#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Evet, evlenmeden cinsel birliktelik yaşamak istemediğim için erkek arkadaşımla bu şekilde uyuduğumuz zamanlar oldu. O da fikirlerime saygı gösterdiği için herhangi bir zorlamada ısrarda bulunmadı.
Ben sevgilimle yaşıyorum birkaç aydır. Asla bana kendi isteğiyle dokunmuyor. Vajinamı asla yalamıyor. Her seferinde tertemizim. Her gün duş alıyorum, temizleniyorum. Kendime bakıyorum ama yok. Vajinam çirkin de değil gayet güzel ama dokunmuyor. Her şeyi benim söylememle zar zor yapıyor. Ben hiç tatmin olamıyorum. Artık onun tatmin olmasını gördüğüm için onunla mutlu oluyorum o kadar. Hep ağlıyorum, çok gücüme gidiyor. Beni çok istediğini hiç görmedim. Vücuduma hiç istekle dokunmuyor. Dertliyim bu konuda. Onu çok seviyorum bu yüzden bu kısmı düzeltmek istiyorum. Gerekirse ilişki terapisine bile gitmek isterim ama şu an çalışıyor. Vakit ayarlarsam onu ve kendimi götüreceğim.
Çok acı bir durum
Evet çok acı gerçekten. Sence neden çok acı?
Uğur kıçına tekmeyi at yataktan aşağıya
Çok nedenleri var buradan anlatılmaz
Seks dışına ilişkimiz gayet iyi. Sırf seks için de onu bırakmam. Birkaç kez konuştum. "Benim libidom seninki kadar yüksek değil ben dümdüz adamım" dedi. Ne desem bilemedim. Haklı gibi şimdi yani. Yapısı öyle demek ki.
Kalas gibiyim demek istemiş sana
Çok uğraşırsın onula çok
İlerde çok pişman olursun
Vay anasını satayım ulan ben günde 6 7 defa boşalmasam duramıyorum azgnlıktan kuduruyorum ama hayatımda kimse yok milletin şansına bak yaw kiminin ski kalkmıyor cillop gibi karısı sevgilisi var benim de skim inmiyor kimse hayatıma girmiyor hayır yani gayet te duygusal ve romantiğim de 😂😂
@schrodçg
Bak az önce gel birlikte duşa girelim dedim hemen girmeden önce şartlarını söylüyor. "Çok kalamayız. Ben sıkılırım. Çok sıcak banyo, bunalıyorum." 😔 ben de böyle zorlama gibi olunca hiç sevmiyorum. Kendi isteğiyle hemen gelsin istiyorum ama gelmiyor. Girdim kendim duş aldım. Şimdi dışarı çıkacağız.
Yok olmaz. Hem onun için yazmıyorum bunları buraya. Artık çok üzüldüğüm ve kimseye anlatmadığım için yazıyorum ama onu çok seviyorum.
Dururum neden durmayım ama inmez kalktimi uyurken temas olabilir çünkü ne yaptığını bilmiyorsun o an daha önce durdum çünkü ondan biliyorum o bana dokunmuştu ceza ya da fantazi olarak yapmıştık zorlansamda baya durmuştum 😘
imkansız valla 30 saniye veriyorum kendime dokunmadan
Eig için teşekkürler <3
Cevap
60Cevap
Yok duramam. Öyle bir irade bizde yok olmasın da zaten.
Şimdi seven sevdiğine dokunmadan durabilir mi hiç 😃😃
Saçma yani 😃
Ona imkan yok dudak dudağa, cinsel uzuvlar avuçlarda yatmak dünyanın en güzel yaşam anıdır.. Bunu yapamayanlar cinsellikten hiç bir şey anlamayanlardir.
Bunu yapmışlığım vardır. Bir şeyi kafama koyduysam duygularımı yok sayarım. Başka türlü zayıflıyoruz.
Her gün her gün dokunulacak değil ya.
Tabi kalkarsa yapacak bir şey yok, saplamak lazım.
Bunu yapabilen erkek, kadın farketmez sorunu vardır 😂
Bu ne kadar saçma soru ya xjxjd susayıp su dolu bardağı izlemek gibi bir şey 😂
Böyle bir şey mümkün mü
Allaaaasen de bir hadi :)
Partnerim eğer o işi istemiyorsa zorlamam onun için dururum ama birde istiyorsa yatağı çökertirim
İrademe sahip olmasını bilen biriyim. Nerede nasıl hareket etmem gerekiyorsa onu yaparım.
Dokunmadan duramam illaki elim bir yerinde olacak ama imkan olsa icindeyken uyurum öyle kalırım hep
Kırgın isem yerimde ölü gibi yatabilirim. Kırgın değilsem mümkün değil.
Aynı yatakta yatıp ona dokunmayacaksam ne yapmaya aynı yatakta uyuyayım. Ne anladım ben bu işten.
Sıcak havalarda mümkün
Zaten hava yapış yapış sıcak 2 mt ötede dursun
Arkadan değdirme ya da sürtme iyi olabilir 😄
Dururum. Sarılıp uyurum
Sizce bu mümkünmü hanımefendi
Bunu yapmış ve bu nedenle terk edilmiş birisi olarak ne diyebilirim ki..
Hoşlandığım kişiyle uzanıyorsam duramam o da ayni şekilde 😘
O an libidom yüksek ise duramazdım
Aynı yatağa girip niye duruyoruz ki durmak yok
Hayır, yalamaya baslarim
Durmaya gerek yok bence
Evet 😂 evlenince otomatikman oluyor
Dokunmayacaksam neden aynı yatakta yatıyoruz ki?
Zorla güzellik olmaz sonuçta
Boyke bir durumum oldu :))
Dururum ve durmuşkuğumda var elbette...
Araya duvar örer yine yatarım
Hayır duramıyorum. Hastaysam vs ayrı konu.
Sarılarak uyumak ölüm gibi ben dönerim
Teknik olarak mğmkğn değil bence
yatağa ne amaçla girdiğim önemli
Duramam 😍
İmkansız
İnat edersem anca
İstemiyorsa dokunmam
Yok ederdim
duramazdım
hiç bana göre değil.
Evet
Hayır asla