Herkese merhaba
3 kere anal ilişkiye girdim ultrasonda belli olur mu? Belli olmuyorsa bile kaç kere ilişkiye girince belli olur?
3 kere anal ilişkiye girdim ultrasonda belli olur mu? Belli olmuyorsa bile kaç kere ilişkiye girince belli olur?
Ultrasonda içerde cisim olursa görünür. Onun dışında hiç bir şekilde belli olmaz. Ancak aşırı anal seks yaparsanız anüste genişleme olur ancak bundan ötürü anlaşılabilir anal yapıldığı. Kaldı ki üç defa yapmışsınız. Anlaşılacak bir durum değil. Geçmiş olsun.
Bu tür ilişki kontrolü ancak şikayet üzerine mahkemeden adli tıbba resmi talep ile olur , yani fiili livata suçlamasına dair ekimoz yani doku yırtığı veya dairesel kas zedelenmesi bulgusu aranır ve bu gözle muayene ile olur.
Bunun dışında bir yöntem , kalın barsak kanseri şüphesi ile kolonoskopi yapılmasıdır.
Şu ya da bu nedenle kişinin vücudunda herhangi ultrasonik bir muayene esnasında hiç bir doktorun ne bunu anlamaya yetkisi var, ne de anlasa da bunu raporuna yazma şansı var. Konu neyse alanı ile ilgili , buna dair bulgulara bakabilir, o kadar...
Ultrason da belli olmaz diye biliyorum. Ama doktor alttan muayene ederse anal ilişkiye girdiğini anlar. Beni yanlış anlama ama Anal ilişkiye girmenin sebebi nedir? Bakireyim ondan demezsin umarım sonuçta anal seks yapmaklada ilişkiye girmiş oluyorsun
Cevap
36Cevap
Yanii sen ordan zevk alıyorsan devam et ama bence pekte zorlama yanii bütün seks ihtiyacını ordan karşılarsan ultrasona gerek yok disardan yine bilinir
Yok be kardeşim ne belli olması komiksin vallaha güldürdün beni bir sürü anal yaptım 3 sene süren oldu başka bir bay ile evli o bayan şimdi nerden anlaşılacak mümkün değil öyle şey 😂
Hayir belli olmaz dr deligini muayene ederse ancak olur takma kafana. Sorun olursa yardimci olurum
Görünür yediğin boru kalınsa görünür tabiki, bu analı bir ben yaşamadım sitede herkes yaşamış valla
Ne ultrasonu bu anca bağırsakta kitle olursa belli olur ultrason da o kitleden anlaşılır anal olduğu
Adet düzensizliği için kontrolüm vardı ve ultrasona giricem o yüzden sordum
Sanmam belli olmaz ya
komediaahahaha
Bence belli olmaz Ama o ilişkiye girmenin hiç tavsiye etmem
Surekli yaparsan ultrason olmasada belli olur. Ama cok yapmiyorsan sorun olmaz. 2-3 kere yapmak belli olmaz.
Dr anlar ancak ultrasonla anlaşılmaz Askerde kontrol ederler ordan biliyorum
Bilemedim hiç olmaz sanmam deforme olmadıktan sonra
Giren alet iz bırakır geride.
Dağılın şimdi :)
G*tüne penis kaçmadıysa sıkıntı olmaz.
Mümkün olmayan bir şey bu dediğin
Penis içinde kalmadıysa belli olmaz. :):
siki içinde unutmadıysan belli olmazz :))
Ona göre mi devam edeceksin
fıkra diye okutulmalı :D
Napcan bunu ogrenip 😀
olur olur. her yediğin halt ortaya cıkar:D
Hasta mısınız? Ultrasonla oraya mı bakıyorlar?
Belli olmaz korkmana gerek yok
Asla anlaşılmaz ama bakarak deformasyon anlaşılır
olmaz
Yokmdaha neler
G. Tün de ultrason ne geziyor
jic birr sekilldee oglee sorun olmazz
Yok be o. kadar degil
Trol mü bu soru?
yok hayır.
Ne alaka ya belli olmaz canım acımadı mi anal
belli olur cok büyükse
Tabi ki görünür.