Ben sert seks severim. Bana göre cinsellikte romantizme yer yoktur. Tamamen hırçın, agresif, tatmin edici ve sert bir seks olmalı. Seks öncesi hazırlık aşamasında romantizm yaşanabilir, belki ön sevişme esnasında da olabilir ki ben ozaman da sert hareketler severim, veya seks sonrası kızı göğsüme yatırıp elini kalbime koyup saçlarını okşayarak romantizm yaşayabilirim. Ama sekste asla romantik olamam tamamen sertt😍
Erkeğin hazır olması kokay kadının kolay deģil. Erkek daha aktif olarak önce kadınına duygusal serti kendine görede soft yasatcak. Sonrasında yavaş yavaş ciftlerin dayanıkliligina göre soft hard dengesi değistirilip kadına soft duygusal etki erkeğinde daima istedigi sert seks moduna gecilip böyle devam edilir. Yani soft olmadan sadece hard ile kadın orgasm yasayamaz. Çay icerek su içmiş olmazsın misali. Sadece softlada erkek orgasm olmaz. Birbirinin tatmin yolunu tamamlamalı. İlla birini seçeceksem sert.
Tatlı romantizim üzerine bir sevişmeden sonra heleki küfürlü seks hayata renk katar bu seviyede çok az sayıda bayana rastladım ama acaba tekrardan ilgilenen olurmuki
no problem erkekte olabilir. hatta kız arkadaşımı arzuladığı erkeklerle beraberde hazza ulaştırabilirim. bana cesur kadın lazım agzının tadını bilen kadın lazım.
Aseksüelim kaç kere söylicem sorulara davet etme artık
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şuna bak, davet kendisine özel sanıyor prensesimiz🤣 ben herkesi davet ederim. Rahatsızsan engelle ozaman boş yapma bak ben görseydim öyle söylediğini şimdi engellediğim gibi engellerdim hadi güle güle.
Yaşamadım ama çok isterdim romantik olması tamam yeri geldiğinde sert olsun ama onun içinde de bir romantiklik barındırsın ben sevgisiz sexe karşıyım ve zaten zevkte almam beni hem sevmesi benimde onu sevmem hemde iyi davranmasını isterim sekste
Ben seks anında en efendi en mülayim hatunların bile bir panter gibi hırçınlaştığını gördüm. Onları sakinleştirip dizginlemenin tek yolu sertce onları becermekten geçer. Rahatladıktan sonra yine romantizm yaşanabilir ama seks esnasında o iş zor be kuzum👍