıkıntı lacak sey bu zamanla heycanına yetmiycek dahs ileri gidip fantazilerini genişletip sıkıntı yaşayabşlirsiniz burda tam anladamıyom derin olarak uyarı alabilirim
15 Yorumla
Soran+1 yılBoşuycam zaten
- +1 yıl
Sadece bu sorun yüzündenmi boşuycan
Soran+1 yıl8 9 aydır bunu çekiyorum cinslelikten de bişey anlamadım hemcinslerim zevkin dibine vuruyor bir hayvanla tınılı kalamam
Soran+1 yılÇocuk yok kafama yattı konuştuk laftan anlamıyor
- +1 yıl
Anlıyorum ccinselik tek taraflı zev haline sizin icinde sizin için ce kuffet olmuş haklısınız ams bu sorunu zamanla cözebilirsiniz dşye düşünüyorum
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kaç yıllık evlisiniz. geçmişinde senin orospun olayım diye bir söylemde bulundunmu? bulunmadı isen eşin eş paylaşım sitelerini çok izliyor olmalı. çünkü bu tür konuşmalar o sitelerde söyleniyor. böyle bir şeyde yoksa senin eşinde güzel kardeşim ruhu var demektir. çünkü bir eş eşine bacım söylemini değil söylemek yakıştıramaz bile.( ha bu arada halk arasında kadın erkeğine yatakta bacım gibi davranacak söylemi vardır. kocaları dışarıya kayan kadınlar için umarım eşin bu söylemi bahane etmiyordur.).
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç öyle birşey demedim. Hatta hoşlanmadığımı biliyor eğer paylaşma gşbş bir düşünce içerisinde ise boşanma sürecini hızlandırırım bana göre değil
- +1 yıl
Ben benimsemeyi bırak düşünmek bile istemem ama tesadüfen twitterda gördüğüm çift sitelerindeki videolarda izlemeşitim. o zaman benim tesbitim doğru eşinizn beyninde farklı düşünceler vardır yakında kusar.. olursa yaz bakalım ne olacak ben doğrumu demişim. yanlışım olursada özür dilerim. ama ben yazamam gizlisiniz.
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla Türk prn izliyor galiba 😂 hepsi gösteriş oradaki videolar yaa kocan da özeniyor onlara. Sen de cezalandır onu ya da boşa gitsin sana kalmış.
20 Yorumla
+1 yılIyyyy nefret ederim öylelerinden. Bir de izlerken var ya kriz geçiriyorum 😣
37 Yorumla
Soran+1 yılAy bir de bana sor canlı yaşıyorum
- +1 yıl
😂😂allah yardımcın olsun. Ama sert bir dille uyar bir kere. Ya da verme olur biter
Soran+1 yılYatakları ayırdım ve boşanmayı düşünüyorum hiç saygım kalmadı gördükçe kusasım geliyor
- +1 yıl
Oha kız o kadar da şey yapma hemen. Biraz daha alttan al, baktın olmuyor s. ktir et. Çünkü aşağılanma psikolojisi gerçekten çok kötü
Soran+1 yıl8 9 aydır çekiyorum bunu. hiç sevgim birşeyim kalmadı gece kafasından kızgın yağ dökmek geçiyor içimden çok kinlendim çocuk yokken boşayacağım bu ayı oğlu ayıyı
- +1 yıl
Yanii iyi yaparsın o zman
8 9 aydır laf dinlemeyen adama bir şey diyemezsin - +1 yıl
Okadar aceleci davranma bizde eşimle yaparken argolu konuşuruz ama belli seviyede onunda hoşuna gidiyor mesela istemese yapmam ben ama sende biraz terimleri değiştirmesini sağla kimin orospususun sen değilde orospum benim diyebilir veya seni kim yapabiliyor byle dediginde ciddi bir şekilde kimlerin yapmasını istersin falan de bı erkegin zoruna gider
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Hayvanus hayatında hiç kadın görmedi sanırım kendi kendine ego tatmini yapmaya çalışıyor. Bence gerekirse yatağa alma.
34 Yorumla
Soran+1 yılHayır almıyorum ve boşanacağım kesinlikle kafama koydum. Bazıları da normal demiş
Soran+1 yılKesinlikle akıllanmıyor ilişki sırasında yataktan attım, boşanmakla tehdit ettim, eve almadım hala akıllanmıyor çünkü mal. Deli etti beni gördükçe midem bulanıyor
+1 yılBu nasıl konuşma ya🤦♀️ uyarmana rağmen devam ediyorsa yapma bence.
21 Yorumla
Soran+1 yılYatakları ayırdım ve boşanmayı düşünüyorum
+1 yılBak bende gerildim şimdi. Şu erkeklerin saçma sapan gereksiz egolarını tatmin etme yöntemleri beni delirtiyo. Ya bu iğrenç basit ezik laflarla senin mal egosunu tatmin ediyor. Erkek olduğunu hissediyo
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVideolarda izlemiştir bir kaç haber okumuştur hoşuna gidenlerin ondan davranıyordur sana saygılı olmalı isteklerine karşılık vermeli bencil olmamalı
111 Yorumla
Soran+1 yılSonunda anlayan birisi.
- +1 yıl
Sizi de düşün meli hayat tek taraflı değil
- +1 yıl
Severek mi evlendiniz daha öncesinde davranışları nasıldı
Soran+1 yılEvet severek 8 9 ay önceye kadar herşey normaldi
- +1 yıl
Cinsellik evliliğin odak noktası o iyi olmazsa ne huzur kalır ne sevgi ne de saygı konuşun eşinizle
Soran+1 yılKonuştum anlamıyor ilişki sırasında sinirlenip yataktan bile attım iflah olmuyor
- +1 yıl
İsterseniz detaylı konuşalım
Soran+1 yılYok gerek yok
- +1 yıl
Nasıl isterseniz işiniz gerçekten zor ilişkiden zevk almayı bırakın nefret etmeye başlamışsınız
- +1 yıl
Çocuk yoksa hayatına yeniden yön ver
- +1 yıl
İnsan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar ne zaman isterseniz yazabilirsiniz iyi günler
+1 yılküçük seks oyunlarından zarar gelmez.. ufkunu geliştir değişiklikleri yaşa.. yatakta olan yatakta kalır.. kocan sana sevsme sırasında seni o rs pum yapacam dediği zaman gündüz gidip etrafına karıya böle dedim demiyor.. rahat ol uyum sağla.. skcim de aklını al sende... normal şeyler bunlar..
00 YorumlaDoğru da adamın fantazi anlayışı böyle fahişe fantazisi işte.
Sende ona katılım göster ilişkiye daha renk Katarsiniz seks tek taraflı değil sende kimsin pevezengi dersin08 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gitmiyor ona atak uydurmak zorunda değilim
Soran+1 yılBoşamak ya da vermemek gibi bir seçenekte mevcut
Soran+1 yılİlk başlarda böyle değildi son 8 9 ay içinde böyle. Kalitesiz bir adama dönüştü saygım kalmadı
- +1 yıl
Bazı insanlar gerçek yüzünü çok sonradan menfaatleri uğruna gösterirler.
Sen fark etmemişsin olabilir eğer kişiliğe ters ise evli olmaniz durumu değiştirmez bunun içinde bir onarım tadilat gerekir ki sen Tamirci değilsin bunca zaman bozuk olan birini düzeltemezsin.
O nedenle seçenek senin, onunla yaşayan sensin.
Boşan desek ayril desek dinleyeceksin sen bildiğini okuyacaksın
Soran+1 yılBoşanacağım katlanamıyorum. Gördükçe midem bulanıyor içtiği su bile batıyor çocuk yokken ayrılmak en iyisi
+1 yılOnun fantezisi bu demek ki ama sen sevmiyorsan ve ısrarla yapmaya devam ediyorsa yapacak 2 şey var. Ya yapmayı durdurana kadar bir daha ilişkiye girmeyeceksin ya da boşanacaksın.
10 Yorumla
+1 yılyanlış anlama tam şerfsiz bir kocan var, böylelerine erkek demek bile icimden gelmiyor, ilişki esnasında kendini kaybeden zavallılara çözüm bulunamadı maalesef, yol ver gitsin.
00 YorumlaO seni baskasıyla paylasmaktanda mutlu olur ozman.
Cunku bu sözleri kişilk bozuklugundan bence.
Ama hayatı boyunca bir o... bec. mek istemistir sadece oyuzdende olabilir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bunu seven kadınlar var. Hatta böyle konuş yoksa azmıyorum diyenler var. Ama eşim de senin gibi. Hatta kirli konuşmayı bırak konuşturtmuyor bile. Öyle konuştuğun için zevk almadan yarım mı kalıyosun peki
026 Yorumla
Soran+1 yılEvet sinirim bozuluyor
Cevap sahibi+1 yılYeni mi başladı buna. Ne kadarlık evlisiniz. Acaba heyecan mı arıyor
Soran+1 yıl2 yıllık
Cevap sahibi+1 yılEn başından beri mi böyle peki ilişkide
Soran+1 yılSon 8 9 aydır
Cevap sahibi+1 yılDuygusal tatmin arıyor. Yani kendini mükemmel olduğunu senden duymak istiyor. Sadece sen beni yapabilirsin. Sen çok iyi yapıyosun beni gibi cümleler bekliyor senden. Böylece daha çok erkek hisedecek kendini. Onda böyle bir boşluk var. Bana öyle geliyor ki ilişkiyi genelde sen başlatmıyosun. Doğru mu
Soran+1 yılŞöyle ki saçma sapan konuştuğunu bildiğim için yanaşmıyorum istemiyorum önceden istiyordum. Konuştuk yapma dedim zaten onu övücü sözler söylüyorum ama konsomatris ağzıyla konuşması midemi bulandırıyor gelemem ben böyle şeylere. bir gıdım zevkimiz vardı içine sçtı.
Cevap sahibi+1 yılLaftan anlamıyosa yataklar ayrılacak mecbur. 8-9 ay tatminsiz gezdikten sonra evliliğin ne anlamı var ki. Hiç rahatsız da mı olmuyor senin yarım kalmana
Soran+1 yılSinirlenip yataktan attığım oldu o sırada. Ayı yine aynı ayı
Cevap sahibi+1 yılsen kimsenin haz makinası değilsin. evlisiniz. beraber yaşayacaksınız bu hazzı. paralı tuttuğu ve ona zevk vermek için kendi zevkinden vazgeçecek kadın değilsin. kendini değersiz hissediyorsun. bu yüzden de ona da değersiz hissettirmelisin. onunla hiç yatmamak böyle yatmaktan daha iyi dimi
Soran+1 yılYatakları ayırsın zaten. Çok güzel özetlemişsin aynen böyle hissediyorum gözümde hiçbir kalitesi kalmadı gördükçe kusasım geliyor
Cevap sahibi+1 yılyani evli biri olarak eşimin de isteklerine ciddi önem veririm. hatta benim için haz, yatakta eşime verdiğim zevk demektir. zevk almayı erkek zaten bir şekilde becerir. ama eşine zevk vermek her kocanın harcı değildir. seninki yatakta erkek ama adam değil. ağır konuştum kusura bakma. bir adam karısını yatakta kusacak boyuta getirmişse yazıkkkk
Soran+1 yılİşte millette ne kocalar var. Benim ki evi kerhane gibi beni de orspu gibi kullanmak istiyor karar verdim boşanıcam bu böyle geçmez
Cevap sahibi+1 yılGeçmez evet. Son defa konuş. Düzelmesini talep et. Kendi zevkinin de önemsenmesini iste. Benim doyuma ulaşmadan evliliği sürdüreceğimi nasıl düşünebiliyosun de. Sende cinsel istek var da ben de yok mu sanıyosun de. Kadının ruhundan anlamıyor. Millette ne kocalar var diyosun da. Ben de diyorum ki millette ne kadınlar var. Kıymetimiz mi biliniyo sanki yatakta onu önemsiyoruz da...
Soran+1 yılYok kafama koydum boşanacağım gördükçe sinirim hopluyor
Cevap sahibi+1 yılben normalde evlilere boşan demem. bekarlar çok rahat söyler bunu da. dua et çocuk yapmamışsınız. verdiğin karar sadece kendini bağlayacak. bu açıdan şanslısın.
Soran+1 yılEvet iyi ki çocupum yok.
Cevap sahibi+1 yılevliliğinizin ilk yılı... yani eşler kendi arasında konuşur yatakta nelerden zevk aldığını vs. siz de konuşmuyo muydunuz böyle konuları
Soran+1 yılKonuştuk ama anlamak istemiyor hep kendi bildiği
Cevap sahibi+1 yılyok yok ilk başlarda ilk yıllar diyorum. hiç böyle şeylerden bahsetmez miydi? yani bak ben böyle severim sen hoşalnır mısın gibisinden. son 8-9 ayda neler oldu acaba da iş buraya geldi
Soran+1 yılBilmiyorum geldi işte kendisi memnun benşm ağzına tepsiyle vurasım var hayvanın
Cevap sahibi+1 yılbu iş bitmiş. devamı gelmez. bundan sonra evlenmeden mutlaka yataktaki beğenileri konuş derim koca adayıyla. bazı erkeklerde var bu
Soran+1 yılDaha böyle problemim olmaz önceden bekaret problemim vardı şimdi yapmadan evlenmem
Cevap sahibi+1 yılyine de bu eşinle yapmış olsaydın bile bu yönünü keşfedemeyecektin ki
Soran+1 yılAdam akıllı konuşacağım iyi bir gözlemciymişler geliştim
Cevap sahibi+1 yılHeh ben de onu diyorum. Konuş ve yaşa cinselliği. Evlenmeden önce yapmak lazım. Bu konuda haklısın
+1 yılBir es esine seks sirasinda sen o**spumusun diyemez cunku kendi ziktigi karisi sacmalamis baya sende sevmezsin tabi bir kadin olarak
00 YorumlaGizli Üye insan eşine bacım dermı tatmin edemıyorsa boşa dunyada ne salak ınsanlar var karısının kıymetını bılmıor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayan birileri de var çok şükür
+1 yılşoyle soyliyim kendini senin üstde tatmin ediyor ve kölesi oldugunu ve nedesen onu tatmin edecek kelelimeler istiyo
015 Yorumla
Soran+1 yılBak sen şuna
- +1 yıl
baska bir aciklamasi olmaz şöylede ollabilir fazla parali askerlerle takilmistir
Soran+1 yılMidem bulandı
- +1 yıl
hayatin aci ama gercekleri ne yazikki ama esini onlara beztigi belli iliskk esnasinda
Soran+1 yılBoşanmayı düşünüyorum sürekli moralimi bozuyor bu böyle devam etmez
- +1 yıl
ilişki esnasinda tekmi boyle yoksa genelde boyle huylari var mı
Soran+1 yılİlişkşde böyle
- +1 yıl
kac yildir evlisin
Soran+1 yıl2
- +1 yıl
daha yenisin ama evlenip bosanmak kolay degil yinede 2 dkklik iliski icin yuva bozma
Soran+1 yılİki dakikalık ilişki dediğin şey evliliğin yüzde yetmişi. Ona ne saygım kaldı ne bişey çocuk yokken boşanmayı düşünüyorum zaten hiç zevk almıyorum beyefendinin şeyinin keyfine yatıyorum
Soran+1 yılHayır hiçbir zevk almıyorum
Soran+1 yılHayır eklemem
Soran+1 yılDaha detaylı konuşacak bir şey yok konu bitti
- +1 yıl
konu bitiyse okeyiz ozamn
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen sevmem ama sevgilimin hoşuna gidiyor 😂 erkekler böyle şeyleri sever genelde
32 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermem ben
Cevap sahibi+1 yılSenin seçimin ama yani böyle mutlu oluyorlar bence
Valla onu sert bir dille uyar yoksa işin sonu daha kötüye gider p*rno izleye izleye herkes bir tuhaf oldu. Bazen gerçekten insanları anlayamıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor bende iyice soğudum zaten
Soran+1 yılNormal
- +1 yıl
po.. da öyle cümlelermi kuruyorlar
+1 yılBazi kafinlarda seviyor esinin ona oooooopum demesini argo konusmasinj vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğin şeyleri söylerse cezasını ver ya yapma derim sonuçta karşılıklı sevk
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Ceza ver bir sure beraber olma aklilansin hatasi ni anlasin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna fantezi yapın ve kullandığı kelimeleri istemedipinizi söylsyin, ilişkimizi renklendirelim ama kötü sözler yok diyin bence😉
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır mal benim kocam anlamıyor
Cevap sahibi+1 yılNeden anlamasın yav... k mı bu adam sana o.. pu desin
Cevap sahibi+1 yılDüzgün dille anlat fsrklı fantezi dene de
Soran+1 yılValla mal
Cevap sahibi+1 yılİsterseniz bana yazın gizliliği açim tavsiye verebilirim
Cevap sahibi+1 yılSiz bilirsniz tabi
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Seni doyuramıyorsa tek celsede boşanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle nasıl tanışıp evlendin, bende evlilik hazırlığındayım ama endişeleniyorum o yüzden soruyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitede
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen cinsellik sırasında erkeğin o tarz kaba konuşmasını çok seviyorum
812 Yorumla
Soran+1 yılHastasına demekki. Bana gelmiyor midem bulanıyor
Soran+1 yıl@axish2s nasıl olması gereken? böylem bir kaide mi var herkes sevmek zorunda mı
Cevap sahibi+1 yılHerkes sevmek zorunda değil. O an bittikten sonra desin ben de olay çıkarırım sadece o anlarda diyenilirm
- +1 yıl
Belli seviyede kalmalı şu an konuyu açan arkadasinki saçmalamış resmen sanki karısını paylaşabilecek gibi
- +1 yıl
ohh be beklediğim yorum :D demek ki her 10 kadından 1i bunu seviyormuş :D:D
Cevap sahibi+1 yıl@Hatalıüretim bence çok hoş bir şey neden bilmiyorum dkdkd
- +1 yıl
Normalde bırak bir kadına hakaret etmeyi sesimi bile yükseltmem ama seks sırasında argo konuşmak küfür etmek hoşuma gidiyor ama daha karşıma bunu seven sadece 1 kişi grldi onunla da 2 sene partner ilişkisi kurduk 😂😂 şimdi yalnızım 😔
Cevap sahibi+1 yıl@Hatalıüretim ben de normalde küfür eden erkekten iğrenirim ama o iş sırasında tam tersi
- +1 yıl
olması gereken o çünkü. Sonuçta bu bir fantezi yani günlük hayatla bir tutmamalıyız
Cevap sahibi+1 yıl@Hatalıüretim katılıyorum 👍
- +1 yıl
o yüzden beraber fantezi kuralım :D:D:D (şaka yapıyorum ciddiye alma hemen)
işte evlenmeden önce yakınlaşmayan çiftler evlilikte bunları yaşıyor.
09 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye’de neyin yakınlaşması
Soran+1 yılEvlilik öncesi yakınlaşma olmaz burada siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum. Benim aşımı orpsuya çıkatma gibi bir hobim yok giren çıkan size değil nasıl olsa. Toplum bizi yargılıyor
Soran+1 yılYaa eminim sizde öylesinizdir. Memleket her sevgilim versin karım erkek eli tutmamış olsun diyen gerizekalarla dolu iki yüzlü Türk erkeği işte
Soran+1 yılO ne demek bilmem de bu milletin erkeğine analın Oralın dibine vurmuş grup görmüş ama o yuvaya penis girmemiş kız lazım hepsi çok hakediyor
Soran+1 yılO kadar kolaydı zaten Almanya burası dimi. Evli olan kadınlar var bu ülkede zevk alırsa orspu sanar diye ses çıkarmayan. Vajinismusunda tavan yaptığı bir ülke. Öyle psikolojiye işlenmiş
Ahaha kıyamam ya :D Sen ne tür seviyorsan onu söyle onları söylemesini sağla :)
00 Yorumla
+1 yılFantazi manyağı bir eşin var ozaman onla yaşayacan yapacak bisey yok😀
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır boşayacağım kafama koydum
- +1 yıl
Sırf bu yüzdende yuvani yıkma böyle şeyler yapmaktan sıkılır belki ilerde sonuçta özeliniz
Soran+1 yılNe yuvası yuva mı kaldı her gün kavga dövüş. Kafamdan neler geçiyor bir bilsen
- +1 yıl
O zaman uzatmanin bir manası yok sen bitirmissin kafanda bosan gitsin ozaman çocuk filan yoksa
bacım senin ananındır göt de kolundan tut tak bileğine kelepçeyi sabaha kadar öyle dursun
Sen de yat uyu keyfine bak02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 çok güzelmiş bu. Ondan anlar benim canım
Bu kızlarda yadırgamış busözleri busözleri kızlar dahaçok seviyor.
Bnde söverek döverek yaparım 😂
Yokluk vs demesin kimse asla yokluk çekmedim çekmemde.02 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin hoşuna gidecek diye bir kural yok
+1 yılO seksten sen zevk alamazsın tiksinerek sevisiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAlmıyorum zaten kusasım geliyor
- +1 yıl
Normaldir sana sevmedigin sekilde yaklasirsa dahada sogutur seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahahah kocan tam bir hayvan 😂 gerçi bende böyleyüm ama sakala göre tarak ama göre yaprak yaparım ben
02 Yorumla
Soran+1 yılYazık senşn de eşine o zaman
Cevap sahibi+1 yılNiye ben evli değilim iki eşim sevmezse zaten yapmam. Nerede yaşıyosun
Cok fazla sey filmi izliyo sanirim hemde yerli film
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanınca da eliyle yaparak izler
Soran+1 yılGayrette olağan bir durum mahkeme tatmin olmayan eşi haklı buluyor ben hayatım boyunca bu ayıyı çekemem
+1 yılOna istemediğini belirtmelisin. belki psikolojik bir sorundur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks esnasında böyle kelimeler istem dışı çıkabiliyor. Artık idare edeceksin. Seni köle turp söylediği kelimeşeden Hazm almaya çalışıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılValla benşm hoşuma gitmiyor ben kimsenin zevkinin aracı değilim yatakları ayıracağım
Cevap sahibi+1 yılValla ben de evliyim konuşuyoruz arada
+1 yılUyar o zaman ciddi bir sekilde
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok igrenc ya
42 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bir de bunu diyen benim eşim
Cevap sahibi+1 yılYaşınız kac acaba doktora gidin
+1 yılGayet normal bişey bu. Erkek sever küfür etmeyi yatakta
00 Yorumla
+1 yılBen olsam boşarım tazminat davası acarım
02 Yorumla
Soran+1 yılYatakları ayırsın boşamak istiyorum saygım kalmadı zaten
- +1 yıl
Boşan kendine saygını kaybetme
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. HJsjdf insan karısına nder mi sjd
02 Yorumla
Soran+1 yılValla ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık adama keşke seni dinlese imiş tekrar evlenicen mi ve aynısı yine olursa
00 Yorumla
+1 yılNe kadar zamandır böyle konuşuyor?
09 Yorumla
Soran+1 yıl8 9 aydır
- +1 yıl
Seni aldattığından şüpheleniyor musun peki?
Soran+1 yılAçıkçası çok umrumda da değil
- +1 yıl
Anlıyorum. O da aynı hislere sahip anlaşılan.
Buna rağmen neden hâlâ evli kaldığınızı da sormak istemiyorum açıkçası.
Bugünlük haddimi aşma kotamı doldurdum.
Soran+1 yılBoşanamayacağımı düşünüyor
- +1 yıl
Maddi olarak bağımsız değil misin ki?
Soran+1 yılOndan çok kazanıyorum
- +1 yıl
Çok farklı bir kadınla daha karşılaşmış oldum şimdi.
Zihnimdeki onca soruyla seni daha da bunaltmak, adeta sorguya çekmek de istemiyorum açıkçası.
Soran+1 yılSorabilirsin
+1 yılAğzına tokatı vuraaydın
10 Yorumla
+1 yılSenin hoslanacgini sanıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. seks sırasında sizde ona saçma sapan konuşun
00 YorumlaÜzgünüm esin çok p*rno izlemis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kocan cok prno izlemiş :D
00 Yorumla
+1 yılGreve git apla
Girişi kapat00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılAklında ne varsa artık 🙄
00 Yorumla
+1 yılKötü olur tabi hoşuna gitmiyorsa doğru değil
00 YorumlaDesene seninki koskoca bir hödük
00 YorumlaFantazi yapıyor adam ne var bunda sonucta özeliniz
06 Yorumla
Soran+1 yılNe fantezisi ya şaka mısın hoşuma gitmiyor gitmek zorunda mı
Soran+1 yılAllah allah kardeşim hoşuma gitmiyor rahatsız oluyorum her insan aynı değil zaten zevkte almıyorum
Soran+1 yılFahişe gibi hissetmek istemiyorum çok yapmacık gbiş geliyor zaten beceremiyor hiçbişeyi
- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAnlamıyorsa boşa gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok anlamıyor
- +1 yıl
Boşa o zaman.
+1 yılAğiz topu tak sevhiline
12 Yorumla- +1 yıl
Tak krlepceyi vur saplagi
- +1 yıl
Yaniilski sirasinda ağxini bantla olse dks yapin.
+1 yıldeğişik bir hayal gücü vr :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer kadın erkeğinin oyuspusudur 😊 oyle dikilmenin tadını cıkar sende oguspu gibi davran yatakta
03 Yorumla
Soran+1 yılYa Bırak oldu canım bizim şeyimiz zevkimiz yok zaten anca erkeğin zevkine göre şekil alırız. Yazık gğnaj senin karına
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl bir şey istiyosun ki
Cevap sahibi+1 yılDinliyorum
+1 yıladamın aklını başından alıyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılOnun ben aklına sçym
- +1 yıl
neden sevmiyormusun onu
Soran+1 yılÇok soğudum
- +1 yıl
sebep
Soran+1 yılBumlaftan anlamayan hayvan davranışlarından
+1 yılKafaya koymuş seni indirecek😳
00 YorumlaÇok komik ya 🤣😂
12 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle diyince benim de bir komiğime gitmedi değil
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki esnasında o tarz şeyler olabilir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuyuna git mutlu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun da fantezisi öyleymiş demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılFantezisine sçm onun
Kulağını kesip eline verseydin
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?