İyi geceler sayın arkadaşlar ben bir haltlar yedim gece kendimle oynarken yanlışlıkla kızlığımı bozdum ne halt yiyecem akıl verin dertliyim bu gece
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kendinden eminsen üzülme ki afedersin o şekilde evlenecek ilk kisi de degilsin son kisi de olmayacaksin insanlar evlenmeden yasiyor bu zamanda zaten ki senin durumun kaza olmus bunu soyluyorsun acikca dürüstlük onemlidir
Ben zaten diktirmeyi düşünmüyorum yalan söylemek hoşuma gitmiyor ama inanmazsa öyle bir sorun var. Aslında belli olmaz mı deliğin genişliğinden
Inanmama durumu da olabilir karsinda ki erkege bagli turlu turlu insan var durustce soylersin inandim der o da yasamak ister sıkılınca ayrilabilir ya da afedersin daha iyisini bulunca belki inanir guvenir sana ki zaten o zaman sorun etmez bazi erkekler bilse de sorun etmez sana guvenmeyi secer yani karsina cikacak insanla alakali umarim kalbine gore birisi cikar genisliginden tabiki belli olur fakat bundan sonra tatmaman gerekir tatsan da cok fazla tatmamalisin deforme olabilir karsindaki erkegin davranislariyla da alakali biraz onun icin az kullanmak lazim :)
Ya bozulduğundan emin değilim zaten sabah adetim geldi ama bozulsa dahi biriyle ilişkiye girmeyi düşünmüyorum evlenmeden önce söylerim kabul ederse kendi bilir sanki erkekler kaç kere birlikte oluyor ben birlikte olmadan bozulmuş olabilir zaten ilişkiye giren bir erkek görünce anlar
Allah yardımcın olsun inşallah ilerde evleneceğim adam sorun etmez edersede inşallah penis girmeden bozulduğunu ispatlayan birnyontem vardır
Ben olsam inanmazdim.. unarim sonrasinda bozuldu nolsa diyip.. ne buldun sokma.. odaha kotu olur..
Yok saçmalama ya
Bu kadar erkek varkn neden plastik arkds.. d kendiniz bu kdr kisitlamayin.. d
Bende bozdum küçükken kaydıraktan düşüp birşey olmaz korkma.
Çift cinsiyetli misin
bir şey olmaz kız bekaret kapsülünü araştır ondan kullanırsn sksksk
Hahaha o ne ya
Daha rahat durmazsın açık zaten simişe devam 😄 yanlışlıkla olmus takılma zevk almaya bak 😉
Ne istersen yap olan olmuş
Aynen yedik bir bok
O iş yanlışlıkla olmaz bebeğim
Yav bir git mal
Guduruk garı
Hahaha güldüm mal
Basacan girbaci sana heee :)
Ee yuh yani onu nası becerdin
Off mast yapıyordum ucu sivri bir jel vardı onla ya kimseye desem inanmaz ne halt yicem ben
Doktora bir danış istersen ne diyceğimi bilemedim valla ilk defa duydum böyle bişey bir yaşıma daha girdim
Bende kan görünce anladım
Ayy çok kötü ya 😕
Bir bardak soğuk su iç
Korkudan ağlıcam yaaa
Düşünerek yapsaydın bilmiyormuydun bozulacağını
Ya hep yapıyordum bugün demekki biraz daha hızlı yaptım baya boşaldım zaten de olan kızlığa oldu
Ne kadar tahrik olduysan artık 😂😂 Birine verseydin bari o bozsaydı daha iyiydi sevindirdi gariban
Kendim bozdum üzücü son
Üzülme boşver seven kişi alır seni
Kendi kendine yapamazsın
Kan geldi bende öyle düşünüyordum ama
Geçmiş olsun. Nasıl ceryan etti bu olay.
Bozulmuş kızlığın davası olmaz. Geçmiş olsun.
Belki bozulmamış olabilir
Kan geldi ama
Bunu öğrenmek ister misn gerçekten
Öğrenemem
Neden
ypacak bişey yok madem bozulmuş reele devam edecen
Saçmalama yapmam öyle bişey
yaptıgında beni hatırla
Tıp ilerledi diktirirsin artık.
Yalan ile iş yapmak istemiyorum ama gerçeği anlatsam kimse inanmaz
Sadece senin bildiğin bir şey olacağı için ve kritik bir durum olacağı için yapmalısın bence.
Bilmiyorum yaptırıp yalan söylemek istemem ama ilerideki eşime bağlı
Sen kendini garantiye al da :)
Keyfini çıkar. Olan olmuş zaten 😉
Evlensem ne halt yiyecem acaba
Evleneceğin zaman düşünürsün. Zaten düşünmene de gerek kalmaz. Bulursun bir yolunu
Ya biri bozsa bu kadar üzülmem kimsede inanmaz bana
Birilerine neden ispatlama gereği duyuyorsun. Parmaklarken yırtıldı dersin. Vücut senin vücudun değil mi kızım
Evlenince öyle olmuyor ve ailen etrafındakiler baskıcı olunca
Evlenme sen de
Bekar mı öleyim
Ne insanlar var arkadas
Kan geldi mi
Evet sabah regl oldum ama gece bişey yoktu
Zedelenmiştir
Diktirebilirsin
gel evlenelim
sağlık olsun artık
Yaaa ben napıcam
hiç bir fikrim yok ya. Olan oldu artık
Oturup ağlıcaz mecbur
yani dünyanın sonu değil
Sonu maalesef
saçamlamaa
*saçmalama
diktir evlenmeden
Yalan söylemek istemiyorum ama doğruyu söylesem kimse inanmaz
İnanmazlar tabiki erkek arkadaşına da söyleme bakşre değilsin nasıl olsa birlikte olalım der
Kabul etmem zaten bir sevgilim yokta yaşım 22 okulum seneye bitiyor ve ailem baskı yapacak birini bul evlen diye ve aşık oldum diyelim söylesem asla kabul etmez
Evet diktirmen daha iyi
Bişi olmaz
Zikis